פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לי יש את הMAG 770FD כבר 6 שנים "טפו" "טפו" "טפו" והאיכות שלו טובה יותר מכול מסכי הCRT שראיתי עד היוםואני ממש לא מגזים
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים ahahahahaha אתה הבחור שנפל לו המסך hahahahaha כן LG יש לו בעיות[ככה זה מסך בן 8 שנים]אבל לא נורא שווה תאיכות ההבדל ענקי באיך שרואים מישחקים
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר חחחחח יש לי מסכי מאג כמו שאמרתי קרוב ל8 שנים(כמעט חצי מהחיים שלי) ולפני זה אני בטוח שלא היה לי משהו יותר טוב בבית.. והראיה שלי "טפו" "טפו" "טפו" בסדר גמור, אפילו במיונים לקורס טייס אמרו לי שאני רואה הכי טוב שאפשר.אייל המזלג, אני בטוח שהיו עוד מלא שנפלו להם מסכים. בכל מקרה, באיזה לאן פארטי היית שזה קרה?(שאתה חושב שזה אני)
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים בכל מיקרה זה מסך גרוע אתה יודע מה תיראה תפעיל מישחק nfs:mw בשני המחשבים ותיראה את הבדל את הבדל לא רואים בcs....של gamer אחת לפני ההתחרות של הeswc
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אבל למשל חברות כמו סמסונג ואלגימה שמאג מוכרת ב-1200 אלגי וסמסונג מוכרים ב-1500 לפחות ואני לא מגזיםאני קניתי לפני חודש וחצי מסך דק והוא עד עכשיו טוב מאודועדיין ממליצים עלייה
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אבל למשל חברות כמו סמסונג ואלגימה שמאג מוכרת ב-1200 אלגי וסמסונג מוכרים ב-1500 לפחות ואני לא מגזיםאני קניתי לפני חודש וחצי מסך דק והוא עד עכשיו טוב מאודועדיין ממליצים עלייהתקשיב, ותקשיב טוב!כאשר אתה קונה מוצר זול מהרגיל, יש לזה סיבה טובה, והיא שהמוצר מורכב מרכיבים זולים (המינימום של המינימום), והחברה של אותה מוצר משלמת כסף מועט בשביל מהנדס תת-רמה במיקרה הטוב, ובמיקרה הגרוע קונה מוצרים שהשד יודע מי יצר אותם, ואז היא אורזת את המוצר הזה באריזה יפה וחוגגת על הכסף שלך, כי היא יודעת ששאר החברות האיכותיות לא יכולות להרשות לעצמם למכור את המוצרים האיכותיים שלהם במחיר כזה (מחיר שהם יפסידו מזה).מוצרים כאלה הם מוצרים חד פעמיים, מכניס לשקע, משתמש, בפעם הבאה שתכניס המוצר כבר יתקלקל, ההוכחה לכך זה שאותם מוצרים כאלה אפשר למצוא בסופרמרקט!!!
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים רק בישראל משום מה מאג תפסו לעצמם כזה שם של "איכות" אצל טכנאי המחשב המפקפקים תראו בכל אתר חומרה בחו"ל אף אחד לא עושה בכלל ביקרות עליהםמדברים על סאמסונג VIEW SONIC LG מאג מי בכלל שמע עליהם בחוץ לארץ.סתם בארץ לא יודע איך יצא להם כזה שם.. בדיוק כמו HP שמוכרים מוצרים בינונים במקרה הטוב גם הם תפסו פה שוק גדול
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אתם צודקיםאבל לאיכות יש מחיראני לא יכולתי לבזבז יותר מדי כסף על המסך בגלל זה קניתי אותואבל עוד פעם,לאיכות יש מחירבמקום לשלם 1500 ככהשילמתי 1175
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אבל לאיכות יש מחירבדיוק!!במקום לקנות זבל ב-1000 ש"ח שאחרי שנה יתקלקל, ואז לקנות שוב עוד אחד כזה, אתה פשוט יכול לקנות משהו איכותי ב-2000 ש"ח עם אחריות, ולא להצטער לרגע.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים בדיוק!!במקום לקנות זבל ב-1000 ש"ח שאחרי שנה יתקלקל, ואז לקנות שוב עוד אחד כזה, אתה פשוט יכול לקנות משהו איכותי ב-2000 ש"ח עם אחריות, ולא להצטער לרגע.בסדר אני יודע שסמסונג ואלגי יותר טובאבל נראה מה יהיה בעוד שנהלא לכולם זה מתקלקלוגם לא יכולתי להוסיף כסף
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים היה לי מסך של פאקרד בל(לאן הם נעלמו??) החזיק לי 12 שנה כמו גדול!יפהושל איזה חברה יש לך עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.