עבור לתוכן

לבעלי WOW, מתלבט אם לקנות או לא

Featured Replies

פורסם

אני לא הייתי קונה במקומך. גם אני הייתי מכור, למרות שלא הגעתי לרמה 60. זה משחק טוב ובגלל זה כל כך כל להתמכר אליו מבלי לשים לב. למזלי המחשב שלי התקלקל וזה העביר לי את ההתמכרות. :)

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפותח הת'רד - קח בחשבון שמרגע ביצוע ההזמנה נימחק כל זכר לחיים הרגילים שפעם היו לך! ראה הוזהרת!

ולבחור לפני....לא התחלת להינות מהמישחק לפני שאתה ברמה 60...

פורסם

בשם כל הטוב בעולם אל תקנה את המשחק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

קהילת הCS בארץ פחות או יותר מתה, כי כל מי שעשה אותה לקהילה התגייס או כבר אחרי צבא.

האמת אני אף-פעם לא ראיתי *יותר מדי* צ'יטרים בשרתים הציבוריים בארץ, בהחלט יש, אבל זו לא מגפה.

בנוגע לWoW, כל מי שאני מכיר שמשחק בזה משחק בזה *הרבה*, אם אתה לא אוהב אסטרטגיה ובכל-זאת מחפש משחק להעביר איתו את הזמן, הייתי ממליץ לך על Quake 3 Arena שהוא אמנם משחק ישן, ויש לו שרתים ישראלים מעטים, אבל הוא משחק מעולה.

פורסם
  • מחבר

מאוחר מדי, משחק נקנה והוא לידי. מתחיל בתהליכי ההתקנה :P

פורסם

משחק ענק המשחק הכי טוב שיש הבעיה שהוא יהרוס אותך ואתה תהייה מכור אליו טוטאלי..

לדעתי היה עדיף לך לשחק בשרתים פרצוים ולא לקנות את המשחק וככה גם לא לשלם כלחודש וגם בשרתים האמיתיים זה לוקח חודש להגיע לרמה 60 ואז גם לוקח הרבה זמן להרוג בוס בפרוצים ז הלוקח 3 4 ימים לרמה 60 וזה פצצה עם בוסים

הבעיה היא שמתי שהADMIN של הסרבר רוצה הוא מוחק את כל הדמויות אם משהו לא מסתדר ויש סרברים שזה קורה פעם בשבוע שבועעיים ותחשוב שאתה עושה ומשחק חודש שלם ואז מוחקים לך מה שעשית ושוב אחר ישבוע ובסרבר אחר שוב ושוב ושוב אני כבר התחלתי איזה 50 פעם יותר במלא סרברים

ככה שבגלל זה כבר עדיף לקנות את המשחק אם אין בעיה לשלם כל חודש.. בקיצור משחק ענקקקק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

במשחקי אונליין אני לא מתעסק בווארז, מעדיף משחק מקורי שלא יגביל אותי בשום שרת. ובמיוחד לא כשהפרטים שהתאמצתי בשבילם לדמות, יכולים להמחק בכזאת קלות כמו שתיארת.

תודה :)

פורסם

מסכים עם כל מילה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש

זה בהחלט משחק ענק

אפשר לשלוט בהתמכרות, בקלות

אם זה קשה, שים טיימר לשעתיים , וכשהוא מצפצף, תפסיק, לא משנה מה

אלא אם כן אתה עם קבוצה, בשלבים מתקדמים, אז זה כבר דופק הכל לאנשים אחרים כשאתה מתנתק

אתה תבין את זה בהמשך

אל תשכח שאם אתה מגיע ל-60 (וזה ייקח לך לפחות חודשיים שלושה בתור מתחיל, אם לא הרבה יותר)

אם אתה משתעמם ב-60 וכל מה שיש זה רק ריידים,

אז תמיד אתה יכול לפתוח עוד דמות, אחרת, עם יכולות חדשות, ולעלות איתה... ממקום אחר במפה, עם קווסטים אחרים

זה משחק אינסופי כמעט.

אני קניתי את WOW לפני חודשיים בערך

ואני בינתיים משחק WARLOCK וכולה הגעתי ל LEVEL 38

אני גם לא משחק ממש כל יום, יש ימים שאני פשוט עייף מדי

אז ההתמכרות נשלטת

אם יש לך חבר שמשחק, תשחק איתו בשרת שהוא נמצא בו, הוא יעזור לך, ותוכל לעלות שלבים יותר מהר בהתחלה.

שוב, תתחדש

מבחינת כמות כסף/כיף למשחק , זה הכסף הכי טוב שהוצאתי בחיים שלי על משחק מחשב..

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אתמול שיחקתי ברצף עד 4 בבוקר. מהיום אני מתחיל לשים ויימר של שעה וחצי, כי ראיתי איך המשחק יכול בקלות לסחוף את הזמן ליותר...

פורסם

אין לך מושג עד כמה.....חכה ותראה.

כשתגיע לרמה 60 ותהיה בגילדה טובה - יהיו לך ריידים של 6 שעות!רצוף!

:screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים