עבור לתוכן

ציפורן חודרנית ! למה דווקא אני ?

Featured Replies

פורסם

לפני שנה בערך חתכתי את הציפורן של הבוהן ברגל הימנית עקום. עשיתי כבר שתי ניתוחים ועכשיו זה חוזר לי עוד פעם.

פתחתי את הדיון הזה כי רציתי לדעת אם אתם עברתם את אותו מקרה ורציתי לדעת איך טיפלתם בו, אם יש לכם תרופת סבתא כלשהי לטיפול בדבר הנאחס הזה.

זה ממש כואב :'(

בבקשה תעזרו לי אני משתגע

תודה,

ניאו !

• תגובות 42
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי יש :smile1: :-\

בכל מקרה עשיתי כבר 6 ניתוחים בגלל הציפורנים(2 האצבעות הגדולות ב2 הרגלים!) ויש דרך להסיר את זה כימט ב100% !אצלי לפחות זה עבר רק פעם בחודשיים כדי לבקר אצל פדקוריט שתבדוק ותיישר אם יש בעיה וכו.

בזמן שעשיתי את הניתוחים הראשונים שלי פגשתי כמה אנשים עם אותה בעיה אחד מהם עושה ניתוחים כבר יותר מ50 שנה!!!!

:-[

פורסם
  • מחבר

חחחח מאוד מעודד :'(

תגיד ניסו להוריד לך פעם אחת את כל הציפורן ?!

ואם יש עוד מיש'ו שיכול לעזור אני אשמח מאוד.

:xyxthumbs:

פורסם

צרת רבים נחמת טיפשים?

פורסם

תרופת סבתא אני אתן לך (לא באחריות)

קח זובירקס ותמרח בלילה לפני השינה זה אמור לעזור עד הבוקר (אם יש מוגלה וכזה)- הציפורן נהיית גם רכה -ואפשר לשלוף אותה בד"כ

פורסם

חחחח מאוד מעודד :'(

תגיד ניסו להוריד לך פעם אחת את כל הציפורן ?!

ואם יש עוד מיש'ו שיכול לעזור אני אשמח מאוד.

כן הורידו לי את כל הציפורן איזה מנתח תירון אחרי זה דברתי עם מנתח בכיר בבית חולים בכיר בישראל ואמר שזו טעות ובשום פנים ואופן אין לעשות דבר כזה כי זה רק נהיה גרוע יותר והוא צודק מנסיון כואב מאוד :-\

ואמרתי שיש דרך לטפל בזה כימט ב100% לא טוב מדי בשבילך?

פורסם

והתרופת סבתא אצלנו זה לעשות Foot Soup - מים חמים עם מלח (גס, לא יודע אם זה משנה) ופולידין (הפולידין לא קריטי, אבל עוזר)

כמובן שמים את הרגל ב"מרק" הזה ומוסיפים מים חמים כל הזמן כדי שיישאר חם

אחרי מספיק זמן (איזה חצי שעה, לא צריך יותר מזה) אתה מוציא את הרגל והעור הרבה יותר רך

ואז אתה מחטט עם משהו חד (אני מחטט עם האחורה של קוצץ ציפורנים, בדר"כ יש שם וו כזה שאפשר לחטט איתו)

ומוציא כמה שיותר פיכסה משם ואז אתה לא צריך לעשות שום ניתוח ושום כלום

(לאח שלי זה קורה הרבה והוא לא היה צריך ניתוח אף פעם כי הוא עושה את מה שכתבתי למעלה, וגם לי זה קרה כמה פעמים

וזה באמת עוזר, עד כמה שזה נשמע סתם מפגר)

פורסם
  • מחבר

אני אנסה אחי... תודה רבה...

אם יש למיש'ו עוד עצות שיפציץ !

פורסם

היה לי פעמיים באותה אצבע גדולה ברגל, לפני הרבה מאוד זמן (הייתי בן 13-14 לא זוכר בדיוק, לפני יותר מ-10 שנים)

בפעם השניה העיפו לי את כל הציפורן לגמרי

מאז זה לא חזר על עצמו

(הציפורן עצמה מן הסתם חזרה אחרי חודשיים בערך)

פורסם

הייתה לי ציפורן חודרנית (בשתי הרגליים) בערך מאז כיתה ד'.

