עבור לתוכן

השוואת צריכת הספק של כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

מוזר גם ש-7900GT צורך חשמל כמו 6600GT

דווקא לא ממש מוזר, רק קצת מוזר....

סדרה 7 של NVIDIA ידועה בצריכת החשמל הנמוכה מאוד שלה.

בסדרה 6 כנראה לא שמו דגש על צריכת החשמל (ראה את ה6800ULTRA כדוגמה) ובנוסף ה6600GT מיוצר ב110 נ"מ בניגוד ל90 נ"מ ב7900GT.

פורסם

דווקא לא ממש מוזר, רק קצת מוזר....

סדרה 7 של NVIDIA ידועה בצריכת החשמל הנמוכה מאוד שלה.

בסדרה 6 כנראה לא שמו דגש על צריכת החשמל (ראה את ה6800ULTRA כדוגמה) ובנוסף ה6600GT מיוצר ב110 נ"מ בניגוד ל90 נ"מ ב7900GT.

היה לי את הכרטיס 6600GT ולא היה לו חיבור למתח , לעומת זאת ל-7900GT יש , אז איך זה מסתדר הגיונית שהם צורכים אותו מתח ?

פורסם

היה לי את הכרטיס 6600GT ולא היה לו חיבור למתח , לעומת זאת ל-7900GT יש , אז איך זה מסתדר הגיונית שהם צורכים אותו מתח ?

PCI-E rev a מסוגל לספק כ75W, החיבור מתח ב7900GT הוא לא הכרחי אבל הוא נמצא כסוג של כסת"ח או בגלל שהוא וה7900GTX חולקים את אותו PCB אז הוא קיבל ממנו "מתנה" קטנה...

או שפשוט ה7900GT זקוק לתספת מתח כשאשר הוא מעל התדר המקורי כמו בגירסאות האקסטרים ולכן NV לא רצו להגביל אף אחד ולסרס את החיבור.

אלה לפי דעתי הסיבות ההגיוניות פה...

פורסם

עוד דבר מוזר הוא ש7900GT וX1800GTO צורכים אותה כמות חשמל אבל הGTO מתחמם יותר

פורסם

PCI-E rev a מסוגל לספק כ75W, החיבור מתח ב7900GT הוא לא הכרחי אבל הוא נמצא כסוג של כסת"ח או בגלל שהוא וה7900GTX חולקים את אותו PCB אז הוא קיבל ממנו "מתנה" קטנה...

או שפשוט ה7900GT זקוק לתספת מתח כשאשר הוא מעל התדר המקורי כמו בגירסאות האקסטרים ולכן NV לא רצו להגביל אף אחד ולסרס את החיבור.

אלה לפי דעתי הסיבות ההגיוניות פה...

אין לי מושג מאיפה לקחת את המידע הזה אבל הוא פשוט לא נכון. ה7900GT צורך מעל 90W בעומס מלא, ובגלל זה הוא צריך חיבור נוסף. קראתי על זה בביקורת עליו.

פורסם

אין לי מושג מאיפה לקחת את המידע הזה אבל הוא פשוט לא נכון. ה7900GT צורך מעל 90W בעומס מלא, ובגלל זה הוא צריך חיבור נוסף. קראתי על זה בביקורת עליו.

אז בוא תנסה להסביר בעצמך את זה:

http://www.codinghorror.com/blog/archives/000662.html

פורסם

חביבי, 7900GT צורך מקסימום 50W בעומס מלא.

פורסם

עם אוברוולט ל1.55 לCORE ועוד קצת אוברוולט לזכרונות אז זה צורך 90-100WH, אבל הם מדברים עם ההספק ללא וולט-מודים וכו'.

תסתכל טוב בביקורת שקראת, אני מבטיח לך שהם עשו שם אוברקלוקינג רציני, כמו כל אתר ביקורות שרוצה להראות לקהל היעד -- השחקנים --- את הגבולות אוברקלוקינג של הרכיב.

-ג'ו.

פורסם

עם אוברוולט ל1.55 לCORE ועוד קצת אוברוולט לזכרונות אז זה צורך 90-100WH, אבל הם מדברים עם ההספק ללא וולט-מודים וכו'.

תסתכל טוב בביקורת שקראת, אני מבטיח לך שהם עשו שם אוברקלוקינג רציני, כמו כל אתר ביקורות שרוצה להראות לקהל היעד -- השחקנים --- את הגבולות אוברקלוקינג של הרכיב.

-ג'ו.

נו אז בזאת אתה מאשר את מה שאמרתי:

לא רצו להגביל/לסרס אותו.

אז על מה ולמה ההתקפה הזאת על מה שאמרתי??

:kopfpatsch:

פורסם

נו אז בזאת אתה מאשר את מה שאמרתי:לא רצו להגביל/לסרס אותו.

מתי התווכחתי? :silly::xyxthumbs:

בברכה,

-ג'ו

פורסם

מתי התווכחתי? :silly::xyxthumbs:

בברכה,

-ג'ו

התבלבלתי בינך לבין Sunny Jim, סליחה. :bash: :-X

פאשלה. :smile1:

פורסם

טוב, לצערי לא הצלחתי למצוא את הכתבה ההיא, יכול להיות שדובר שם על פיקים רגעיים או משהו בסגנון וזה ליתר בטחון... בכל מקרה בכמה ביקורות שקראתי תוך כדי החיפוש(באף אחת לא הצלחתי למצוא שום אזכור לגבי החיבור הישיר לספק למרבה הפלא!) הצריכה היא 64W תחת עומס... וכמו שאמרו לפני זה מגיע ל90-100W רק תחת אוברקלוק כבד... (ואיזה אוברקלוק! עם קירור אויר הצליחו לעשות 80 אחוז... פשוט מטורף הכרטיס הזה, ואני חשבתי שאני עשיתי אובר מכובד :) )

פורסם

הכרטיסים מסדרה 7XXX של NVIDIA מצויינת ל-OC

אני הצלחתי להגיע ל-OC של 40% עם הכרטיס 7900GT

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים