פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים [ltr]v4 got securom emulation that actually works...which we need because we keep the original CDs in a safe so they won't get scratched.[/ltr]
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה הבעיה של 4? שהיא בודקת את מקוריות הדיסק?ומה יתרונותיה?נ.ב.לדעתי צריך את שני התוכנות על המחשב וקשה להשוות ביניהן .
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אחת נועדה לעשות Mount בצורה הטובה ביותר (deamon ) ואחת נועדה לצרוב קבצים של אימג'ים בצורה הטובה ביותר , אבל יש לה גם את האופציה לעשות Mount ואגב יש עוד הרבה תוכנות שיכולות לעשות Mount ...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני השתמשתי בDT מאז ומתמיד, פשוט נוח וטוב.. האמת שעוד לא ניסתי את 'אלכוהול', אני מתכוון לנסות אותו בהזדמנות.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים בייחוד עם התוספת של הSHELL EXTENSION (מקש ימני על קובץ ואתה יכול ישר לעשות לוMOUNT). יש לך במקרה לינק לתוספת הזאת ? חיפשתי באתר תחת downloads - plugins for v4 לא מצאתי משהו כזה... הייתה לי פעם האופציה בקליק ימני לעשות MOUNT, כשהייתי עם אלכוהול, למרות שזה לא פיטצ'ר שהיה קיים בזמנו באלכוהול עד כמה שזכור לי (ואין לי מושג איך הוא כן הגיע למחשב שלי אז, גם שאלתי בפורומים של מפתחי אלכוהול, והם תהו בעצמם מאיפה לכל הרוחות זה הגיע) בקיצור, אני אשמח ללינק ל shell extension הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.