עבור לתוכן

המשחק הנכשל ביותר שתוכלו לראות..........

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איזה אירוע קוסמי הביא ליצרת הדבר המחפיר הזה, אבל זה היה צריך להיות חתיכת אירוע מסיבי

• תגובות 47
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום לא עושים דברים כאלה, תחשבו על זה. אם המשחק הזה עשה רעש בזמנו, וכעת רוב האנשים שכחו ממנו, תחשבו איך כיום, כהתעשייה הרבה יותר משגשגת , מפץחים לא יעיזו להוציא משחק כל כך רע.

פורסם

מה זה היום? עברו כולה שלוש שנים מאז הוא יצא

פורסם

אה ואלה? חח אז סימן שזה באמת משחק כושל :silly:

פורסם

יכל להיות שזה לא מאד נימכר אלה מאד מחולק אתם יודעים קנה 2 קבל 1 ואז תמלא גלויה ותקבל מישחק ? אז זה מה שמקבלים בגלויה חחח :screwy:

פורסם

:lol: :lol: :lol: חחח, די, זה הציון הכי משפיל שיכול להיות!!! :lol: :lol: :lol:

איזה עלוב!!!

אבל מה שמוזר, שבגיימספוט, בביקורות של החברים באתר, הרבה הביאו 1, והרבה מאוד הביאו 10, איך יכול להיות? אני מניח שהם ציניים

פורסם

אה כן

אחרי שהגעתי לשורה שבה הכתב מציין ש

"המשחק כולל סוג מירוץ אחד-אתה בוחר מסלול ומתחרה בCHECKPOINT נגד יריב מחשב נוסף.."

עד כאן זה עוד סביר,אבל כשאתה קורא שליריב הממוחש אין אינטילגנציה מלאכותית,ושהוא לעולם לא עוזב את קו הזינוק,אתה מבין שזה קצת קצת קצת מאוד מטומטם..אין יריבים פועילם-ככה שאתה תמיד מנצח,ואין מגבלת זמן

פשוט גאוני :screwy:

פורסם

אה כן

אחרי שהגעתי לשורה שבה הכתב מציין ש

"המשחק כולל סוג מירוץ אחד-אתה בוחר מסלול ומתחרה בCHECKPOINT נגד יריב מחשב נוסף.."

עד כאן זה עוד סביר,אבל כשאתה קורא שליריב הממוחש אין אינטילגנציה מלאכותית,ושהוא לעולם לא עוזב את קו הזינוק,אתה מבין שזה קצת קצת קצת מאוד מטומטם..אין יריבים פועילם-ככה שאתה תמיד מנצח,ואין מגבלת זמן

פשוט גאוני :screwy:

מה??????????????????

כאילו הם לא עושים בדיקות לפני שהם משחררים את המשחק, איזה חברה עלובה פיתחה את המשחק הזה? זה שיא הטמטום!!! כאילו איך דבר כזה יכול לקרות, איך שיחררו את המשחק הזה למדפים??? זה כזה מפגר :bash: אני לא מאמין פשוט ולא יכול לתאר את התהדמותי!!!

פשוט צריך- :behead:

פורסם

גאון מי שפיתח את המשחק הזה

השקיע בו בדיוק דקה וחצי עבודה, מצא איזה חברת הפצה משועממת והרוויח מאות אלפי דולרים מכל הפרסום השלילי. כי קל מאוד לפתח משחק גרוע, אבל לפתח משחק כל-כך גרוע שכולם יזכרו אותו במשך שנים? זה כבר דורש גאונות

פורסם

כן יש בזה מין אלמנט של גאונות

אבל מבחינתי, זה משחק שטורקים פיתחו, הוא מאוד מאוד דומה לסרטים שלהם.

אני חייב את המשחק הזההההה!!!

פורסם

משחק גאוני!!!!

חייב לשחק בזה.

אני צריך לציין שתורכים יודעים לפתח משחקים ברמה בין לאומית.

פורסם

התכוונת לקרואטים אחי

Serious Sam

Commandos

ועוד אינספור כותרים

פורסם

קיצר הורדתי את המשחק בכדי לאמת את כל מה שכתבו, אך נראה לי שהדרישות גבוהות.

לא מצליח להפעיל עם 2 גי'גה זכרון + 3800X2 + 7800GT X2 IN SLI...

טוב נו.... אני אצטרך לחכות בסבלנות ל-DX10. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים