עבור לתוכן

מחפש מפרט כללי (משחקים,סרטים,עבודה) ב6000 כולל מסך 19LCD אינץ'

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה

אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך.

עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון.

יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור -

במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה?

שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים?

ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בתקציב הנ"ל למצוא 19 אינץ' עם חיבור DVI - עד כמה זה יורגש לי בעצם?

תודה על כל עזרה אפשרית!

פורסם

אחד משני המפרטים האלו יהיו מעולים.

http://hwzone.co.il/specslist/view/94/

בראשון כפול ליבה של AMD עם כרטיס חזק 7900GS בשני מערכת כוללת חזקה יותר מבוססת קונרו עם כרטיס מסך חלש מעט 7600GT.

תעשה את החשבון שלך כרטיס מסך חזק עם מערכת כוללת "חלשה" יחסית או מערכת חזקה עם כרטיס מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה

אני לא גיימר כבד או קיצוני כרגע אז נראה לי באמת האופציה השנייה של מערכת חזקה עם כרטיס מסך טוב נראית לי עדיפה.

לגבי הזכרונות - עדיף באמת 2 סטיקים של 512 או סטיק של 1 גיג'ה? אני חושב על הויסטה לעתיד ולכן שואל..

לגבי המסך - חוסר החיבור של DVI במה מתבטא בדיוק? האם מישהו שלא גיימר כבד יבחין בדקויות? האם "שווה" יותר בתוספת מחיר לשקול מסך רחב של סמסונג לדוגמא כפי שיש במערכת הראשונה ששם?

הסתכלתי ב KSP ואין להם שם את סוג המארז+ספק הזה. אני יודע שמארזי HEC עדיפים אבל באיזה ספק לבחור? 350W יספיקו לצרכיי, גם אם ארצה בעתיד לשדרג כרטיס מסך?

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא לשקול מסך רחב בתוספת של 50 ש"ח בלבד.

512X2 יהיו עדיפים בהרבה בגלל הDC אם תרצה בעתיד תוסיף עוד 512X2 או 1GBX2 או מה שתרצה.

בKSP יש אופציה של בחירת מארז של compucase+ספק של ENERMAX זאת האופציה הכי נורמלית שם היא יותר יקרה נכון, אבל אין לך הרבה ברירות אם אתה לא מוכן לפצל קניה.

פורסם

באינטל חשוב מאוד לקחת שני סטיקים. ב AMD הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

אז הסתכלתי שוב במפרטים של KSP ובאופציית הספקים Enermax של יש שם 2 אופציות רלוונטיות לגבי

?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח

?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח

אני מתאר לעצמי שאני צריך לכל היותר 400W אבל כיצד ההיגיון הכספי מסתדר כאן?? באיזה מהם לבחור?

בנוסף, אם כבר אני כנראה אשקיע יותר (עקב הפיצול שלהם בין ספקים ומארזים) האם באמת ה HEC (דגם ה CI-6A21 למשל) הוא האופציה הכי משתלמת למישהו עם צרכים כמו שלי או שאפשר לרדת\לעלות קצת (בדגש על קצת) ממנו?

ואחרון סופי (מקווה) - אין את הדגם הספציפי המומלץ שם של LG כפי שמופיע במפרט המומלץ. המלצות לדגם אחר?

פורסם

הנה:

מ Pandas (ממוקמים בקיסריה ובחיפה):

כמות. מוצרים סה"כ

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 ש"ח

Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח

PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz 720 ש"ח

Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU 335 ש"ח

HEC 400TRT 20/24PIN 295 ש"ח

Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח

LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח

LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 ש"ח

סה"כ 4,881 ש"ח

מסך, מגולדטופ:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13915

1250 ש"ח

סה"כ מחשב+מסך: 6131.

לדעתי משתלם מאד. אם אתה לא רוצה 7900s אפשר לרדת ל7600GT (שגם הוא מצוין) ולבטל את החריגהץ

פורסם

הנה:

כמות. מוצרים סה"כ

סה"כ 4,881 ש"ח

מסך, מגולדטופ:

1250 ש"ח

לדעתי משתלם מאד. אם אתה לא רוצה 7900s אפשר לרדת ל7600GT (שגם הוא מצוין) ולבטל את החריגהץ

בכזה מקרה , הייתי לוקח את ה7900GS וסופג איכשהו את החריגה כי היא מאוד משתלמת

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק. הבעיה היא שאני לא כ"כ מכיר את רשת פנדס ואני תמיד חושש לקנות במקומות כאלה. לכן אני בדרך כלל משתדל לקנות במקומות "מוכרים" יותר דוגמת KSP או נועה..

אבל בכל זאת בקשר למפרט שהוצע כאן - אם אני לא מתכנן OC האם בכל זאת כדאי לי זכרונות בתדר 667 או ש 533 יספיקו לי?

צורבים - עדיפות ל LG או ל NEC ? והאם יש דגמים יותר טובים או פחות טובים של שניהם?

פורסם

תודה על הלינק. הבעיה היא שאני לא כ"כ מכיר את רשת פנדס ואני תמיד חושש לקנות במקומות כאלה. לכן אני בדרך כלל משתדל לקנות במקומות "מוכרים" יותר דוגמת KSP או נועה..

אבל בכל זאת בקשר למפרט שהוצע כאן - אם אני לא מתכנן OC האם בכל זאת כדאי לי זכרונות בתדר 667 או ש 533 יספיקו לי?

צורבים - עדיפות ל LG או ל NEC ? והאם יש דגמים יותר טובים או פחות טובים של שניהם?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX נערך ע"י אינטגרל - אתה לא יודע שאסור לדון פה על חנויות?.

אני מאד מאד ממליץ לך לקחת את המפרט שלי והחריגה הקטנה כדאית מאד.

אממ בקשר לזכרונות. ה667 הם הזכרונות המומלצים ביותר היום לאלה שלא עושים OC מכיוון שהם מהירים מה 533, ובאותו מחיר כמוהם אז מאד מאד כדאי לקחת 667 (זה לא כמו ה 800mhz שהם לOC, ה667 הם למשתמשים רגילים שמחפשים זכרונות מצוינים, מהירים, וזולים).

ובקשר לצורבים. אני אגיד לך את האמת, שמתי לך LG מכיוון והרבה מאד גולשים פה התלוננו על הצורב המתחרה של LG הNEC (שניהם טובים באותה מידה ובאותו מחיר) שהוא מתקלקל מהר ושאר בעיות. אז עדיף ללכת על הטוב והבטוח.

לסיכום,

אני מאד חושב שכדאי לך ללכת על המפרט שלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי JSK תודה על התשובות המפורטות שלך.

אני אשקול שוב את הנושא של פנדס, במיוחד לאור ההיצע הדל יחסית שיש ב KSP.

עם זאת, שאלה לגבי הלוח אם ששמת לי ה

Gigabyte GA-945P-S3

האם הוא לא יותר ממה שאני צריך? הבנתי שה

ASRock ConRoeXFire-eSATA2

מיועד יותר לאנשים שלא צריכים בכלל OC ולכן הוא זול יותר. אם זה לא נכון, איזה לוח מהשניים עדיף לי?

פורסם

ההבדל בין הלוחות הוא לא גדול, למרות שאני מעדיף ללכת על הגיגהביייט. עולה פחות ממאה שקחלים פחות ויותר איכותי ויותר אמין. אני הייתי לוקח אותו, במיוחד שהוא נכנס בתקציב.(מה גם שאני לא בטוח שיש אסרוק בפנדס).

פורסם

ההבדל בין הלוחות הוא לא גדול, למרות שאני מעדיף ללכת על הגיגהביייט. עולה פחות ממאה שקחלים פחות ויותר איכותי ויותר אמין. אני הייתי לוקח אותו, במיוחד שהוא נכנס בתקציב.(מה גם שאני לא בטוח שיש אסרוק בפנדס).

גם אני ומאותן סיבות , פלוס אחת נוספת , אם פותח הת'ראד יקלוט שאוברקלוק זה דבר משתלם בצורה שלא תיאמן , הוא ירצה למצוא את עצמו עם לוח שמתאים לזה טיפה ולא עם לוח שיכול רק טיפה שהוא בכלל לא ירגיש ...

פורסם

גם אני ומאותן סיבות , פלוס אחת נוספת , אם פותח הת'ראד יקלוט שאוברקלוק זה דבר משתלם בצורה שלא תיאמן , הוא ירצה למצוא את עצמו עם לוח שמתאים לזה טיפה ולא עם לוח שיכול רק טיפה שהוא בכלל לא ירגיש ...

בכל מקרה ה 945p-s3 הוא לא לOC כל כך אבל אכן כדאייותר לרכוש אותו.

בקיצור לפותח הת'ראד, זאת ההצעה המשתלמת ביותר:

כמות. מוצרים סה"כ

סה"כ 4,881 ש"ח

מסך, מגולדטופ:

1250 ש"ח

פורסם
  • מחבר

האמת שההצעה שלך מפנדס באמת נראית לא רעה בכלל. במיוחד שבפנדס גם מוכרים את המסך 940BW של סמסונג במחיר די מפתה (מה שיחייב אותי לרדת לכרטיס מסך של 7600GT אולם גם כך אני לכל היותר גיימר ממוצע) ואני בנאדם שלא אוהב לפצל קניות לכמה מקומות במקביל.

שאלות אחרונות:

אולי שאלה ממש תמימה אבל כמה ערוצי אודיו יש ל Gigabyte? לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום כולל אתר היצרן :nixweiss:

זכרונות PQI אמינים? תמיד אמרו לי להסתכל רק על קינגסטון וטוינמוס.

הספק של HEC יספיק לצרכיי גם אם בעתיד ארצה לשדרג לכרטיס מסך כבד יותר, או שכבר עכשיו כדאי להשקיע בספק יותר מתקדם (ויקר) דוגמת ליברטי שהמליצו לי עליו?

הצורב של LG ששם הוא גירסת ה H10A המומלצת? לא הצלחתי להבין זאת מהאתר של פנדס..

שמתי לב שאם אני יורד לגירסת ה 7600GT של חברת LEADTEK היא עולה 950 בעוד שגירסת חברה מוכרת יותר (בשבילי, לפחות) דוגמת eVGA היא 1050. זה אומר משהו או שאני סתם פרנואיד וחברת LEADTEK אמינה לחלוטין?

תודה רבה שוב על העזרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים