עבור לתוכן

חוות דעת על המפרט הבא

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא:

מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400

לוח אם: GIGABITE GA965PDS4

דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL SATA 160GB 7200 RPM

זיכרון פנימי: GEIL 1024MB 800MHZ DUAL DDR2 CL2

כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7600GS 256MB

כונן אופטי: צורב DVD SONY/LG/TOSHIBA x16

כונן DVD SONY/LG/DVD

מסך: LG LCD L1970HR

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית, אשמח לקבל המלצה לגבי ראוטר אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים.

פורסם

אני מקווה שאתה לא גיימר ובגלל זה הכנסת 7600GS כי אם אתה כן צריך לרדת בכמה דברים.

בלוח ל S3 למשל, במעבד לE6300. ולנסות להכניס כ.מ יותר טוב.

אני מקווה שהHD הוא SATA2 למרות שלא רשום.

DDR800 מיותר אם אתה לא הולך לבצע אוברקלוק שוב בהסתמך על מה שרשמתי קודם אם אתה גיימר אפשר לחסוך גם פה.

ומחירים היה מאוד מומלץ לרשום.

לי יש ראוטר של LEVEL ONE חברה מעולה עם אתר תמיכה בעברית ודפי PDF בעברית להתקנה של כל סוגי החברות והספקים.

יש לך עוד חברות גדולות וטובות למשל כמו EDIMAX וכו'.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה לא גיימר ובגלל זה הכנסת 7600GS כי אם אתה כן צריך לרדת בכמה דברים.

בלוח ל S3 למשל, במעבד לE6300. ולנסות להכניס כ.מ יותר טוב.

אני מקווה שהHD הוא SATA2 למרות שלא רשום.

DDR800 מיותר אם אתה לא הולך לבצע אוברקלוק שוב בהסתמך על מה שרשמתי קודם אם אתה גיימר אפשר לחסוך גם פה.

ומחירים היה מאוד מומלץ לרשום.

לי יש ראוטר של LEVEL ONE חברה מעולה עם אתר תמיכה בעברית ודפי PDF בעברית להתקנה של כל סוגי החברות והספקים.

יש לך עוד חברות גדולות וטובות למשל כמו EDIMAX וכו'.

יותם תודה על התשובה המהירה!

קודם כל, אני לא גיימר כבד ולכן אני לא ממש צריך כרטיס מסך חזק יותר, שיעלה הרבה יותר כסף.

דבר שני, לגבי המעבד, אני לא רואה סיבה לקחת את ה-E6300 אם ההבדל במחיר בינו לבין ה-E6400 הוא לא גבוה. לגבי הלוח אם, אני עורך סרטי וידאו דיגיטלים ולכן אני זקוק ליציאת firewire. מה גם שהבנתי שה-DS4 טוב, ואין הבדל משמעותי כל כך במחיר בינו לבין ה-S3. תכלס אם אני אוותר על ה-DS4 עדיף לי לקחת את ה-DS3, לא? כי הבנתי שהקבלים שם טובים יותר מה-S3 ומחזיקים יותר זמן.

לגבי הדיסק קשיח, האמת שלא ברור לי מה ההבדל בין ה-SATA2 ל-SATA, אם בכלל. המחיר אותו דבר.

לגבי הזיכרון, אני לא הולך לבצע אוברקלוק (אבל אשמח לדעת איך עושים את זה ומה זה נותן...), אין לי בעיה לקנות את ה-667MHZ, זה יחסוך לי כסף. אין הבדל משמעותי בין ה-667 ל-800, מבחינת הביצועים? הקונרו יעבוד טוב עם ה-667?

פורסם

אם אתה לא גיימר כבד ה7600GS יספק אותך.

ההבדל הוא לא גדול ואם יש לך את המעט כסף הזה אז למה לא.

הקבלים איכותיים יותר זה נכון וגם הDS3 הוא אופציה לDS4 קירור טוב יותר לצ'יפסט.

SATש וSATA2 אלו "לפי דעתי" סתם ממשקים הפרשי ביצועים זניחים.

אוברקלוק זאת המהרה של חלקי המחשב בדר"כ לוח מעבד וזיכרון, יש לך המון חומר על זה חיפוש קצת ייתן לך מעל ומעבר.

667 יעבדו מצויין וגם 533 יעבדו מצויין.

סה"כ המפרט מצויין.

נ.ב

מכיוון שלא רשמת מחירים אני משער שהGEIL יקרים ללא סיבה מיוחדת אם תרד ל667 קח את ה TWINMOS שזולים מהם וייתנו לך את אותו הדבר.

פורסם

מה התקציב שלך?

באמת כמו שאמרו לך מקודם אם אתה גיימר

תרד בזיכרון ל-667mhz וגם למעבדE6300

ואז תשדרג את הכרטיס מסך

פורסם

ננעל. כשתרצה לעדכן את הכותרת, צור עמי קשר בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים