עבור לתוכן

אהלן. זקוק לבניית מפרט כל הפרטים בפנים! תצקיב עד 4500 (אולי עם חריגות)

Featured Replies

פורסם

אהלן..

חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום..

אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000

אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה)..

אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון..

ולהורדות..

אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8.

צורב DVD, כונן רגיל שקורא גם DVD לא משו מיוחד (אני צריך גם שתגידו לי אם צריך גם צורב DVD וגם כונן DVD זה נחוץ?)

וזהו בערך מה שאתם צריכים לדעת!

ישמח לקבל ממכם עזרה בניית מרפט וטווח מחירים!

תודה לעוזרים, דור.

עריכה: שחכתי להוסיף, מקום 120 ג'יגה (מקסימום 160)

פורסם

מקלדת, עכבר, רמקולים?

מסך? LCD\CRT?

עריכה:

אם התקציב לא כולל מסך

http://hwzone.co.il/specslist/view/29/

במפרט הראשון 7900GS עם מעבד כפול ליבה של AMD לעומת המפרט השני עם מערכת כוללת חזקה יותר עם מעבד קונרו וכרטיס 7600GT שחלש מה7900GS.

אני הייתי הולך על השני מכיוון שציינת שהמחשב לא הולך להיות למשחקים נטו, ככה ש7600GT יכול להספיק.

אם מתאפשרת חריגה של 200 ש"ח אתה יכול להחליף את ה7600GT ולקחת 7900GS.

פורסם
  • מחבר

בלי רמקולים מקלדת מסך ועכבר. לא זקוק להם

פורסם
  • מחבר

סליחה אחי, אבל אמרתי, תקצתיב לא מעניין אותי כרגע

פורסם

אם רשמת שלא נדפוק לך 6000 ובערך משהו כמו 4000 זאת אומרת שיש לך תקציב.

אז תוסיף אותו לכותרת.

אינטגרל נראה לי שהכתובת הזאת בהיכון אצלך בהעתק :lol:

פורסם
  • מחבר

שמתי בכותרת מה שצריך.. תודה

פורסם

אוקיי אז ב4000 יש לך מפרט מצויין אם אין לך בעיית תקציב תחליף ל7900GS.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. תוכל להראות לי אותו בבקשה?

פורסם
  • מחבר

תודה אחי..

אני נראה לי ילך על השני אבל כמה דברים בעיות..

1. זה 1800 מגה הרץ.. כפול ליבה אני יודע אבל זה לדעתך מספיק? זה יעבוד לי ככה 4 שנים בטיל?

2. מקום אמרתי לך מינימום 120.. 80 לא טוב אפשר 120?

3. כרטיס מס אני ידוע שהוא לא בדיוק משחקים אבל אני גם ישחק קאוונטר סטרייק ועוד משחקים אני רוצה שיהיה לאיזה 4 שנים טובות משקים של העתיד, לדעתך הוא יחזיק?

4. מה לא צריך עוד כונן רגיל? אתה אומר להשתמש בצורב גם ככונן רגיל? זה לא גם הורס אותו?

תודה אחי אם תוכל לענות על השאלות ולשפר במפרט כי אני צריך להדפיס אותו.. תודה!

שיפור במעבד תגיד לי עם צריך אני לא רוצה ללכת על דברים בנוניים שקונים עד שקונים קונים ת'הכי טוב..

פורסם

אני מצטער, אין כזה דבר "אין תקציב". תוסיף גבול עליון שאתה מוכן להשקיע לכותרת, אחרת הת'רד ינעל.

פורסם

לא להתייחס למגה הרצים בפעם ה-7 מיליון.

כמה שנים המחשב ירוץ, אף אחד לא נביא.

להשתמש בצורב בהכל.

7900GS כרטיס מעולה כמו שאמרתי למעלה מה ייצא עוד 4 שנים אף אחד לא יודע ככה שלשאלה הזאת אין תשובה.

פורסם
  • מחבר

טוב אחי.. למרות שדיברתי על הכרטיס של המפרט השני..

ומה עם ה120 ג'יגה אתה עושה לי?

ובקשר למנהל שרוצה לנעול, אם אתה רוצה תנעל, אין לי תקציב קבוע הכסף כרגע פחות מעניין אותי אני נתתי סטנדרטים שאיתם אף אחד לא יתן לי מפרט של 7000 שקל..

חוץ מזה כל מי שרוצה לעזור להכין נכנס לאשכול

פורסם

אם אתה מתעקש לעבור על החוקים, אין לי בעיה.

ננעל.

אם תרצה להמשיך את הדיון, תפנה אלי בהודעה פרטית, ואני אפתח את הת'רד כדי שתערוך את הכותרת ותוסיף את התקציב שנקבת (כמדומני אמרת 4000 שקלים, ואתה סתם מתעקש לא להוסיף את זה לכותרת).

פורסם
  • מחבר

כל מקרה,

דחוף לי העזרה אמרתי כבר אני הולך כנראה על המפרט השני שקיבלתי פה, אני רק רוצה שתוכלו לערוך לי אותו אני לא יוע איך כדיי שאוכל להדפיס..

אז דבר ראשון 120 ג'יגה ולא 80,

ודבר שני בקשר לכרטיס מסך יש בוא יציאה לקבל לחיבור לטלוויזיה? אם לא אז אני רוצה לשדרג ל7900GT הזה.. ה7600GS משחקים כמו קאונטר סטריק ויותר טובים של היום יעבדו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים