עבור לתוכן

לוח אם חזק ל- Overclock

Featured Replies

פורסם

תראו אני עדיין חולק על זה שהP5B יכול להגיע לבאס יותר גדול הרי אתם מסתמכים על הביקורת הזו (שלמעלה) ושם לא אמרו מה בסוף הגביל אותם (אולי זכרונות אולי טמפ או שפיספסתי משהו) לי נראה שהטמפ היא שהגבילה אותם אני לא מכיר את הקירור הזה שישתמשו בו אבל אם קירור יותר רציני נראה לי שאפשר לעבור את הבאס הזה, ובנוסף הפיצ'רים ממש שווים הכל ברמה יותר גבוהה (אני לא יודע בארץ לגבי הפרש המחירים אני גר בקנדה וההפרש ממש קטן ככה שאין מקום להיסוס בכלל)

בכל מקרה אני יקבל את המחשב שלי בעוד שבועיים מעבד E6400 ןלוח P5W DH אם קירור TONIQ TOWER 120 ואני יראה לכם שאפשר להוציא יותר באס מהלוח הזה ממה שהזכירו בביקורת. ...

ושוב המלצתי היא חד משמעית P5W DELUX !

פורסם

קבב,

אני לא יודע איך הדברים בקנדה, אבל בארץ ההבדל בין ה P5B ל P5W הוא קרוב ל 500 ש"ח (שזה כבר מחיר של לוח אם כשלעצמו !!!). ה P5B הוא כבר לוח אם מאוד יקר, והמחיר של ה P5W הוא כבר פשוט מגוחך, שלא נדבר שכל זה עבור פונקציות שרוב האנשים לא צריכים, כגון WAN (שמי שצריך כבר יש לו חיצוני) ושלט רחוק שאף אחד לא ישתמש בו. זה סתם לוח אם לעשירים משועממים שכסף גדל אצלם על העצים, או לכאלו שבמדינתם מחירו דומה לזה של ה P5B.

פורסם

מה זה קבב? (אני מקווה שאתה לא מתלכלך)

ותאמין לי שאני לא עשיר, הלוואי.

בכל אופן זה שיקול של הבנאדם כי אם הוא צריך את הפיצ'רים האלה אז שווה לו אפילו את ההפרש של 500שח

רוב המשתמשים בחו"ל קונים את הלוח הזה אולי בגלל שבחו"ל ההפרש הוא קטן כי בישראל כרגיל דופקים את הישראלים... :bash:

http://www.directcanada.com/products/?sku=10530BD0116&vpn=90-MBB4E1-G0AAY&manufacture=ASUS

http://www.directcanada.com/products/?sku=10530BD6285&vpn=P5W%20DH%20DELUXE&manufacture=ASUS

15$=60 שח=נו לא שווה?

פורסם

תראו אני עדיין חולק על זה שהP5B יכול להגיע לבאס יותר גדול הרי אתם מסתמכים על הביקורת הזו (שלמעלה) ושם לא אמרו מה בסוף הגביל אותם (אולי זכרונות אולי טמפ או שפיספסתי משהו) לי נראה שהטמפ היא שהגבילה אותם אני לא מכיר את הקירור הזה שישתמשו בו אבל אם קירור יותר רציני נראה לי שאפשר לעבור את הבאס הזה, ובנוסף הפיצ'רים ממש שווים הכל ברמה יותר גבוהה (אני לא יודע בארץ לגבי הפרש המחירים אני גר בקנדה וההפרש ממש קטן ככה שאין מקום להיסוס בכלל)

בכל מקרה אני יקבל את המחשב שלי בעוד שבועיים מעבד E6400 ןלוח P5W DH אם קירור TONIQ TOWER 120 ואני יראה לכם שאפשר להוציא יותר באס מהלוח הזה ממה שהזכירו בביקורת. ...

דבר ראשון בהצלחה ב-OC , חשוב לציין שמי ששובר שיאים ב-OC , זה אנשים פרטיים ולא אתרים שלקחו לוח-אם או כרטיס מסך לביקורת

נראה שעם הלוח P5B DELUXE אנשים הגיעו לתוצאות גבוהות יותר בקלות , אם כי בסופו של דבר השיאים הם דומים (בכל הלוחות)

פורסם

קיבוב, (סליחה, בטעות קראתי "קבב", אני והתאבון שלי...)

אם ההבדל במחיר כה קטן אצלך אז כמובן שאין סיבה לוותר על ה Features אם אתה צריך אותם, אבל עדיין נראה לי ש 500 ש"ח זה קצת מוגזם אצלנו, כי בת'כלס אף אחד לא מצפה ל Features הללו מלוח אם, ויותר חמור מכך, אם אתה משדרג את הלוח אם, הלכו ה WAN והשלט רחוק... אני הייתי קונה אותם בנפרד (בארץ), השקעה עדיפה לדעתי.

פורסם

קיבוב, (סליחה, בטעות קראתי "קבב", אני והתאבון שלי...)

אם ההבדל במחיר כה קטן אצלך אז כמובן שאין סיבה לוותר על ה Features אם אתה צריך אותם, אבל עדיין נראה לי ש 500 ש"ח זה קצת מוגזם אצלנו, כי בת'כלס אף אחד לא מצפה ל Features הללו מלוח אם, ויותר חמור מכך, אם אתה משדרג את הלוח אם, הלכו ה WAN והשלט רחוק... אני הייתי קונה אותם בנפרד (בארץ), השקעה עדיפה לדעתי.

זה טעות להתייחס כל הזמן לשלט-רחוק יש גם כרטיס רשת אלחוטי (מצויין) , יש גם כרטיס קול מובנה מאוד איכותי ברמה של Audigy 2 ZS שיש לי

ואני לא מרגיש שום הבדל באיכות , בין הכרטיס קול המובנה לבין Audigy 2 ZS

בנוסף התוכנית שלי שאם אני משדרג את הלוח-אם , אני יבנה מחשב HTPC עם הלוח P5W DH שיש לי (מתאים בול)

פורסם
  • מחבר

יופי של שירשור ניהיה לנו פה :yelclap:

פורסם

אני מסתמך על הרבה יותר מהביקורת ש-lipa הביא.

זו פשוט עובדה שה-P5B מגיע לבאסים גבוהים יותר.

במקרה שלך אתה קונה E6600, ולכן לא תהיה לך בעיה עם באסים, כי ה-P5W יספיק לך.

אם היית קונה E6300\E6400 זו הייתה טעות לצרף אליו את ה-P5W, מכיוון שב-OC הוא לא יביא את המעבד לקצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים