עבור לתוכן

66 מעלות עם X1800XT על SANANDREAS!!!

Featured Replies

פורסם

מה זה?!

ושלא נדבר על מחקים יותר כבדים!!

למה זה ככה (פתחתי את המארז ולא סגרתי)

פורסם

לדעתי זה לא כזה גבוה, מה גם שכרטיסי ATI מתחממים יותר מ-כרטיסי NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

על 66 זה בסדר אם AC COOLING X2???? :nixweiss:

ואז מתחיל ה FPS לרדת!

פורסם

תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית וטמפרטורות הכרטיס שלך ירדו פלאים ללא שינוי ברעש.

פורסם

תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית וטמפרטורות הכרטיס שלך ירדו פלאים ללא שינוי ברעש.

ARCTIC COOLING ACCELRO X2 הוא אכן קרור מצויין , הוא הרבה יותר קטן , אבל עדיין חזק בדיוק כמו קרור הסטוק של ATI , אפילו יותר בכמה מקרים , אז למה לקנות אותו? התשובה תמונה בשקט המופלא שבו הוא עובד , הקרור סטוק של ATI טוב , אבל הוא רועש בערך כמו פיל מצונן בחנות חרסינה , ואתה תשמע אותו גם מקצה רחוק של הבית , שלא לדבר על ממש לידו , לעומתו הX2 המדובר שקט כמו מים , ועדיין יכול לעזור לך מאוד להוציא מהכרטיס שלך תמיץ , עצתי היא כמו עצת קודמי , תכוון אותו למהירות מקס , אתה לא תתאכזב , ולמעשה אפילו תהייה מאוד מרוצה

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה חברה? :D

פורסם

איך אני עושה את זה חברה? :D

קודם כל , תקנה אחד , אחר כך תפרק את הכרטיס מסך מחריץ הPCI-E שלו , אחר כך תפרק את הקרור המקורי מהכרטיס מסך , כולל המדבקות התרמיות שעל הזכרון שלו , ואז תרכיב את הX2 לפי ההוראות באריזה... למידע נוסף http://hwzone.co.il/reviews/accelero/5/

תהנה !!!

פורסם

orenstc- מריחואנה זו לא תרופה לכאב ראש, אני מציע להפסיק את השימוש. או זה, או שאתה טיפה מסטול טבעית

הבנאדם שואל איך להאיץ את האקסלרו שכבר יש לו ל 100 אחוז. אז הוראות הרכבה זה ממש שימושי, רק לא רלוונטי כל כך במקרה הזה.

פותח הת'רד- בעזרת ATItool או ATI tray tools, בלשונית המאוורר.

פורסם
  • מחבר

^^

כן גם בפרטי הוא היה מסטול...

"כשיהיה לך אינטרנט אז תוכל להוריד STEAM....

בכל מקרה אין לשונית ב TRAY TOOLS אני פשוט לא מוצא את זה :kopfpatsch:

פורסם

orenstc- מריחואנה זו לא תרופה לכאב ראש, אני מציע להפסיק את השימוש. או זה, או שאתה טיפה מסטול טבעית

הבנאדם שואל איך להאיץ את האקסלרו שכבר יש לו ל 100 אחוז. אז הוראות הרכבה זה ממש שימושי, רק לא רלוונטי כל כך במקרה הזה.

פותח הת'רד- בעזרת ATItool או ATI tray tools, בלשונית המאוורר.

א. אני לא מעשן סיגריות , בטח לא סמים

ב. שכחתי שזה מה שהוא ביקש

ג. פותח הת'ראד יימצא שATI TOOL מעולה , ניסיתי זאת תוכנה מאוד נוחה שאפילו עוזרת לך לבדוק עם כרטיס המסך עובד בלי ארטיפקטים על הOC שעשית לו (ארטיפקטים זה כל מיניי צורות וקווים שלא אמורים להיות בתמונה , משמש כאינדיקטור האם הכרטיס מסך עבר OC מסוכן וצריך להוריד או שאפשר להעלות עוד)

ד. אתה אף פעם לא שלחת לי הודעות פרטיות... לא רק אני מסטול מעט (תרמתי דם לאחרונה אז זה מסביר למה אני קצת מסטול)

פורסם
  • מחבר

אחח... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים