עבור לתוכן

ה-LCD הכי מהיר. VX922?

Featured Replies

פורסם

אחי שאלת את השאלה הזאת בניסוח אחר לפחות 15 פעמים פה, ומה לעשות לאנשים אין תשובה.

כי גם אם במקרה הכי הכי נדיר למישהו יהיה את שניהם בבית אז הן יהיו ב2 מחשבים שונים עם כרטיסי מסך שונים ככה שזה לא ניתן להשוואה.

כרגע אין לך מה להחליף זו דעתי.

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מקבל את זה, נכון. אבל יש כאן אנשים שמאוד מבינים בנתונים של המסכים, וכשאומרים להם 2MS הם לא אוטומטית אומרים - הכי מהיר. יש להם ניסיון עם מסכים והרבה שעות של קריאת ביקורות ומאמרים.

אולי אם יש איזו רשימה של המסכים הכי מהירים... כי אני בספק אם ה-L1970HR לוקח מקום שני. האם מישהו מכיר מסך יותר מהיר ממנו, מלבד ה-VX922?

פורסם

samsung 931BF

פורסם
  • מחבר

samsung 931BF

Really? מאיפה הביטחון הזה?

פורסם

אני בעצמי מחפש לעצמי מסך טוב ואני לא מוכן להתפשר אז אני בעצם מברר על כל מסך אפשרי שיש...

שמעתי ביקורות ממש טובות על המסך הזה, אבל אני אישית נדלקתי על מסך רחב...אני עדיין לא בטוח על מה אני הולך אבל אחד מהאופציות שלי בטוח זה 931BF

ואין כמו לראות את זה לייב, הלכתי היום לבאג סתם עברתי ליד דיזנגוף (ת"א למי שלא מכיר) ונכנסתי לחנות של באג והמוכר שם הראה לי את המסך...והמסך פשוט תותח עובד מצויין עם משחקים סרטים, הוא אמר לי שביום שישי האחרון הוא הביא כמה חברים לחנות ועשו תחרות LAN PARTY והוא השתמש במסך הזה והוא מאוד נהנה ושום פיקסלים שרופים בלי מריחות, מאוד מהיר מהירות של 2MS וניגודיות 1:2000 !

בקיצור אם אתה לא מאמין, קפוץ לעצמך לבאג ותבקש שידגימו לך את המסך של VIEWSONIC נגד ה- 931BF...וזהו...

אין כמו לראות את הדבר האמיתי, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין L1970HR לבין L1970HR-BF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים