פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני לא בטוח לגבי הלוח אם שלך אבל שווה לנסות.מה הטמפ' במאמץ?ספק ג'נרי לא מומלץ אבל אם זה מה שיש אז מסתדרים.גם לי יש ג'נרי ועשיתי OC רציני מאוד.בעיקרון יש לך מעבד לא קר כל כך..יש לך אמצעי קירור קיצוני או סטוק?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אם עדיין לא קנית תתייעץ בפורום מפרטים לגבי המחשב שאתה קונה כי הוא ממש גרוע לתקציב.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אם עדיין לא קנית תתייעץ בפורום מפרטים לגבי המחשב שאתה קונה כי הוא ממש גרוע לתקציב.זה מחשב ישן,בזמנו המחירים היו שונים...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לדעתי אין לך צורך בקירור נוסף למעבד כי הלוח יגביל אותך ב - OC לפני הטמפ' של המעבד.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תן לו 10% OC ותראה אם הוא מחזיק מעמד ולא מתחמם יותר מידי.אם הוא לא מחזיק 10% בלי העלאת מתח אז חבל על הזמן שלך.מעבר לזה זה ניסוי ותהיה.כעקרון כמעט אין סכנה לרכיבים אם לא מעלים מתח.תבדוק יציבות אחרי כל OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.