עבור לתוכן

מה המעבדים האחרונים שיצרו לסוקט 939 ?

Featured Replies

פורסם

עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2.

סבבה,

השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני גם חושב בכוון שלך.

בעקרון ה 4800+ הכי חזק ב 939.

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspx

אבל ה 4600+ לא רחוק ממנו והמחיר של ה 3800+ ממש מפתה http://www.pcnow.co.il/category.asp?catcode=176&AdCat=9&parentid=16

אני מניח שעוד ייצרו אותם למשך תקופה מסויימת כך שניתן עדיין לקוות להוזלה בעתיד.

אני בעד לחכות אלה אם אתה ממש "סובל" עכשיו. איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

אני מסתדר מעולה עם ה 3200+ שלי כרגע, העניין הוא שאני לא רוצה להגיע למצב שכשאני איהיה צריך לשדרג, אני איהיה חייב להחליף לוח\זכרונות.

אז קצת לפני (לא בשניה האחרונה) שיעלמו ה939ים מהמדפים בארץ, אני רוצה לקנות איזה מעבד חביב (מינימום דואל קור 4200+, ה 3800 לדעתי יתישן מהר מידי, לא?).

תודה.

פורסם

ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד.

לא יודע מה זה תקופה ארוכה אבל AM2 יתמוך ב Quad Core של AMD וסביר שלא יהיה סוקט חדש למחשבים שולחניים לפני 2008...

אבל בעיקרון אתה צודק - מעבד סוקט 939 יספיק לך לתוך 2008 גם כן...

פורסם

אני מסתדר מעולה עם ה 3200+ שלי כרגע, העניין הוא שאני לא רוצה להגיע למצב שכשאני איהיה צריך לשדרג, אני איהיה חייב להחליף לוח\זכרונות.

אז קצת לפני (לא בשניה האחרונה) שיעלמו ה939ים מהמדפים בארץ, אני רוצה לקנות איזה מעבד חביב (מינימום דואל קור 4200+, ה 3800 לדעתי יתישן מהר מידי, לא?).

תודה.

גם אני חשבתי על זה.והמחשב שלי עושה את עבודתו מעל ומעבר.אין לי צורך היום להחליף מה גם שאני על 2.4GHZ.וגם עם הכ.מסך ב-OC.

אם תהיה הזדמנות להשיג בזול איזה כפול ליבה אני אקנה ואשים אותו בצד לרגע המתאים.אין משחק שאני לא מעלה ונהנה כולל רשת.

בכלל,לדעתי אנשים היום יכולים לבנות אחלה מחשב של AMD במחירים סבירים מאוד,ולקבל VALUE FOR MONEY מוצדק מאוד.

פורסם
  • מחבר

iiB, תודה (:

shirNoshe, שמע, זה לא קשור למה שעכשיו מספיק לך, במידה ועוד שנה-שנה וחצי זה לא יספיק לך, אתה תצטרך לשדרג גם את הלוח וגם את הזכרונות ל AM2, אם קונים עוד היום מעבד חזק ל939, זה אולי יאפשר "דילוג" על עידן ה AM2 ישר לסוקט הבא.

פורסם

צודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים