פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים חלק מהמסכים של מאג שיוצרו מלפני כ4 שנים + היו איכותיים (כולל הXJ796 שלי שבדרך לעולם הבא).. מה שהם מייצרים היום זה
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר יש לי עד היום DJ707 : אתם סתם עושים פה ציד מכשפות אז אני אעשה אחד משלי: כל המוצרים של SAMSUNG זה זבל טהור!!! ואל תתווכחו! אחי, אם ראית אפילו אלפית מהמוצרים שסמסונג מיצרים אז יש לך ממש הרבה סמסונג... הם מייצרים כל כך הרבה דברים שקשה לך לדמיין אפילו. יש דברים שלהם שזה זבל, אבל יש מלא דברים שאין להם מתחרים.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים חלק מהמסכים של מאג שיוצרו מלפני כ4 שנים + היו איכותיים (כולל הXJ796 שלי שבדרך לעולם הבא).. מה שהם מייצרים היום זה ועובדה שהמסך שלך הולך למות. הדיון הוא על מסכים והוא מתחיל לגלוש ... יש לי מסך של סוני מ 97 ! והוא פועל כמו חייה .... ויש לי טלוויזיה של סוני בת 6 שעובדת כמו חדשה ... לא הייתי קונה בחיים DVD של סוני כי יש להם העיה עם המגשים ... מה שאני רוצה להגיד שכל חברה יש לה את הצדדים החזקים והחלשים שלה .. LG הכן עושה מאות מוצרים .. במה הם מובילים? איני יודע ... אולי צורבים ? מסכים דקים ? מקווה שהסברתי את עצמי כנ"ל סמסונג שניראה לי מובילים בLCD
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים יש לי במחשב השני מאג 770V בן 6 שנים וגם הוא מתחיל להראות סימני גסיסהלא שלפני זה הוא היה להיט, אי-אפשר היה להשתמש בו יותר משעה בלי שהעיניים יתחילו לשרוף. חשוב לציין שלא סבלתי ככה מול מסכי CRT של LG או סמסונג.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים יש לי במחשב השני מאג 770V בן 6 שנים וגם הוא מתחיל להראות סימני גסיסהלא שלפני זה הוא היה להיט, אי-אפשר היה להשתמש בו יותר משעה בלי שהעיניים יתחילו לשרוף. חשוב לציין שלא סבלתי ככה מול מסכי CRT של LG או סמסונג.בדקת מה ה refresh rate שאתה עובד עליו .. ?צריך להיות מינימום 75 - 80 ...
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים הוא היה על 85 קבועפשוט חרא של מסך, מה אני יכול להגיד. למאג אני לא חוזר יותר בחיים
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מאג מסכים טובים.אם אתה רק חושב שהם נעלמו אתה טועה, כי מוכרי מחשבים פרטיים, חנויות מחתרתיות, וטכנאים תמיד יתנו לך את המסכים האלה, הם זולים וטובים, ובד"כ גם סקסים.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אתה והסקסי שקסי ועוד שלך חרא של מסך חרא של טכאי עושה לך מירט זול ו"טוב" קראת את הדיון ?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים MAG... הם מחזיקים בהישג היחודי של CRT עם פיקסלים שרופים... נשמע מופרך, אבל זו האמת... יש לי 996PF ויש איזה שני פיקסלים שרופים (כבויים תמידית), אחד מהם נראה תמיד כי הוא בדיוק איפה שהTASK BAR...
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים וזה למה לא קונים זבל o_Oיש לי 2 מסכים של סאמסונג, ואחד של NU-לי 730B, לאח שלי סאמסונג 153V ותיק שעדיין עובד במלוא המרץ גם במשחקים, ולאחותי NU Q711SE- הדוגמה הכי טובה למסך LCD ב 1000 שקל שהוא לא זבל. בדקתי אותו על המחשב שלי עם פאר קריי, ואני חייב להגיד שיצאתי מרוצה.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יש לך מסך מאג XJ810 שעובד מעל 7 שנים ללא בעיות. בעבר מאג יצרו מסכים נהדרים.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תיקנו מסכים טובים אתה מיתכוון או יותר נכון שמו דברים מחברות אחרות אני לא חושב שיש לי מאג כזה אומנן יש לי מאג 17 אינטש עם יציאה למיקרופון ואוזניות ופלטורון אני חושב ועוד ועוד והוא ממש חרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.