עבור לתוכן

ברק 013 מגבילה/חוסמת שיתוף קבצים!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להביא לידיעת אלה שלא מודעים לכך (שביניהם הייתי אני עד אתמול), שספקית האינטרנט ברק 013 מגבילה או חוסמת

תעבורת נתונים בשיתןף קבצים בכלל ובביטורנט בפרט!

לפני יומיים עזבתי את בזק בין לאומי לאחר שנמאס לי מהניתוקים הבלתי מוסברים שלהם (כנראה שזו השיטה שלהם לטפל בשיתוף קבצים)

החלטתי לעבור לברק אחרי שדיברתי בטלפון עם נציג שלהם שהבטיח לי שאין הגבלה של הורדה ושל שיתוף קבצים.

במשך יומיים ניסיתי להוריד תוכניות טלויזיה בדיוק כמו שהייתי עושה עם בזק בינ"ל, אבל מהירות ההורדה הייתה פשוט בלתי נסבלת!

קבצים שהיו יורדים בקצב של בין 160 ל- 180 ק"ב לשניה עכשיו ירדו לי ב-30 ק"ב לשניה!

כדי לבדוק אם אני צודק, יצרתי שני חייגנים זהים, אחד של ברק ואחד של בזק בינ"ל וניסיתי להוריד את אותו קובץ מאותו אתר.

עשיתי את הפעולה כ-5 פעמים בכל חייגן והתוצאה ברורה - ברק 013 פשוט משתמשת במה שנקרא "TRAFFIC SHAPING" או "PACKET SHAPING"

כדי למנוע קצבים מהירים בתוכנות שיתוף קבצים! ממוצע ההורדה בברק היה 25 ק"ב ובבזק 130 ק"ב!

חשוב לציין שכל הפרמטרים היו זהים - חייגן, מודם, אתר ביטורנט (טרקר פרטי) והגדרות. הדבר השוני היחיד שהיה הוא שם המשתמש והסיסמא...

לידיעתכם - שימו לב!

פורסם

012.

פורסם
  • מחבר

מה 012??

פורסם

אני בברק(ADSL) ואין לי בעיה להוריד דברים.

מגיע למהירות של 200-250 גם בביטורנט. (חיבור 2mb)

פורסם

כנ"ל, ברק, כבלים (ללא חייגן), 1.5 , ביטורנט, מטראקר פרטי - שיא המהירות האפשרית (180)

תנסה לשנות פורטים בביטורנט שלך, יש מצב שהם חוסמים פורטים מסויימים (בעיקר את אלה הנפוצים בתוכנות לשיתוף קבצים)

לידע כללי, כל הספקיות (ולא רק ברק) כנראה חוסמות או מגבילות את הפורטים האלה, למרות ההכחשות, ולא תמיד, בשעות מסויימות, לפי עומסים שיש להם על הקווים לחו"ל, ולא לכל המשתמשים, הם בחיים לא יודו בזה - גם התומכים הטכניים עצמם לא מודעים לזה בעצמם, אבל זה נכון, ולצערנו אין הרבה שאתה יכול לעשות בקשר לזה אדמינסטרטיבית, מקסימום תשתמש בתוכנת ביטורנט שיודעת לעשות אנקפסולציה לפקטים, על מנת שלא יוצגו בפני הספקית כפקטים של P2P, ולא יקבלו עדיפות נמוכה)

פורסם

פותח הת'ראד, נוספה לך אזהרה על ווארז.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים