עבור לתוכן

לוח אם לקונרו שכולל כרטיס מסך מובנה.. יש כזה..?

Featured Replies

פורסם

יש לוח אם לקונרו שכולל כרטיס מסך מובנה וכרטיס קול מובנה במחיר 700-1100..?

• תגובות 52
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קונרו הכוונה מ-E6600 ומעלה.אז מי קונה מעבד כזה עם כרטיס מסך מובנה ??? :screwy:

אני אישית לא רואה שום הגיון לכך.

פורסם

כעיקרון כל לוח אם מבוסס 945G\965G\965Q יתאים לך.

945G הייתי ממליץ לך להתרחק מהם.

965G נראה כמו אופציה טובה בשבילך.

יש לך את ה-Asus P5B-V אומנם הוא קצת יקר (1090 ש"ח)

אופציה יותר משתלמת לדעתי היא לקנות לוח כמו AsRock ConroeXFire עם כרטיס מסך כמו ה-X1300 או ה-7300.

או לקחת GB 945-S3\GB 965-S3 עם כרטיס מסך בסגנון האלה מלמעלה.

אלה אופציות באותו סכום ועדיפות לדעתי.

פורסם

רוב האנשים שאומרים קונרו מתכוונים לכל הסידרה האלנדייל והקונרו יחד

פורסם

אני עדיין לא מבין את הרכישה של לוח ומעבד ב2200 שקל,וכרטיס מסך מובנה..אולי אני מיושן אבל לא הייתי קונה לוח מפוצר עם מעבד תותח שבודאי גם יעשו לו OC(אפילו שלא..) ולקחת כרטיס מסך מובנה.למה? למה מיועד המחשב הזה?אם זה למשחקים כבדים ותוכנות כבדות הכ.מסך ONBOARD יהיה חלש ואפילו יהיה זה ה-X3000.

ואם זה רק לגלישה,הורדות,ויישומים קלים אז למה קונרו?

פורסם
  • מחבר

אחי אתה חושב שהייתי משקיע רק במעבד וזהו אני מתכוון לקנות כרטיס מהDX10 אבל רק בפסח קצת אחרי ככה שבינתיים אני לא רוצה לקנות משהו מיוחד

אני הסתפק במשהו מועט חשבתי לקנות 7300GS עם הלוח GA-945P-S3 אבל חשבתי אולי פשוט לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שטיפה פחות טוב ממנו ואז הלוח עצמו גם יהיה יותר טוב וגם זה יהיה יותר זול טיפה ובמילא עוד כמה חודשים אני לא ישתמש בכרטיס מסך יותר..

אז איזה לוח מבין כולם לבחור..? מה הכי עדיף לי.? ובאיזה רמה הכרטיס מסך X3000 ברמה של איזה כרטיס..?

פורסם

אז אל תקנה עכשיו.אני לא מאלה שמציע לקנות "בשביל לקנות".אתה תזרוק סתם כסף.ומה עם לא יהיה ה-DX10(שעדיין אין ממש נתונים ומשחקים שיתמכו בזה).ועד אז מה תעשה עם משחקים שיש ושיוצאים?תסתכל עליהם בביקורות?

אם אתה קונה מחשב כזה קנה עם כרטיס שתוכל להנות ממנו.אבל ההחלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אחי כרטיס גיפורס 4 היה סבבה לי עד עכשיו מספיק לי שקצת משחקים יעבדו לי בינתיים אני יוריד כל סדרה סרט שיש וישחק במשחקים כמו פיפא אני יכול לשחק בזה ימים שלמים כל הזמן חוצמזיה שרק מ7 וחצי אני יכול לשחק כל יום ככה שהעיקר משהו לפחות ברמה של גיפורס 4 באיזה רמה הX3000..?

ואני ממש דחוף לי עכשיו מחשב אני לא הולך לחכות עוד חצי שנה ועוד חצי שנה שיהיהי לי עוד כסף אני יקנה את הכרטיס החדש

אבל אני לא יודע איזה לוח עדיף לי מכל מה שאמרתם.. מה אתם אומרים הכי כדאי..? ד"א יש בהם גם כרטיס רשת..?

פורסם

אין לך מה לחכות, קנה עכשיו מחשב עם כרטיס טוב, תהנה רצח, בעוד שנה מינימום, תמכור/תחליף.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין לי כסף להשקיע יותר מ7300GS בכרטיס מסך ואני גם לא הולך לעשות את זה כיוצא עכשיו הDX10

אני צריך לחסוך כסף.. אז מה עדיף לקנות את הלוח אם GA-945P-S3 והכרטיס 7300GS וזה יצא 1100 שקל ועוד חצי שנה אני מוציא את הכרטיס ומחליף אותו וסתם שם אותו בצד אבל אני יהנה יותר בחצי שנה הזאת

או לקנות לוח אם טוב ממה שאמרתם שגם תומך 800MHZ וכרטיס מובנה ואז זה יוצא 900 שקל בערך והלוח אם יותר טוב ואז עוד חצי שנה פשוט לשים כרטיס מסך חדש אבל הלוח אם ישאר יותר טוב..

מה עדיף לעשות..?

פורסם

עדיף לקחת את הלוח היותר טוב אם הכרטיס המסך המובנה (965G) שגם ככה עדיף נראה לי על ה - 7300GS החלש.

אם אני לא טועה רשמו פעם שה - X3000 של INTEL שווה בערך ל - X700 של ATI משמע עדיף על ה - 7300GS.

http://hwzone.co.il/news/1152043245/10359/

פורסם
  • מחבר

צודק אחי נריאה לי שזה מה שאני יעשה באמת אחלה רעיון :xyxthumbs:

יש בלוח הזה כרטיס רשת..? זה הלוח הכי מועדף מהלוחות האחרים שהציאו לי עם הX3000..?

פורסם

X3000 נחות מ-6150 של nVidia

משמע נחות מ-7300GS

פורסם

עדיף לקחת את הלוח היותר טוב אם הכרטיס המסך המובנה (965G) שגם ככה עדיף נראה לי על ה - 7300GS החלש.

אם אני לא טועה רשמו פעם שה - X3000 של INTEL שווה בערך ל - X700 של ATI משמע עדיף על ה - 7300GS.

http://hwzone.co.il/news/1152043245/10359/

WTF?

זה בטח לא יעניין אותך, אבל רציתי לציין שקניתי באיביי ב70$ כולל משלוח X800, דיל משו בסט! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים