עבור לתוכן

Daemoon vs. alcohol 120%

Featured Replies

פורסם

איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%

פורסם

תלוי למה. שכפול דיסקים, ALCOHOL. לMOUNT עדיף DAEMON.

תקח בחשבון גם שDAEMON זה רק MOUNT, וALCOHOL יודע לעשות את שניהם.

פורסם

שאלה נוספת: רכיב אמולציית כונן התקליטורים של אלכוהול, Alcohol 52%, שוחרר כתוכנה חינמית. מה עדיף, זה או Daemon Tools 4? ואם כבר, יש גם את CloneDrive של אלבי, החברה שפיתחה את CloneDVD ו- AnyDVD. גם הוא חינמי, איך הוא משתווה לשניים הקודמים?

פורסם

Alcohol120%

ממש קל לעשות איתו mount גם ל5 קבצים +

ממש קל לשכפל שם דיסקים ולצרוב קבצי MDS\ISO וכו'

היה לי daemon tools

לא ממש חיבבתי את התוכנה,אלכוהול הרבה יותר פשוטה.

פורסם

ואני באופן אישי אוהב יותר את DT, בייחוד עם התוספת של הSHELL EXTENSION (מקש ימני על קובץ ואתה יכול ישר לעשות לוMOUNT). אבל זה כבר עניין של טעם אישי. שתי התוכנות חינמיות, תנסה.

פורסם

למה VS ? אני משתמש בשניהם ... כל אחת טובה בצורה שלה ...

פורסם

אני אוהב את ALCOHOL 120%

פורסם

daemon4ever

פורסם

DAEMON

פורסם

זה לא שאלה של פאן-בוייזם, מי שמעדיף תוכנה אחת על השניה (ויש גם שלישית! ;)) יכול בבקשה להסביר למה?

פורסם

כמו שנאמר כבר ,אם אתה מעוניין אך ורק ב-MOUNT אז לך על DT אבל לא להתקרב לגרסה 4, רק גרסה 3.47, בארבע שתלו כל מיני דברים שלא אמורים להיות שם אם אתה מבין למה אני מתכוון.

DT 3.47, היא חינמית וקלה ועם התוסף Fast Mount ע"י לחיצה דאבל קליק על ה-ISO אתה יכול לעשות לו MOUNT.

פורסם

את ההתקנה של אותם "כל מיני דברים" אתה מתבקש לאשר ואם אתה בוחר שלא, הם לא מותקנים. מה הבעיה? מישהו אמר לך ללחוץ Next-Next-Next מהר בלי לקרוא מה אתה מאשר?

פורסם

כן, יש הרבה אנשים שלוחצים על NEXT בלי לקרוא, אז למה לשלוח אותם להתקין את גרסה 4?

פורסם

כי גירסה 4 עושה דברים שגירסה 3 לא יודעת? אומרים להם להתקין את 4 ולקרוא מה הם מתקינים.

פורסם

לידיעתך,

גרסה 3.47 עושה בשבילי את העבודה הפשוטה של MOUNT בלי שום בעיה.

לא ניתקלתי בקובץ ISO/NRG/BIN אחד שהיו לי בעיות לפתוח איתה.

מעבר לזה, הויכוח והציניות פה מיותרים, שפותח הת'רד יחליט לבד מה טוב לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים