עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי פשוט והכי טוב שע"י c@ יכול להגיע לרמה של ה 7600 gt

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אגב הלינק שהתכוונתי זה מהאתר הזה הנה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206896.0

וזה רק ציטוט קטן זה רק חלק ראיתי בעוד מקומות שמדברים על זה .אז סבבה אתם צודקים כנראה הם לא מבינים כמוכם.וזהו.לא כדי שאני יעשה אוברקלוק זה לא כמו שחשבתי קודם שהוא יכול להאיץ את הכרטיס לרמה מאד גבוהה.

אני מתכוון לאלה.שאי אפשר להגיע מgs לgt

פורסם

ב THG

עם קירור מיים + מתח

מקסימום שהגיע היה 4.1 וזה לא היה יציב....

---עריכה---

ותאמין לי אם הם הייו יכולים לעשות זאת...

הם הייו עושים..

אבל זה מה שהמעבד יכול...

לא משנה כמה תקרר אותו ולא משנה כמה מטח תתפוק לו...

אין

4.1 IS THE LIMIT (OF BOOT)

שטויות.

ובקשר לפותח הנושא, 7600GS יכול להגיע לביצועים של 7600GT (לא מדובר באותם פרטים, כי ה7600GT עליון גם מבחית חומרה.), אך לא מדובר בOverclock שמבצעים ישר עם חיבור הכרטיס למחשב.

פורסם

דווקא עם 7600GSX תוכל ללא VMOD להגיע לפי דעתי קרוב מאוד לרמה של 7600GT וזה הכי טוב שתוכל לעשות..(ברוב המקרים) או לקחת 7300GT DDR3 ולהתפרע איתו עם הMODIM ושטויות...

פורסם

שטויות.

ובקשר לפותח הנושא, 7600GS יכול להגיע לביצועים של 7600GT (לא מדובר באותם פרטים, כי ה7600GT עליון גם מבחית חומרה.), אך לא מדובר בOverclock שמבצעים ישר עם חיבור הכרטיס למחשב.

למה?

הסבר..? :bash:

פורסם

למה מה? למה 805D יכול להגיע ליותר מ4.5GHZ? או למה ה7600GS זה לא כרטיס שאתה מחבר למחשב ופשוט ממהיר אותו?

כי בשניהם התשובה מאוד פשוטה.. ה7600GS בשביל המהרה כמו שצריך יצטרך גם קירור וגם בנאדם עם חוש טכני טוב שיוכל לעשות לו VMOD כמו שצריך בלי להזיק לכרטיס יותר מידי. ו805D בהרבה מקרים עובר גם 4.5GHZ ואפילו דיי בקלות...

פורסם
  • מחבר

{אחראי פורום} כמה עולה הכרטיס הזה שאמרת >7600gsx ?

ואגב אמרו לי שאין 7300GT DDR3 בארץ .אלא רק . 7300gt ddr

פורסם
  • מחבר

בכלל לא שווא לקנות את ה 7600gsx אם המחיר שלו קרוב ל700 ש"ח.עוד 200 ש"ח ויש לי 7600 gt בלי אוברקלוק וכאבי ראש ומאווררים שגם עולים כסף.

פורסם

אז אתה רוצה להגיד ש THG דןפקים תשכל?

כי כל מה שאני אמרתי מסתמך על THG.... :nixweiss:

כנראה.

התוצאה שהצגתי לך היתה תחת Single Stage, אני מאמין שאם היו משתמשים בDI/LN2 התוצאה היתה הרבה יותר מרשימה.

פורסם

כנראה.

התוצאה שהצגתי לך היתה תחת Single Stage, אני מאמין שאם היו משתמשים בDI/LN2 התוצאה היתה הרבה יותר מרשימה.

טוב,

קצת קשה להמין אבל

עובדה זאת עובדה..

---

הוכחת שאני לא צודק...

:silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים