פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אממ אני עכשיו עם הMV2PLAYER אני די מרוצה ממנואבל חשבתי יש משהו עדיף,יותר טוב. שמעתי הרבה על BSPLAYER אבל היה לי ניסיון קטן איתו וממש לא אהבתי אותו, לא יודע משהו בו לא נראה לי..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני הייתי נשאר עם הMV2PLAYERהכי טוב הכי פשוט והכי קל עם כתוביות (גם עם כאלו שלא מסוכרנות)(אבל בכול מקרה אני יאזין לת'ראד הזה לראות אם יש משהו באמת מעניין)
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני משתמש בכמה, אבל שאני נתקל בסרטים קצת בעייתים אני מריץ עלThe Core Media Player
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים הוא נגן מאוד טוב לדעתי ולכן המלצתי עליו, הוא מכיל את כל הקודקים ככה שלא צריך להתקין כלום (בדומה ל VLC) יש לו גרסא שלא מצריכה התקנה ככה שניתן לקחת אותו על דיסק פלאש USB.הוא תומך בכתוביות בעברית ובסקינים.ואני מצאתי שהוא גם צורך פחות זכרון מנגנים אחרים איתם התנסיתי (אם זה בכלל שיקול)אני מרוצה ממנו
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים Media Player Classicגם אני ממליץ עליו, למרות שאני עכשיו אבדוק את KMPlayer בגלל שהוא PORTABLE.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר גם אני ממליץ עליו, למרות שאני עכשיו אבדוק את KMPlayer בגלל שהוא PORTABLE.תן דיווח מההתרשמות שלךאה ומה זה PORTABLE!?הוא נגן מאוד טוב לדעתי ולכן המלצתי עליו, הוא מכיל את כל הקודקים ככה שלא צריך להתקין כלום (בדומה ל VLC) יש לו גרסא שלא מצריכה התקנה ככה שניתן לקחת אותו על דיסק פלאש USB.הוא תומך בכתוביות בעברית ובסקינים.ואני מצאתי שהוא גם צורך פחות זכרון מנגנים אחרים איתם התנסיתי (אם זה בכלל שיקול)אני מרוצה ממנובקשר לכל הקודקים וזה ,זה כבר לא משנה כי כבר התקנתי אותם על המחשב...יש לנגן דברים מיוחדים?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים Portable - אתה יכול להריץ את התוכנה ללא צורך בהתקנה, נוח לשים תוכנות שכאלה על DOK ולהריץ אותן על מחשבים שאין לך אפשרות להתקין עליהם תוכנות.לגבי הנגן עצמו, אם התקנת קודקים לך על ה- Media Player Classic, הכי פשוט, נוח וקל.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים Portable - אתה יכול להריץ את התוכנה ללא צורך בהתקנה, נוח לשים תוכנות שכאלה על DOK ולהריץ אותן על מחשבים שאין לך אפשרות להתקין עליהם תוכנות.אתה טועה.תוכנה כזו נקראת standalone.תבדוק את עצמך.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים איך שאני מבין את זה אז STANDALONE הכוונה לתוכנה שלא תלויה באף התקנה קודמת או התקנה של אלמנטים אחרים כדי לפעול בצורה מלאה. PORTABLE אומר שהתקנה לא דרושה בכלל. ככה אני רואה את זה לפחות.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים לא מדוייק אולי, אבל לא טועה.תוכנה שלא זקוקה להתקנה ופועלת מכל מקום ובכל מחשב שמריצים אותה, ככה אני רואה את זה.בכל מקרה הבן-אדם מבין מה הכוונה, המינוחים המדוייקים לא רלוונטיים פה.קצת OFF-TOPIC, שני אתרים מומלצים לנושא:http://www.pegtop.de/start/http://www.portablefreeware.com/
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר לפי דעתי הMV2PLAYER עדיף על הקלאסיק...ואין לי צורך בתוכנה standalone או Portable..יש עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.