פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים בקורס רשתות(שלומדים במסגרת תואר במדעי המחשב) אתה לומד יותר תיאוריה ופחות דברים מעשיים. אתה לא לומד איך לבנות רשת, אלא יותר על האלגוריתמים והפרוטוקולים שמשתמשים בהם(בשכבות השונות).
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם אתה רוצה הסמכה אז לך על CCNP אם אתה רוצה תואר לך לתואר מערכות תקשורת שזה 3 שנים.השאלה היא האם מקבלים לעבודה במקום סביר עם ההסמכה הנ"ל בלי תואר ?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים בקורס רשתות אתה לומד יותר תיאוריה ופחות דברים מעשיים. אתה לא לומד איך לבנות רשת, אלא יותר על האלגוריתמים והפרוטוקולים שמשתמשים בהם(בשכבות השונות). לא בנטע :nono: עבדנו על ראוטרים של סיסקו
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים דיברתי על קורסי רשתות במדעי המחשב(מישהו הזכיר את זה מקודם). אני אערוך את ההודעה שלי ואציין זאת.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים השאלה היא האם מקבלים לעבודה במקום סביר עם ההסמכה הנ"ל בלי תואר ? לא :-X מקום סביר דורש תואר.אפשר לעשות גם תואר במערכות מידע ותקשורת זה במיוחד עוסק בכל העסק הזה וזה גם 3 שנים
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים וואלה אני מתלבט גם אם ללמוד או לא אני רוצה לפתוח חנות והשאלה האם צריך את ההסמכה הזאת או שזה בשביל עבודה בחברות כי להוציא כסף על שטות כזאת רק בגלל תעודה שאני יודע די יותר טוב מהמדריך שם ניראה לי לא שווה לי עדיף להשקיע בחנות את הסכום הזה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים וואלה אני מתלבט גם אם ללמוד או לא אני רוצה לפתוח חנות והשאלה האם צריך את ההסמכה הזאת או שזה בשביל עבודה בחברות כי להוציא כסף על שטות כזאת רק בגלל תעודה שאני יודע די יותר טוב מהמדריך שם ניראה לי לא שווה לי עדיף להשקיע בחנות את הסכום הזה בשביל לפתוח חנות מחשבים מספיק תעודת טכנאי של קורס נידח, ואם יש לך נסיון עשיר אז בכלל למה?אגב: אם תבדוק את החנויות המחשבים בישראל תגלה לצערי, שלרובם יש נסיון בהפעלת דוכן פלאפל, רק בודדים מבינים. לדעתי אם יש לך את היכולת להשקיע בפתיחת חנות, ויש לך את הידע אז אתה מסודר תאמין לי לא צריך יותר מזה בארץ שלנו.נ.ב.מתי הפתיחה של החנות, יש הנחות לחברי הפורום? ;D
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני חושב שהדרך היעילה ביותר להתחיל זה ללא תואר אלה להיות טכנאי של חנות מחשבים...אתה גם תצבור ידע גם במערכות המחשב כגון ניהול ואיך עובדים עם לקוחות ...חשוב שלא תתחיל מאפס (לא ידע במחשבים) בניהול העסק ....
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הבעיה בפתיחת חנות מחשבים היא שיהיה קשה מאוד להתחרות עם החנויות הגדולות שמיבאות בעצמם או קונות בהקפה ובדילים עם היבואן וחנויות אחרות כך שיהיה קשה להתחרות איתם על המחירים במיוחד בעידן הZAP והמשלוחים , מה שמשאיר אותך עם הלקוחות השכונתיים עם מחשבים זולים במחירי עלות וכאב ראש גדולמה גם שפה יש לך עדיין תחרות עם שחקנים גדולים יותר כמו "מחסני חשמל" ו"יוניברס קלאב" שגם החליטו להצטרף לחגיגה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הבעיה בפתיחת חנות מחשבים היא שיהיה קשה מאוד להתחרות עם החנויות הגדולות שמיבאות בעצמם או קונות בהקפה ובדילים עם היבואן וחנויות אחרות כך שיהיה קשה להתחרות איתם על המחירים במיוחד בעידן הZAP והמשלוחים , מה שמשאיר אותך עם הלקוחות השכונתיים עם מחשבים זולים במחירי עלות וכאב ראש גדולמה גם שפה יש לך עדיין תחרות עם שחקנים גדולים יותר כמו "מחסני חשמל" ו"יוניברס קלאב" שגם החליטו להצטרף לחגיגהדווקא בגלל הסיבה הזאת חנות מחשבים קטנה איכותית עם יחס אישי. אני לפחות מעדיף לקנות מחנות קטנה מקצועית, וכמובן עם יחס אישי.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לא ידוע אבל אותי זה דיי יעצבן להתעסק כל היום עם מחשבים שאני ינסה להכניס להם כמה שיותר זבל סיני זול כדי להוריד עלויות כדי שאני יוכל להתחרות עם חנויות אחרות ולהרוויח קצת מאשר למכור חלקים איכותיים שאני מאמין בהם יותר
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אל תתעסק עם מחשבים זולים תציב לעצמך קהל יעד לדוגמא:1. גרפיקאים2. אנימטורים ועורכי וידאו3. גיימרים כבדים4. אוברקלוקריםואם פונה אליך לקוח שמעוניין במחשב טוב לילד, אז תסביר לו שבשביל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות כמו שהילד רוצה,צריך להשקיע קצת יותר מ-3K שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.