עבור לתוכן

שאלה לגבי ספקים מתוצרת Enermax

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש כנראה מחברת KSP ששם המארזים והספקים מפוצלים.

אני כנראה אלך על התצורה השניה לפני ההמלצה של http://hwzone.co.il/specslist/view/94/

ראיתי בKSP שני דגמים של enermax שיתאימו לצרכיי:

?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח

?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח

כיצד זה שהספק של ה 420 זול יותר מזה של ה 400? האם אני מפספס כאן משהו?

האם יש ספק כח אחר מומלץ מKSP (אני לא רוצה לפצל את הקנייה של המחשב) מעט זול יותר שיתאים לצרכיי לפי דעתכם?

פורסם

ה400 ליברטי יותר יציב מכל הספקים השונים ה 420 W לא נקרא ליברטי לכן הוא זול ולא טוב ה 400W מומלץ כמעט בכל מפרט חזק אני מציע לך ללכת על הליברטי 400W הוא טוב ושווה את המחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

האם לפי דעתך מערכת המחשב שאני מתכוון ללכת לפי תצורתה, היא נחשבת מערכת מחשב "חזקה" שמחייבת כזה ספק כוח או שאני באמת אוכל להסתפק במשהו צנוע וזול יותר (מה לעשות אני ישראלי טיפוסי)?

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

האם לפי דעתך מערכת המחשב שאני מתכוון ללכת לפי תצורתה, היא נחשבת מערכת מחשב "חזקה" שמחייבת כזה ספק כוח או שאני באמת אוכל להסתפק במשהו צנוע וזול יותר (מה לעשות אני ישראלי טיפוסי)?

לפי דעתי תוכל להסתפק בספקים יותר זולים המפרט לא נקרא חזק ממש אבל תוכל ללכת על ספקים טיפה יותר טובים אם אתה רוצה מאותה חנות תקנה 400W ליברטי כי אם תקנה 420W אתה תעשה טעות גדולה עדיף להוסיף את הכמה עשרות שקלים על ספק איכותי וטוב גם ה 420W יריץ את המפרט שלך מאוד טוב אבל הליברטי 400W יריץ אותו בלי שום בעיות ככה שתוכל לשבת בשקט ושלא תצטרך להחליף ספק כל שנתיים שלוש.

פורסם

טוב כמה הערות....

הספק שראית של 420 הוא מעולה....קודם כל...

פשוט הליברטי עדיף עליו ובתוספת יחסית קטנה כמובן שכדאי לקחת אותו...הוא עדיף מכל הבחינות.

אתה יכול להסתפק בספק שעולה 330 אפילו וגם זה יתן לך רזרבה ...

אבל העניין הוא שחוץ משני הספקים האלה שציינת אין ל-KSP משהו נורמאלי..לכן לא כדאי....

ככה שאם אתה חייב מKSP ולחוץ במזומנים קנה את ה420...

אם יש לך אפשרות להוסיף 70 שקל מאוד מומלץ ללכת על הליברטי

אם אתה קונה מחנות אחרת יהיה טוב אם תקנה FSP 400 למשל..שעולה בסביבות ה330

פורסם

מצטער שאני נדחף אך בדיוק יש לי שאלה בנוגע ל-2 הספקים האלו - רציתי לדעת איזה מהם יותר שקט בפעולתו

פורסם

אין בעיה-זה חלק ממטרת הפורום שכולם יעלו שאלות...

בכל מקרה..הליברטי יותר שקט

פורסם

ה400 ליברטי יותר יציב מכל הספקים השונים ה 420 W לא נקרא ליברטי לכן הוא זול ולא טוב ה 400W מומלץ כמעט בכל מפרט חזק אני מציע לך ללכת על הליברטי 400W הוא טוב ושווה את המחיר.

איזה שטויות. זול ולא טוב. בעם האחרונה שבדקתי 420 ש"ח זה לא ממש זול. חוץ מזה שה420W הלא טוב כמו שאתה קורא לו הוא ספק מצוין מסדרת ה Noisetaker של אנרמקס וגם היא מצוינת. הספק הזה יתן לך כל כך כל כך הרבה מעבר למה שהמערכת שלך צריכה שזה נראה לי בזבוז מוחלט לקחת את הליברטי.

אבל שוב,זו רק דעתי. אה ודרך אגב, אני ממליץ לך לקנות את המפרט שהצעתי לך באשכול במפרטים עם הHEC TRT וה 7900GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים