פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים שלום לכולםיש לי דיסק בן 4 שנים של תמונות שלי מחו"לדיסק מאוד יקר לליבי.ניסיתי להעביר את הקבציםלמחשב ב ACDSEE PRO 8 והוא מראה לי רק חלק המקבצים ולא את כולםכולל הויזארד של מיקרוסופט להעברת תמונותהוא אמנם מראה את התמונות אך על חלקם הגדול ב ACDSEE הוא מראה סימן של אין כניסהולא מוכן לפתוח או להעתיקאמרתי לעצמי בטח הידסק כבר אכול וכאלהאבל ב DVD שלי הוא מראה את כל התמונות ללא כל קושימה הבעיה?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אם במכשיר אחר זה עובד כמו שצריך אז הבעיה היא לא בדיסק אלא בכונן עצמו.נסה במחשב אחר ליתר בטחון, אבל כמעט בוודאות הכונן DVD שחוק (למעשה העינית שלו שחוקה).
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ותמיד תזכור לגבות דברים שחשובים לך, בעיקר תמונות, אני מכיר את זה אישית ממש מקרוב, עד כמה זה כואב שמידע כזה הולך לאיבוד בסוף.אם זה על עוד דיסק, אם זה און ליין באיזשהו אלבום תמונות - כמו למשל http://www.photobucket.com/או google picasa web albumsפליקר, או כל שירות אחר שמאפשר לשמור הרבה תמונות באלבומים מסודרים, און ליין.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים נסה להוריד משמעותית את מהירות הקריאה של הכונן באמצעות NERO DRIVE SPEED, מדי פעם זה עוזר.בדוק מהירות X12, X8 או אפילו פחות אם עדיין זה לא עובד.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר נסה להוריד משמעותית את מהירות הקריאה של הכונן באמצעות NERO DRIVE SPEED, מדי פעם זה עוזר.בדוק מהירות X12, X8 או אפילו פחות אם עדיין זה לא עובד.aשמע תודה רבה זה ממש עוזרהצלחתי להוציא 500 תמונות מתוך 1300תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.