עבור לתוכן

מה דעתכם על השילוש (המשומש) הבא?

Featured Replies

פורסם

AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939

Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel

DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI

1600 ש"ח, משומש - כדאי?

התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.

פורסם

לפי דעתי מעולה.

1600 ש"ח לשילוש שהיה עולה עד לפני שנה 2500+

פורסם

לדעתי זה גרוע :-\

אפשר באותו מחיר כפול ליבה חדש:

Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ₪587.00

GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH - ₪462.00

SAMSUNG 512MB DDR2*2 - ₪560.00

₪1,609.00

אפילו שהלוח לא משהו באובר אפשר להגיע איתו ל3.2GHZ~, הזיכרונות פה הם DDR2 והמעבד כפול ליבה. אם אתה רוצה אפשר אפילו לשים לוח תומך קונרו (P5LD2) ב150 ש"ח יותר.

פורסם

512MB לעומת 1GB.

מעבד חלש משמעותית לעומת ה3700 ללא OC וללוח הזה אין תוצאות OC.

לעומת הLP שהוא תותח אוברקלוק.

לפי דעתי משתלם.

פורסם

אם השימוש הוא משחקים , מעבד כפול הליבה נופל כאן בגדול .

הלוח שהוצע (DFI) מעולה .

פורסם

512MB לעומת 1GB.

מעבד חלש משמעותית לעומת ה3700 ללא OC וללוח הזה אין תוצאות OC.

לעומת הLP שהוא תותח אוברקלוק.

לפי דעתי משתלם.

הלוח מסוגל להגיע לאוברקלוק נחמד, אפילו 3.2. אתה בעצם מקבל D930. לא עדיף על פני ה3700+?

יש 1G זיכרון. פשוט היית בעיה בהעתקה.

תוקן.

אם השימוש הוא משחקים , מעבד כפול הליבה נופל כאן בגדול .

הלוח שהוצע (DFI) מעולה .

ובמשחקים תומכי כפול ליבה כמו Quake 4? גם אז הכפול ליבה נופל בגדול? אל תשכחו שבקרוב כל משחק יתמוך בכפולי ליבה.

פורסם
  • מחבר

הלוח מסוגל להגיע לאוברקלוק נחמד, אפילו 3.2. אתה בעצם מקבל D930. לא עדיף על פני ה3700+?

יש 1G זיכרון. פשוט היית בעיה בהעתקה.

תוקן.ובמשחקים תומכי כפול ליבה כמו Quake 4? גם אז הכפול ליבה נופל בגדול? אל תשכחו שבקרוב כל משחק יתמוך בכפולי ליבה.

איך הגעת ל-D930? ל-D9XX יש 2MB Cache.

בקיצור, איך הביצועים של D805 לעומת 3700SD במשחקים?

פורסם

במשחקים קיימים ובלי אובר לD805 ה3700 לוקח. במשחקים עם פאטצ'ים לתמיכה בכפולי ליבה (=Quake 4, Oblivion וכנראה כל משחק שיצא בזמן הקרוב) הD805 לוקח.

פורסם

ברוב המשחקים , בימינו , ל 3700 יש יתרון קטן על ה 805 . אם לוקחים בחשבון OC הרי ש 3700 הוא מפלצת ביצועי משחקים .

בתחום הקידוד , כל מעבד חזק בתחום אחר .

פורסם
  • מחבר

אל תשכחו שמדובר בלוח אם תותח לעומת לוח אם פשוט וזיכרון תותח לעומת זיכרון פשוט.

במידה ואני הולך על ה-D805, אני צריך לקחת לוח אם קצת טוב יותר ממה שהוצע לי כרגע. עם זאת, אל תשכחו שמחירי הזכרונות עלו - ה-Samsung ב-SKYPC לא נמצא במלאי כרגע. זאת אומרת שכנראה אצטרך לקחת כרטיס מסך פחות טוב - 7600GS/GT (לא חישבתי עדיין מה נכנס).

פורסם

בראייה לעתיד , ה 805 ייספק ביצועים יותר טובים .

על איזה לוח חשבת ? אתה לא חייב לקחת משהו יקר כדי שהוא יישתווה לרמה של LP ..

פורסם

ללכת על חד ליבה היום ועוד לשלם על זה כסף זה ביזבוז

פורסם
  • מחבר

הבנתי, כנראה שנלך על ה-D805. אגב, כדאי לחכות ל-E4300?!

פורסם

בהחלט. אבל לא סביר שתקבל אותו במחיר של הD805 עד 2Q 2007.

פורסם

לפי דעתי לא כדאי לקנות מחשב משומש במחיר הזה רק כדי לתקוע בו כרטיס חזק. אני חושב שבשביל לעשות משהו כזה אתה צריך לכוון לתקציב של 800 שח לא יותר ובלי זכרון או אפילו פחות., אולי הוא חזק יותר ממעבד חדש שאתה יכול להרשות לעצמך אבל הוא עדיין חד ליבה. מה שכדאי לך אולי לעשות אם אתה רוצה conroe בעתיד זה לקנות לוח אם וזכרון מתאימים ולמצוא מעבד במינימום מחיר אפילו celeron . עם כרטיס מסך חזק המעבד לא נראה לי שהמעבד יגביל אותך . מתי שתשדרג יש יותר סיכוי שתקשט את השולחן שלך עם המעבד הישן מאשר תמכור אותו למישהו ובגלל זה לא כלכך כדי לקנות מעבד בשביל לשדרג. אם אתה תקנה למשל פנטיום d805 כדי לשדרג אותו וה e6300 ירד לחצי מחיר זה עדיין יוצא ששילמת עבורו מחיר מופרז בגלל שקנית עוד מעבד שאין לך יותר מה לעשות איתו.

נראה לי שב3200 ש"ח אפשר לדחוס ביחד 3600x2 am2 עם 1GB ddr2 ו x1900gt/x1950gt256mb /7900gs. אתה מוסיף איזה 300 שקל ומקבל משהו פי שתיים יותר טוב וחדש . בקיצור אם אתה רוצה את הלוח אם/מעבד וזכרון שהזכרת תתמקח איתו! . תוריד לו את המחיר ל1000 או 800 שח ואפילו תגיד לו שאתה לא צריך ת'זיכרון שלו. אומנם מעבד טוב שזה אולי לא הוגן כלפי המוכר אבל אתה צריך רק לוח עם מעבד שיקבל כרטיס מסך טוב ואתה כקונה צריך לשים את הצרכים שלך בעדיפות ראשונה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים