עבור לתוכן

האם OCZ POWERSTREAM 520W שווה את התוספת לעומת ENERMAX LIEBRTY 400W DR?

Featured Replies

פורסם

נו אתם מכירים כבר את הסיפור שלי על גרסאותיו השונות אני קונה מחשב במשא ומתן עם החנות וכו' וכו' , ובכן , הספק שמתאים למפרט שלי בול (כל עוד אני לא מוסיף קרורים קטלניים מדיי) הוא ENERMAX 400W DUAL RAIL E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY , הבעיה היא שבחנות אין אותו , שקלתי להחליף חנות אבל העובדה שבעל המקום חבר של אבא שלי תוזיל את המפרט באיזה 30-40% אז גנזתי את הרעיון , ובכן , עושה רושם שבקרוב מאוד הם ישיגו את הספק שמהווה עדיפות שניה אייכותית מהראשונה אבל יותר יקרה , אני מדבר על OCZ POWERSTREAM 520W (בביקורות שבהן לא מעורב מערך של יותר מכרטיס מסך אחד הצוות פה משתמש בו ומאוד מרוצה ממנו ) , אבל כמו שאמרתי הוא יותר יקר , כמו שאמרתי בת'ראדים קודמים , מתוכנן אוברקלוק גבוה - גבוה מאוד , כשצרכן המתח העיקרי הוא SAPPHIRE RADEON X1900XT על אוברקלוק , אז בכלל צריך ספק מאוד יציב ואמין שיכול יותר ממה שאני באמת צריך , למקרה של שדרוג , מהי דעתכם על כל הסוגיה?

פורסם

ליברטי 400W יספיק לך יופי טופי...

פורסם
  • מחבר

ליברטי 400W יספיק לך יופי טופי...

כן אבל אין אותו בחנות ולא יהייה בזמן הקרוב

פורסם

התוספת מהליברטי 400 לפאוורסטרים 520 לא מצדיקה את עצמה.

אם אני זוכר נכון ה OCZ נמכר ב 800+ והליברטי ב 450 ~ , כמעט כפול.

אולי הם מחזיקים ליברטי 500 ?

פורסם
  • מחבר

התוספת מהליברטי 400 לפאוורסטרים 520 לא מצדיקה את עצמה.

אם אני זוכר נכון ה OCZ נמכר ב 800+ והליברטי ב 450 ~ , כמעט כפול.

אולי הם מחזיקים ליברטי 500 ?

הם לא מחזיקים שום דבר שנושא את התווית LIEBERTY , לצערי , ובכן מישהו יכול להמליץ על ספק מאותה רמת מחיר ששווה בביצועים או יותר טוב? עדיפות לOCZ שהספקים שלהם פשוט גאוניים

פורסם

מישהו יכול להמליץ על ספק מאותה רמת מחיר ששווה בביצועים או יותר טוב?

הספקים של OCZ לא נמכרים ברמת מחיר ששווה לביצועים, הם ספקים לא משתלמים.

פורסם
  • מחבר

הספקים של OCZ לא נמכרים ברמת מחיר ששווה לביצועים, הם ספקים לא משתלמים.

ובכן זה טיעון שאני בהחלט מקבל , אז לא OCZ , תציעו עוד ...

פורסם

כעיקרון מומלץ כאן בארץ לקנות את הספקים הבאים: (לפי סדר עולה) הם המשתלמים כאן בארץ ומצדיקים את המחירים שלהם.

ENERMAX

FSP

HEC

גם חברת TAGEN מייצרת ספקים איכותיים, אבל גם לא כל כך משתלמים.

כאן בפורום לא ראיתי בנאדם שהיה זקוק ליותר מליברטי 500, ואין צורך ביותר ממנו אלא אם יש לך מערך SLI/CF ב OC ומעבד בקרור מים, חיית OC

פורסם

יש גם את הספקים של ANTEC שהם טובים רק שהיבואן לא משהו.

פורסם

העובדה שבעל המקום חבר של אבא שלי תוזיל את המפרט באיזה 30-40%

תשכח מזה. אני אשמח לראות את המחירים המיוחדים שתקבל.

פורסם

האמת היא שה-OCZ PS 520W נמצא כאן אצלי כרגע

והשתמשנו (כן, בטח, נו דן השתמש בו) בביקורת של ה-CrossFire בזמנו (כלומר גם מערך CrossFire)

הוא בהחלט איכותי ומרגישים את זה, אבל הוא לא מודולרי ופחות שקט מהליברטי

הליברטי 500W הוא הכי טוב בתקציב שמעל ה-400W

פורסם
  • מחבר

תשכח מזה. אני אשמח לראות את המחירים המיוחדים שתקבל.

יופיע במדור המפרטים בצרוף תודות לכל באיי הפורום על העזרה בבניית המפרט , כולל מחירים ואיזה מפרט קניתי בתכלס (יופיע כמובן גם בOCDB :lol: , כמו גם בפורום השילוש הקדוש שלהם מגיע תודה מיוחדת ) , זה שיש לי בחתימה כבר לא מעודכן חוששני

האמת היא שה-OCZ PS 520W נמצא כאן אצלי כרגע

והשתמשנו (כן, בטח, נו דן השתמש בו) בביקורת של ה-CrossFire בזמנו (כלומר גם מערך CrossFire)

הוא בהחלט איכותי ומרגישים את זה, אבל הוא לא מודולרי ופחות שקט מהליברטי

הליברטי 500W הוא הכי טוב בתקציב שמעל ה-400W

לא נורא , בכל זאת כולנו ראינו שהחיה הזאת מסוגלת להריץ LEADTEK GE FORCE PX7950GX2 על אוברקלוק בלי בעיה (לא כתוב בביקורת עליו שהוא מיוצר ע"י LEADTEK , אבל גוף הקרור שלו זהה לזה של LEADTEK ואף חברה עוד לא בנתה קרור מקצועי בשבילו , אז אני מסיק שהוא שלה ) , אין שום סיבה שמפרט "קטן " כמו שלי לא יעבוד עם כזה ספק בלי בעיה אפילו אם אני אכפיל את כמות הזיכרון וכרטיסי המסך ... אבל לעומת זאת אם הוא אכן רועש אני אעדיף ENERMAX LIEBERTY 500W וגמרנו , בתקווה שבחנות יהייה אותו

פורסם

רועש לא

אבל בלי מארז הוא לפעמים מגיע להצקות קטנות כאלה

פורסם
  • מחבר

רועש לא

אבל בלי מארז הוא לפעמים מגיע להצקות קטנות כאלה

זה גם פורום מארזים , אז אני יכול להגיד מבקורות שקראתי עליו שANTEC P180 יכול לבלום מספיק רעש בשביל שאני אשמע אותו בקושי

פורסם

אני מניח שגם ה-SwinG שלי יכול

אבל לא ניסיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים