עבור לתוכן

לכל מי שקנה את ה GSA-H10 יש לי שאלה חשובה!

Featured Replies

פורסם

אהלן....

לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב....

קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים...

זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM...

האם זה הגיוני שזה בא ככה?

איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן?

דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N...

כל זה נראה קצת חשוד...

אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???

פורסם

ככה בא BULK והרווחת כי ה H10N יותר מתקדם מה H10A

פורסם

בטח קנית את השחור והם לא יודעים אפילו איזה סחורה יש להם!כבר לפני חודשים דיווחו בפורום על התופעה!

יש לי את הצורב הנ"ל מאותה חנות וחוץ מהרעש אין לי טענות.לגבי האריזה כמו שאמר אינטגרל זה בסדר גמור!על retail צריך לשלם

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה BULK ושאלתי אותו אם זה BULK והוא בכלל אמר שזה OEM...

אתה מבין מה האבסורד פה?

ועוד עם השקית ניילון של הצורב זה בכלל היה נראה לי מוזר...

כי קניתי אצלהם פעם הארד דיסק BULK והוא הגיע עטוף כמו שצריך, עם שקית מיוחדת שאוטמת כל פינה ושבלי מספריים אפילו לא תוכל לפתוח אותה

ופתאום זה מגיע ככה

אני לא רוצה להיות קטנוני אבל להגיד לך ת'אמת אי אפשר שלא לשים לב לזה וזה די בצדק...מוצר שעולה 200 שקל לא אמור להגיע ככה...אבל מילא...

אני בסה"כ רוצה להיות בטוח שלא קיבלתי מוצר משומש/פגום או משו כזה...לא בא לי לגלות שעבדו עליי

פורסם

חנות כמו KSP קונה את הצורבים והדיסקים והמעבדים . . . בארגזים ללא אריזות לכל פריט.

זה נמכר כך במיוחד לספקים שאמורים להרכיב לך מחשב. תאר לך חנות כזאת בסוף היום עם כל האריזות של כל פריט - זה היה הר של קרטון.

הם מוכרים לך את זה כפריט חדש עם אחריות והכל בפחות כסף - כי לא קיבלת אריזה - וזה בסדר גמור. אולי בארץ זה יותר מקובל מחו"ל כי אנחנו חסכנים.

בכל מקרה OEM ו BULK נראה לי אותו דבר מבחינת הצרכן. אני מניח ש HD מגיע ארוז קצת יותר טוב מ DVD.

אתה תמיד יכול לשלם עוד כמה (עשרות) שקלים ולקנות עם אריזה צבעונית ויפה - אם זה משתלם?

פורסם

מה הטעם בלקנות צורב באריזת retail?

הקופסאת קרטון והנרו בגירסת הדמו יעשו אותו טוב יותר? :nixweiss:

אני את שלי קניתי מפנדה והוא גם הגיע בשקית, ככה זה OEM\BULK וזה תקין לחלוטין, אין לך מה לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים