פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים האמת, גם אני חושב שהתמונות של הנוקיה יותר איכותיות. וזה ממש לא כי בחרתי לקנות אחד. מצטער לאכזב אותך אבל התמונות של הנוקיה ממש לא איכותיותאני עדיין אומר שהמכשיר שווה הרבה יותר מה SE בגלל הסימביאן וכו' אבל התמונות פשוט מפוצצות במריחות (תופעת לוואי של ניסיון להוריד "רעש")נ.ב. זה תופעה שקיימת בכל פלאפון עם מצלמה אבל במכשירים של SE היא קצת פחות בולטתעריכה: אחרי שראיתי עוד כמה תמונות התופעה לא כ"כ גרועה ברובן אבל זה עדיין לא משתווה לדיגיטלית אמיתית
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מצטער לאכזב אותך אבל התמונות של הנוקיה ממש לא איכותיותאני עדיין אומר שהמכשיר שווה הרבה יותר מה SE בגלל הסימביאן וכו' אבל התמונות פשוט מפוצצות במריחות (תופעת לוואי של ניסיון להוריד "רעש")נ.ב. זה תופעה שקיימת בכל פלאפון עם מצלמה אבל במכשירים של SE היא קצת פחות בולטתעריעכה: אחרי שראיתי עוד כמה תמונות התופעה לא כ"כ גרועה ברובן אבל זה עדיין לא משתווה לדיגיטלית אמיתיתמישהו דיבר על להשוות את זה למצלמה דיגיטלית ? איפה אתה חי, המצלמות של הפלאפונים לא מתקרבות למצלמות דיגיטליות, אולי ה N95 החדש (וגם לא בטוח), אנחנו לרגע לא השוונו אותו למצלמה דיגיטלית, רק השוונו בין ה K800 לבין הN73
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים קרב בו ב-K800 זוכה ללא קושי, שוב, סתכלו בצילומי הליה, הגוון הכחול הזה, או חוסר הפוקוס במיקרים מסוימים, ובכלל אפקט הציור במכחול, כל זה ממש לא מה שחשבתי עליו כשקראתי לראשונה על המצלמפון N73 שהיה אמור להוביל שוק...
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מישהו דיבר על להשוות את זה למצלמה דיגיטלית ? איפה אתה חי, המצלמות של הפלאפונים לא מתקרבות למצלמות דיגיטליות, אולי ה N95 החדש (וגם לא בטוח), אנחנו לרגע לא השוונו אותו למצלמה דיגיטלית, רק השוונו בין ה K800 לבין הN73נכון אבל בהשוואה מול ה SE הנוקיה הרבה פחות טוב
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מצטער לאכזב אותך אבל התמונות של הנוקיה ממש לא איכותיות אני עדיין אומר שהמכשיר שווה הרבה יותר מה SE בגלל הסימביאן וכו' אבל התמונות פשוט מפוצצות במריחות (תופעת לוואי של ניסיון להוריד "רעש") נ.ב. זה תופעה שקיימת בכל פלאפון עם מצלמה אבל במכשירים של SE היא קצת פחות בולטת עריכה: אחרי שראיתי עוד כמה תמונות התופעה לא כ"כ גרועה ברובן אבל זה עדיין לא משתווה לדיגיטלית אמיתית יכול ליהיות שאתה צודק. אני צריך לעבור על התמונות שוב. ד"א, אני אוהב את החתימה שלך
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים כמו שאמרתי היא קיימת בכל הפלאפונים אבל היא הרבה פחות מורגשת במכשירים של SE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.