עבור לתוכן

DREAMFALL - דעה אישית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם...

אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך

ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה...

לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות

ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב

עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק

אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי)

אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים

התחושה שאתה חלק אינטרקטיבי מסיפור עשיר ומרתק הינה ייחודת למשחקי מחשב מסוג זה וחבל שמפתחי משחקים לא פונים יותר לכיוון הזה

(קצת מזכיר את התחושה של הילד שקורס את הסיפור שלא נגמר)

לגבי המשחק,

נכון שהמשחקיות אינה קלאסית כפי שמצופה ממשחקי קווסטים, אך השינוי היה מרענן ואף ייחודי והוסיף מימד שלא היה קיים במשחקים אלו

יש לציין שבמיוחד למשחק קניתי GAMEPAD לאחר שהבנתי שבלי זה כל חווית המשחק נעלמת !

הקרבות היו בהחלט החלק החלש של המשחק

אבל העלילה המרשימה והמלאה, העומק של הדמיות ,הגרפיקה שבעייני היתה מאוד ייחודית ויפה והסאונד המדהים

כל אלו הפכו את המשחק הזה לחווית משחק באמת ייחודית ועצומה!

מחכה בקוצר רוח למשחק השלישי! ומקווה שלא יקח לו בערך 8 שנים לצאת כי אז שוב אצטרך להחליף מחשב ;-)

הערה לסיום,

אני איני כבר ילד ואני בן 25 - אולי זה יראה לכם ילדותי - אבל משחקים מהסוג הזה רק מחדדים לי שמשחקי מחשב אינם כיף מיידי שמתאים רק לילדים

אלא הם עדיין מסוגלים לפתח את הדימיון והחשיבה ויש ביכולת משחקי המחשב להכניס אותך לעלילה מדהימה!

תודה ושתיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה

מלאת קווסטים סיפוריים עם עלילה נפלאה כזו של DREAMFALL

פורסם

אם אפשר לדעת מה TLI אומר ומה הדרישות של דרימפול זה יעזור מאוד באלי על איזה קווסט

פורסם

TLJ= The Longest Journey.

אבל לא כדאי לך לשחק ב- DreamFall עד ששיחקת ב- The Longest Journey הראשון.

פורסם

שווה לשחק בדרימפול?

שיחקתי בthe longest journey

מחקתי אחרי שעה אחרי שניהייתי משועמם מוות, אין לו את הכיפיות של משחקים כמו monkey island

פורסם

סדרת TLJ אלה בהחלט משחקי הרפתקאות ברמה גבוהה מאוד. העלילה שלהם פשוט מדהימה ושווה לבזבז כל שניה של זמן בשביל לסיים את המשחקים האלה.

DF השאיר כ"כ הרבה פתחים וחורים בעלילה כך שבסוף המשחק הרגשתי מצד אחד אפילו כאילו רימו אותי וכאילו קניתי רק חצי משחק, ומצד שני זה הותיר הרבה מאוד מקום לחשוב על העלילה הגאונית ועל כל האפשרויות של המשך העלילה במשחק הבא.

בהחלט מומלץ לחובבי הז'אנר, וגם לכאלה שהם לא חובבי הז'אנר :):xyxthumbs:

פורסם

אפשר תקציר של העלילה?

פורסם

שיחקתי כמה שעות במשחק ולא יודע...לא הצליח לסחוף אותי.

הרבה יותר אהבתי את פרנהייט.

פורסם

פשוט המשחק tlj היה רציני מדי ומוזר וזה גרם לי לאבד עיניין

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא אבל המשחק שאתם מדברים עליו בשם פרנהייט זה בעצם המשחק Indigo Prophecy , נכון ???

פורסם

שכחת לציין איזה מחשב קנית, מה המפרט?

פורסם

יש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא אבל המשחק שאתם מדברים עליו בשם פרנהייט זה בעצם המשחק Indigo Prophecy , נכון ???

יאפ. יש לו שם שונה בארה"ב או משהו.

פורסם
  • מחבר

לגבי השידרוג:

שידרגתי מפנטיום 3 1000MHZ עם 512 MB זיכרון + GEFORCE 2MX 64 MB

ל AMD 3800 X2 עם 1.5 GB זיכרון + 7600GT

פורסם

אבל העלילה המרשימה והמלאה, העומק של הדמיות ,הגרפיקה שבעייני היתה מאוד ייחודית ויפה והסאונד המדהים

כל אלו הפכו את המשחק הזה לחווית משחק באמת ייחודית ועצומה!

הכל טוב ויפה, אבל משהו אחד היה חסר במשחק:

המשחק.

רוב המשחק הרגשתי כאילו אני בתוך סרט. לא הייתה הרבה מחשבה (היה בדיוק שלב אחד בו צריך לחשוב ממש, וזה בפרק 5, מתחת לקרקע), והיו אפילו שלבים שכל מה שהייתי צריך לעשות זה ללכת ולדבר עם אנשים (למרות שהשיחות היו מעניינות, רובן לא היו קריטיות למשחק עצמו).

הערה לסיום,

אני איני כבר ילד ואני בן 25 - אולי זה יראה לכם ילדותי - אבל משחקים מהסוג הזה רק מחדדים לי שמשחקי מחשב אינם כיף מיידי שמתאים רק לילדים

אלא הם עדיין מסוגלים לפתח את הדימיון והחשיבה ויש ביכולת משחקי המחשב להכניס אותך לעלילה מדהימה!

עם זה אני מסכים בהחלט. קיימים המון משחקים שהרבה אנשים רואים כילדותיים, אבל הם למעשה משחקים מדהימים. הדוגמאות הטובות ביותר שאני יכול למצוא הן Little Big Adventure ו-Beyond Good & Evil.

פורסם

מצטרף למה שכבר נאמר כאן. אהבתי מאוד את הראשון וחיכיתי לשני ונשארתי עם טעם מריר בפה.

אין משחק - אתה פשוט הולך ממקום למקום ובמקרה הגרוע צריך ללחוץ על משהו.

אין עלילה - זה לא שהם שמרו את הפתרונות למשחק השלישי, הם פשוט לא אמרו כלום במשחק השני.

הדבר היחיד שנהנתי ממנו הוא שהמשחק הרבה יותר אפל בניגוד למשחק הראשון שהיה אופטימי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים