עבור לתוכן

FIFA 2007 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת. חקרתי קצת בכל התגובות של המשחק בTORRENTLEECH, וגיליתי שזה הסתדר להרבה אנשים שפשוט שינו את הדרייברים שלהם, התקינו ישנים או חדשים, פשוט הסתדר להם.

אז מחקתי את שלי בעזרת CATALYST UNINSTALLER אותו אפשר להשיג מהאתר של ATI, והתקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ב20 או ב12 לספטמבר לא ממש זוכר, כמובן לאחר RESTART, ו.. המשחק עובד כמו גדול, בלי תקיעות, בלי קטעי מעבר איטיים, כמו שצריך.

תנסו את זה, זה עובד.

• תגובות 83
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. תודה רבה רבה.

2. פעם הבאה תשים בדיון הראשי.

ושב, תודה לך...:)

עריכה: עדכנתי אם הדרייבר האחרון, זה לא זה שיצא בספטמבר 6.9?

פורסם

גם לי יש את התקיעות האלה תגיד עכשיו עובד לך טוב אחרי הדרייבר 6.9?

פורסם

לא.

נחכה לפאץ', או לדרייבר הבא.

פורסם
פורסם

והפתרון:

For Advanced Users:

This method is only for advanced users that wish to keep the other graphics settings at high while fixing the cut scene frame rate issue.

Open My Computer and browse to the installation directory of FIFA 07

Open the following file in Notepad \FIFA 07\data\cmn\cfg_pc_h.ini

Now find the following two lines in this file:

DISABLE_DOF = 0

DISABLE_POSTFX = 0

Change these lines to say:

DISABLE_DOF = 1

DISABLE_POSTFX = 1

Close Notepad saving the file as you do so

Now start the game again to see if this has helped.

You may find that changing only one or the other of these two lines is enough to give you the higher frame rate desired.

עריכה: לא עבד, שיפר זה מקוטע, אבל יותר טוב בהרבה.

האפשרות השנייה היא להוריד מ-High ל-Medium לפי האתר הזה.

פורסם

איזה משחק סוס המלא

חבל"Z

חיכיתי לו הרבה זמן

יש שיפור די רציני

פורסם

עשיתי Mannager Mod עם בארסה...עכשיו כל פעם כשאני מנצח קבוצה כלשהי ה-SALARY שלי תמיד בצבע אדום ובמינוס...כעט הוא על כמעט 2 מליון $ מינוס...למה זה ככה??? מישהו יכול להסביר לי?

פורסם

חשוב גם לנצח..

והכי חשוב מה שיקבע אם אתה תצא עם רווחים\הפסדים זה עם מי אתה חותם כספונסר שלך!

----

אגב, איך עושים תרגילים?? כשאני במצב של אחד על 3 בFIFA99 הייתי קצת מסובב אותם ומכניס גול, פה אני בקושי 1-1 מתחמק ע"י ריצה (אם כי כבר הצלחתי להתחק ע"Hי ריצה של אחד מול 2 אבל זה לא ריאלי)

פורסם

תרגילים אפשר לעשות עם כל מיני שילובים של Shift+C+Z כל מיני כאלה עם חיצים, תמצא את התרגילים בעצמך...

פורסם

חשוב גם לנצח..

והכי חשוב מה שיקבע אם אתה תצא עם רווחים\הפסדים זה עם מי אתה חותם כספונסר שלך!

----

אגב, איך עושים תרגילים?? כשאני במצב של אחד על 3 בFIFA99 הייתי קצת מסובב אותם ומכניס גול, פה אני בקושי 1-1 מתחמק ע"י ריצה (אם כי כבר הצלחתי להתחק ע"Hי ריצה של אחד מול 2 אבל זה לא ריאלי)

חתמתי עם בארסה, מן הסתם, הספונסר הוא maty משהו כזה...וחוץ מזה שיחקתי כבר אולי 15-20 משחקים ועדיין נשאר המינוס...לא יודע מה לעשות

אולי כדאי להחליף ספונסר/קבוצה?

פורסם

תגידו, מישהו יודע איך ניתן להכנס ל-Interactive League במשחק שהורד מהאינטרנט?

פורסם

בוא'נה, איזה משחק קשה!

נכון, אמנם מאז Fifa 99 לא יצא לי לשחק הרבה במשחקיי הסדרה חוץ מכמה משחקים ב-2005, אבל אני לא זוכר כזאת רמה קשה.

אז נכון, אחרי יומיים של משחק ברמת Amatuer אני מבקיע שישיות וחמישיות בקלות וגם המשחק איבד מהכיף שלו אבל ברגע שאני עובר לרמת Semi Pro אני מאבד את כל יכולות ההבקעה שלי!

ושלא תגידו שלא ניסיתי! כי שיחקתי כמה משחקים ב-Semi Pro ואני פשוט לא מצליח להבקיע שערים! גם היריב די מתקשה, אבל רוב המשחקים מסתיימים פשוט ב-0-0 או באיזה 1-0 קטן.

אני שחקן קלאסי של W,A,S,D. בלי כל הטריקים החדשים שיש לפי מה שהבנתי. Dummy, Pace....לא יודע מה כל אלו.

כלומר, אם אני משחק עם הארבע כפתורים משחק שמרני של מסירות ונסיונות פריצה לרחבה אין לי שום סיכוי להכניס שערים ברמה יותר גבוהה מ-Amatuer?

ועוד כמה שאלות:

-יש הבדל בין המסירה של S למסירה של E?

-האם יש כפתור לפעולת השליחת שחקן למסירה?

פורסם

SEMI = קשה?

:lol:

נסה WORLD CLASS

למרות שאני לא זוכר כמה שנים אני כבר לא משחק עם המקלדת במשחקי כדורגל, ננסה לעזור עם 2 השאלות...

אני חושב ש-E זה שליחה ו-S זה פס רגיל.

לשלוח שחקן לפני המסירה = Q.

הכל בהסתייגות אגב.

ובהגדרות המשחק אפשר לשנות מקשים לאיזה שנוח לך.

פורסם

E- ריצה מהירה.

W- שליחה.

S- מסירה מדויקת.

אני כרגע משחק על PRO, מול קבוצות רגילות מבקיע 4-6 שערים ומול קבוצות חזקות ממש 2-3 שערים.

הבעיה זאת ההגנה, אני מרגיש שאין לי שליטה על אם היריבה תבקיע או לא... אם המחשב יחליט שהיריבה תבקיע היא תבקיע.

נגיד יש הרמה, ויש לך חצי שנייה של למקם את השחקן שלך לפני היריב, זה כמעט בלתי אפשרי למנוע את הכדור מהיריב אם הוא ממוקם לפניך עוד לפני.

ועוד משהו מעצבן, זה שלפעמים יש שחקנים שמבקיעים לי גולים שלא יאומנו, 40 מטר משקוף פנימה בסיבוב במקום... ועוד שחקנים רגילים לא שחקני על...

והדבר האחרון שעצבן אותי זה השוער, הוא לפעמים מתנהג כאילו הוא לא רוצה לעצור את הכדור ופתאום הוא איטי כזה או שהוא לא קולט שיש לו כדור מטר מלפניו והוא רק צריך להושיט את היד ולקחת אותו וכמובן אני משלם על הגולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים