עבור לתוכן

בעיית חום ב E6300

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E6300 והטמפרטורה במצב מנוחה עומדת על 57 מעלות

זה לא הרבה מדי? ומה הטמפרטורה המומלצת?

יש קירור של INTEL אולי הוא לא עושה את העבודה?

תודה מראש! אבי

פורסם

אכן הרבה...מומלץ לא לעבור איתי 55 מעלות גם כשהוא במאמץ אז במיוחד במנוחה...

אני מניח שהמחשב חדש (קונרו לא הרבה זמן בשוק) ולכן אני מניח שהלוח פשוט מזייף..תמדוד עם תוכנות אחרות...ואם המחשב לא חדש ושדירגת רק מעבד תסדר חוטים תנקה מאוררים וכו'...

אם הלוח אכן לא מזייף פשוט תקנה קירור נורמאלי..AC FREEZER 7 או BT או נינג'ה..לא חסר

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח של אינטל DP9656

1)השאלה אם ידוע שהלוחות של אינטל מזייפים?

2) האם הלוח הזה יש לו תמיכה מלאה בקונרו?

פורסם

אמרתי כבר ואני אומר שוב אל תבדקו עם בתוכנה core temp גם אני בדקתי וזה היה ככה וזה לא הטמפרטורה האמיתית..

התוכנות האלה עדיין לא יודעות לקרוא נכון את הטמפרטורות של המעבדים האלו.

אני עם לו של אסוס אותו מעבד ובודק דרך הדרייבר והטמפרטורה לא עולה על 37 מעלות המאמץ והכל בסטוק .

פורסם

בדיוק כמו שהוא אמר..תבדוק ב-EVEREST או בביוס באמת...זו הטמפ' האמיתית

פורסם

רק הערה - היה פה מישהו בת'רד אחר עם בעיה דומה של זיוף טמפ', והוא פתר זאת ע"י עידכון Bios של ה Mobo לגירסה עדכנית.

פורסם

אני מאמין שנועם התכוון אלי...

גם לי היתה את אותה בעיה והיה לי כ75 מעלות במנוחה ויותר מ90 במאמץ, הדבר גרם לכך שהביצועים יהיו מופחתים בצורה משמעותית למשל הציון מעבד ב06 היה 850 נק' במקום 1600 שהוא אמור לקבל !!!

אחרי עידכון ביוס לגירסה חדשה יותר ירדו כ25-30 שהיו כניראה הזיוף אבל הטמפ' עדיין נישארה גבוה מאוד... ועדיין הציון ב06 לא עלה למה שאמור להיות .

אחרי מיספר בדיקות הבנתי שהקירור הארור של אינטל רק ניראה מחובר כמו שצריך אבל הוא לא כי ברגע שנועלים את הקליפסים שלו הוא היה מיתרומם..

אחרי מריחה של MX-1 ומספר ניסיונות לחבר את הקירור כמו שצריך זה הצליח והטמפ' ירד ל 50 מעלות במאמץ...

נכון לעכשיו הוא סיים לילה שלם עם שני SP2004 במהירות 2.8GHZ בטמפ' 60 מעלות וביציבות מלאה :xyxthumbs::smile1:

פורסם

RTR, מפרט המחשב שלך לא מעודכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים