עבור לתוכן

איך לבחור דמות ב-WOW?

Featured Replies

פורסם

קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי.

אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם?

אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם :)

תודה. כנ"ל לגביי הגזע.

פורסם

שיחקתי במשחק שנה וחצי.. הכי טובים זה דרואיד פריסט ווריור רוג' ווורלוק גם נחמדים

דרואיד- יכול לקשור את היריב ובכך למנוע את התנועה שלו ויכול ככה לנצח מפלצות ברמות גבוהות יכול לרפאות טוב יכול להפוך לחיות שמורידות DMG גבוה

ווריור- יש לו שיריון פצצה ממש קשה לפגוע בו אבל ההבדל בינו לפלאדין שלו יש יותר מכות והקסמים של הפלאדין לא משהו בכלל ולווריור בטאלנט יש מכה חזקה ואז ככה יש לך גם שיריון וגם מכות חזקות ואתה לא צריך כמעט ריפאוי כי יש לך שיריון טוב ולא פוגעים בך ומול בוסים אנשים אחרים מרפאים אותך..

פריסט - מה שאני תמדי הייתי יש לו קסם שמעלה את החיים בהרבה יש לו ריפאוי הכי טוב שיש יש לו את הקסמים הכי חזקים והוא פצצה

רוג' - נחמד מה שאהבתי בו שהוא יכול לגרום לאויב שנגדו הוא נלחם לעשות שהוא לא יוכל להתקיף כי הוא משותק או משהו כזה..

וורלוק - גם נחמד יש לו כסם שעושה שיהיה לו סוס בלי לקנות אבל בשלבים יותר גבוהים והמכות שלו חזקות

לדעתי הכי טוב דרואיד ווריור או פריסט.. תחליט מה אתה מעדיף רשמתי מה מיוחד בכל דמות.. (מהדמויות הטובות) שאר הדמויות פחות טובות

הא ויש בצד של האורקים עוד דמות חזקה שאומן הוא גם פצצה בצד של הבני אדם תיקח את הנייגטאלף הם נראים הכי טוב=]

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר :)

אני חייב להישאר בצד של הבני אדם, כי חבר שלי משחק בזה, ואני רוצה איתו.

אני חושב שאלך על ווריור בגלל שקשה לפגוע בו, או על דרויד כי יש לו יכולות טובות לפי מה שרשמת.

רק מה שאני לא מבין הוא, מה לעשות בתחילת המשחק? שיחקתי בדמות רוג' במשך חצי שעה, וממש לי היה לי מושג מה לעשות במשחק ואיך להתקדם! רק ראיתי אנשים כמוני שלא עושים כלום, חוץ מלעמוד ולבהות אחד בשני!

פורסם

חח תילחם בחזירים שם בהתחלה ואחרי שתעלה רמה כבר תוכל בחזריים יותר חזקים או במין כזה מפלצת קטנה כתומה שקופצת לה כל שניה

אתה הורג את החיה ואז לוקח מה שהיא זורקת במקש ימני עליה בלי לזוז

כדי להשתמש בקסמים יש לך למטה באמצע כל מיני לחצנים שאפשר ללחוץ עליהם אחד מהם זה ספר נריאה לי ובוא יש את הקסמים אתה גורר את הקסם מהספר שתפתח שם את הריבוע של הקסם אתה גורר לריבועים הקטנים שיש בצד שמאל של המסך ואז אתה מפעיל את הקסמים וככה נלחם בחיות..

יש אפשרות גם לעשות משימות שמביאות גם נקודות מיומנות עד שאחרי שהרגת מספיק חיות תעלה רמה ותלך למורה של הרוג'(במקרה שאתה רוג')

והוא ילמד אותך קסמים חדשים בתמורה לכסף אם אתה ברמה המתאימה

פורסם

תראה, בעיקרון Warlock פגז עם אתה רוצה לעשות הרבה Damage.

אם תהיה Priest, אז תמיד יבקשו ממך רק לרפות, זתומרת שתמיד תהיה חייב לרפות בקבוצה במקום לעשות נזק.

מה שכן, כל הגילדות והקבוצות ירצו אותך, ככה שאף פעם לא תהיה לך בעיה למצוא קבוצה, אבל לרפות כל הזמן יכול לשעמם.

אההה ולא שווה לך Warrior, כי ברמות הגבוהות יעלה לך מאוד יקר לתקן את הציוד שלך.

פורסם
  • מחבר

העליתי דמות לוחם לרמה 7, ולמען האמת הוא די משעמם :-\.

התחלתי עם קוסם, ולבנתיים זה יותר כיף. אני חושב שפשוט אעלה את כל הדמויות של האדם לרמה 6-7, ואראה במה יותר כיף לי לשחק.

עריכה:

חזרתי לדמות רוג' בסופו של דבר, ועד עכשיו ממש כיף איתה :). ההתקדמות שלה בשלבים גם די מהירה.

רק שאלה קטנה: איך אני צובר את האבנים האלה? יש לי אפשרות ללמוד כמה טכניקות, אבל בשבילם צריך מטבע אבן או משהו דומה, מאיפה אני משיג?

פורסם

כשאתה אומר "אבנים"

אתה מתכוון לכסף ? אם כן, אז זה ככה :

נחושת - 100 נחושת = 1 כסף

100 כסף = 1 זהב.

זהו בערך

בהתחלה אתה צובר בעיקר נחושת, לאט לאט תתחיל לצבור כסף

(זה בעקרון נופל מדמויות שאתה הורג תוך כדי המשחק, או שאתה מוכר ל VENDORS חפצים שמצאת)

כשיש לך מספיק, אפשר להתחיל לסחור ב AH - auction house שם אתה מציע למכירה חפצים

ואנשים אחרים יכולים לקנות ממך אותם, כמו שאתה יכול לקנות חפצים מאנשים אחרים

(להשיג ציוד טוב לרמה שלך, כך שיעלה לך את ה STATS ותוכל לשחק ביותר קלות , כלומר יותר סקילים - פחות למות...)

אני מציע שתוסיף לך ל FAVORITES תיקיה ל WOW

ותשים בה לינקים לאתרים עם הסברים, כמו THOTBOT, אלאדין, WOWWIKI ועוד.... יש אינסוף

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר :).

במקרה, מצאתי מישהו במשחק, שנתן לי כסף כדי ללמוד יכולות חדשות, וקנה לי כל מיני מגינים וחרב ארוכה ;D, חסך לי זמן. יש שם אנשים נחמדים :)

עריכה:

האתר WOWWIKI עוזר מאוד, תודה.

פורסם

אין כאן בכלל שאלה. Gnome Warlock.

פורסם

לא יודע מה יש לכם ב- Alliance.

ברוב המקרים יש מלא ילדים קטנים ב- Alliance :P

פורסם
  • מחבר

מהסיבה היחידה שכל החברים שלי שם, ואני רוצה לשחק איתם, יותר כיף.

דרך אגב, אם בעתיד ארצה לשנות להורדס, אני אוכל או שאני תקוע לתמיד עם בני האדם?

פורסם

אם אתה מרגיש שמשעמם לך עם הקווסטים או עם האווירה אז זה נורמלי

הצד של האליינס משעמם בטירוף

לפני כמה זמן ניסיתי לעבור לשם כי יש בעיה חמורה של רוב באליינס ככה שיש מחסור עצום בשחקנים בהורד, והפסקתי ברמה 50 ופשוט ברחתי חזרה להורד

בגלל זה אני חושב להפסיק לשחק לכמה זמן(במיוחד שבזמן האחרון אני בקושי משחק) לפחות עד שאנשים יתאפסו על עצמם ויהיה איזון בחזרה או שבליזארד יכריחו אנשים מצידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים