פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי????תודה לעונים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים קיים מתאם כזה אבל לא ראיתי אותו בארץ ולא כל כך מומלץ.יש כרטיסי מסך AGP טובים היום. למה אתה רוצה PCI-E??איזה כרטיס את רוצה?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר יש מישהו שמוכר לי גיפורס6600GT וזה PCI-X הוא מוכר לי את זה ב400 שקל......מחיר טוב וזה עם אחריות לשנתיים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אם זה משומש אז זה מחיר רע.אם בכלל תמצא מתאם + כאטיס יעלו לך כמו ה 7600GS אז לא שווה. תחפש משומש של AGP
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים קח כרטיס טוב יותרhttp://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124מחיר זול וגם טוב מה66GT
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים קראתי את ההקדמה שלך החנות על הכרטיס והרגשתי כאילו הם מוכרים חללית כל כך התרגשתי אני שוקל למכור כלייה ולקנות אותוכמה שטויות הם יכולים לרשום על מנת להרשים אנשים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים קראתי את ההקדמה שלך החנות על הכרטיס והרגשתי כאילו הם מוכרים חללית כל כך התרגשתי אני שוקל למכור כלייה ולקנות אותוכמה שטויות הם יכולים לרשום על מנת להרשים אנשיםאני שונא חנויות כאלה!!! זה מראה על חוסר אמינות וניסיון לדחוף מוצרים!בחיים לא הייתי קונה מחנות שעושה דברים כאלה. גררררר...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מה הקשר בין PCI-X (חיבור מקבילי שמשמש בעיקר לבקרי רשת), לכרטיסי מסך? ולא, קשה לי להאמין שיש מתאם של PCI-Express שיושב על AGP (מדובר בטכנולוגיה שונה לחלוטין).
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני חושב שפעם היה מתאם כזה שהיה בשלב תכנון...אני לא יודע אם הוא הגיע בסוף לייצור המוני ו/או תמך בכל כרטיסי המסך.אני גם לא סגור אם זה היה מPCIE לAGP או ההפך.בכל מקרה אני מציע שתרד מזה זה לא פרקטי כלכך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.