פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אני צריך סקריפט שלוקח שעה ומכפיל אותה במספרלצורך העניין10:00 AM כפול 20= 200יש דרך להפוך את ההמספר של השעה למספר רגיל.ניסיתי לחפש בגוגל ולא הגעתי רחוק..
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר אני עובד בשלוש עבודות וקשה לי לעקוב אחרי הרשימות... אני עושה לי פורמט באקסל של טבלה ואני רוצה שזה יחשב לי את הכסף * השעות
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אוקי, סבבה. אבל מה הקשר לקחת שעה ולהכפיל אותה במספר? אתה אולי מתכוון מספר שעות ולהכפיל אותן, אבל לא שעה עצמה. בדיוק היה פה דיון על זה אתמול. תעשה חיפוש.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר מזה משנה אם זה שעה או שעות כפול מספר?בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא בדיוק מצאתי מה שאני מחפשאני אשמח לקצת עזרה בנושא...תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תגיד זה לא אתה , אותו הסקיפי שפתח את הת'רד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205119.0באותו נושא בדיוק, וקיבל כבר תשובות ?ואז אחרי שנסגר הת'רד ההוא פתחת את זה ? עם אותה שאלה, רק מנוסחת קצת טיפשי יותר ובלי לזכור את השאלה הקודמת שנענתה לך ?גש דחוף למאבחן מחלות מוחיות.או שתתפטר מאחת מ-3 העבודות שלך, ותישן קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.