פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים היימישהו עם סלולרי של SE יכול להגיד לי האם קיימת אפשרות לקבוע קבוצות משתמשים בספר הטלפונים ?הכוונה היא להכניס מספר אנשים לקבוצות שונות ("משפחה", "חברים", "עבודה" וכו') וע"י כך בין היתר לאפשר חיפוש מהיר יותר לפי קבוצות, ולמשל לקבוע לכולם צלצול משותף עפ"י הקבוצה שלהם, כאשר אם למישהו ספציפי יש צלצול ייחודי הוא כמובן גובר על הצלצול של הקבוצה..אני יודע שלגבי הצלצול אפשר פשוט לקבוע צלצול לכל האנשים, אבל: א'. זה סרט, ו-ב', זה לא יאפשר לי להחליף את הצלצול לכל הקבוצה בשינוי אחד."שיחקתי" קצת בסימולטור של ה-K800 (באתר שלהם, שווה לנסות), ולא ראיתי בכלל שום אפשרות לניהול קבוצות בספר הטלפונים.. פספסתי משהו? אולי זה פשוט לא קיים בסימולטור? מי יכול לאשר?כמו כן, אם יש פה בטעות מישהו עם N73 שיכול לאשר/לא לאשר קיום של האופציה הזאת במכשיר הנ"ל (למעשה, בגירסה הנ"ל של סימביאן...) זה יהיה מצויין.תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר כשאתה אומר "נוקיה" אתה מתכוון ל"נוקיה N73" - כלומר סימביאן - או למערכת ההפעלה הרגילה של נוקיה ?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים סימביאן כמובן כל היופי בסימביאן הוא שגם אם זה לא היה מובנה מישהו כבר היה כותב תוכנית קטנה שעושה את זה.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר :-\ זה מאכזב ביותר! פונקציה בסיסית כלכך (קיימת בסמסונג הישן שלי מלפני 3+ שנים..) לא קיימת במכשיר כלכך מתקדם? אני לא רוצה סימביאן... :'(
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אני לא רוצה סימביאן... :'( מה נסגר איתך? מכשיר מבוסס סימביאן עדיף בכל יום על מכשיר מבוסס מערכת סגורה האפשרויות הן בלתי מוגבלות
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים קיים דבר כזה. בספר טלפונים עצמו להיכנס משם לאפשריות ויהיה לכם שם קבוצות.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר אה, מצויין! לפי התפריט שכתבתם פה זה באמת כנראה פשוט לא מופיע בסימולטור.. מה נסגר איתך? מכשיר מבוסס סימביאן עדיף בכל יום על מכשיר מבוסס מערכת סגורה האפשרויות הן בלתי מוגבלות http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7324 במילה אחת + משפט + סמיילי כזה: חסרונות- מערכת הפעלה קופאת לעתים לא תודה... אני מעדיף את הסלולרי שלי סגור ויציב.. בלי Blue screen of death.... כמו שאני רואה את זה, במלחמת ה-K800 VS N73, היתרונות לנוקיה הם מסך גדול יותר ורמקולים טובים יותר, בעוד היתרונות לסוני-אריקסון הם מצלמה טובה יותר, RDS (שיהיה.. יותר נחמד), ומחיר זול יותר. תכלס אפשר להגיד פשוט שהנוקיה טוב יותר מבחינת סאונד, וה-SE טוב יותר מבחינת מצלמה.. זה ההבדל העיקרי.. סימביאן מבחינתי זה אומנם פתח לפיצ'רים מגניבים, אבל גם פתח לצרות..
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים בביקורת על המוצר רשום שהN73 מסוגל לפתוח קבצי OFFICE - דבר מבורך.החיסרון שלו במצלמה כנראה.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים עומרי ב W800 זה קיים!אנשי קשר>אפשרויות>קבוצות.כנ"ל אצלי ב-Z520 של סוני אריקסון
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים בביקורת על המוצר רשום שהN73 מסוגל לפתוח קבצי OFFICE - דבר מבורך.החיסרון שלו במצלמה כנראה.כל סימביאן יכול, זה נחמד אבל לא יותר מדי שימושיבמיוחד לא לערוךהשימוש היחיד שלי הוא לראות מצגות PP שאני מקבל במייל.הקורא PDF יותר שימושי
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כמו שאני רואה את זה, במלחמת ה-K800 VS N73, היתרונות לנוקיה הם מסך גדול יותר ורמקולים טובים יותר, בעוד היתרונות לסוני-אריקסון הם מצלמה טובה יותר, RDS (שיהיה.. יותר נחמד), ומחיר זול יותר.וסוללה עדיפה במעט ל-K800...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.