בסביבות כיתה י' זה גרם לפצע רציני, אז הלכתי לעבור ניתוח "עקירה" (מרדימים את האצבע, חותכים את החלק של הציפורן שבתוך הבשר, סה"כ 10 דקות).

לצערי זה חזר אחרי חצי שנה - שנה. עברתי עוד כמה ניתוחי עקירה (בשתי הרגליים), אבל זה תמיד חזר.

בצבא ניגשתי לרופא שהפנה אותי לניתוח יותר רציני - ניתוח שבו גורמים לכך שהציפורן לא תצמח יותר באיזור הבעייתי (כלומר הציפורן צומחת כרגיל, אבל לא לתוך הבשר). ניתוח של חצי שעה (כולל הרדמה, כמובן), ואח"כ שבועיים גימלים. חוץ מהיומיים הראשונים שקצת כאב לי (אבל הייתי על כדורים), זה היה בסדר גמור. מאז לא חזר לי.

פורסם

זה לא מוזר להיות בלי ציפורן? :s05:

פורסם

לי היו 2 ניתוחים, ושמעתי שיש שיטה חדשה עם ליזר !! בלי הכירורגיה הכואבת.

פורסם

היה לי גם איזה 4-5 ניתוחים מסריחים כאלה....

כל פעם זה חזר,אבל עכשיו טפו טפו טפו זה לא חוזר לי..

רק לפעמים יש לי טיפה כואב בצד אבל זה עובר לבד....

פורסם
  • מחבר

היה לי פעמיים באותה אצבע גדולה ברגל, לפני הרבה מאוד זמן (הייתי בן 13-14 לא זוכר בדיוק, לפני יותר מ-10 שנים)

בפעם השניה העיפו לי את כל הציפורן לגמרי

מאז זה לא חזר על עצמו

(הציפורן עצמה מן הסתם חזרה אחרי חודשיים בערך)

קראתי שזה הכי לא נכון להסיר את כל הציפורן.

http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-IngrownNail.htm

הייתה לי ציפורן חודרנית (בשתי הרגליים) בערך מאז כיתה ד'.

בסביבות כיתה י' זה גרם לפצע רציני, אז הלכתי לעבור ניתוח "עקירה" (מרדימים את האצבע, חותכים את החלק של הציפורן שבתוך הבשר, סה"כ 10 דקות).

לצערי זה חזר אחרי חצי שנה - שנה. עברתי עוד כמה ניתוחי עקירה (בשתי הרגליים), אבל זה תמיד חזר.

בצבא ניגשתי לרופא שהפנה אותי לניתוח יותר רציני - ניתוח שבו גורמים לכך שהציפורן לא תצמח יותר באיזור הבעייתי (כלומר הציפורן צומחת כרגיל, אבל לא לתוך הבשר). ניתוח של חצי שעה (כולל הרדמה, כמובן), ואח"כ שבועיים גימלים. חוץ מהיומיים הראשונים שקצת כאב לי (אבל הייתי על כדורים), זה היה בסדר גמור. מאז לא חזר לי.

זה הניתוח הכימי נכון ?!

זה לא מוזר להיות בלי ציפורן? :s05:

חחחחח זה מציק שנשפך על זה מים, הרגשה כאילו אין לך אצבע...

לי היו 2 ניתוחים, ושמעתי שיש שיטה חדשה עם ליזר !! בלי הכירורגיה הכואבת.

הלוואיייייייי :yelclap:

היה לי גם איזה 4-5 ניתוחים מסריחים כאלה....

כל פעם זה חזר,אבל עכשיו טפו טפו טפו זה לא חוזר לי..

רק לפעמים יש לי טיפה כואב בצד אבל זה עובר לבד....

בפעם האחרונה שעשית ניתוח הוא היה שונה או סתם אותו ניתוח של ה10 דקות ?!

פורסם

חבר עם ציפורן חודרנית אמר שהכי טוב לא לעבור ניתוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים