עבור לתוכן

שידרוג למערכת מבוססת-conroe בהתחשב במחירי ddr2 ויציאתם הקרובה של כרטיסי dx10

Featured Replies

פורסם

הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+).

משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפוייה הוזלה ניכרת של כרטיסי dx10 ,זיכרונות ddr2 ולוחות איכותיים עבור מעבדי ה-conroe שמאפשרים מיצוי מלא של כוח העיבוד הטמון במעבדים אלו על-ידי המהרה.

אני סבור שהדיל הכי משתלם עכשיו זה ללכת על לוח אם זול כמו-asrock 775dual-vsta+מעבד e6300 +כרטיס מסך תקציבי כמו 7900gs שמסוגל לסחוב בצורה מתקבלת על הדעת(1024x768 ללא פילטרים ,30 fps) את כל המשחקים שיצאו לשוק במשך חצי השנה הקרובה.

אני אשמח לשמוע הסתיגויות וביקורות על מה שאמרתי קודם היות ואני מיתכוון ליישם את כל זה בעצמי בשידרוג הקרוב שייערך בימים הקרובים,ואני ממש לא מעוניין לעשות טעויות ברכישה.

פורסם

אני בספק מאוד מאוד רציני שבעוד חודש יהיו כרטיסי D3D10

פורסם

עקרונית זה זמן טוב לקנות מחשב , לא צפויים שינויים משמעותיים בזמן הקרוב

פורסם

מה הקשר בכלל לוח יקר לDDR2? והאסרוק שאתה רוצה לקנות זה לא לוח לDDR2? מה זה משנה? ההבדל כרגע בין לוח זול ללוח יקר זה יכולות אוברקלוקינג ופיצ'רים נוספים, הבדל שהיה מאז ומתמיד ויהיה גם בעתיד.

7900GS זה לא בדיוק כרטיס תקציבי, אלא אפשר כבר להגיד כרטיס HIGH END. הוא מתקרב מאד בביצועיו ל7900GT ואתה יכול להריץ איתו כל משחק קיים כרגע ברזלוציה 1024X1280. על מה אתה מסתמך בכלל? הכרטיס הזה בכלל לא לחצי שנה, אלא להרבה יותר. על ההגדרות שאמרת אפשר יהיה להריץ משחקים בשנתיים הקרובות ללא בעיה.

לגבי כל המידע החדש שנתת לגבי מחירים וזמינות של כרטיסי D3D10, אשמח לקבל לינקים לחדשות בנושא.

פורסם

ועדיין למה לא לקנות לוח יקר שיפעיל גם כרטיסי מסך תומכי DX10 ויהיה טוב יותר ואמין יותר ועם יותר פיצרים

לגביי הזיכרון אני לא בטוח שהמחירים ירדו בקרוב זה יכול לקחת זמן

השיקול היחידי הרלוונטי לדעתי זה כרטיס מסך האם לקנות כרגע כרטיס יקר ולסחוב איתו שנה ככה עד להחלפה או כרטיס זול יותר ובעוד כמה חודשים להחליף לכרטיס תומך DX10

פורסם

כל לוח עם חיבור PCI-Express x16 יריץ כרטיס מסך D3D10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים