עבור לתוכן

לבעלי WOW, מתלבט אם לקנות או לא

Featured Replies

פורסם

שניהם כמובן לבל 60,

הDWARF היה חצי TIER 1 אבל זה היה לפני שנה בדיוק ואז זה נחשב לכמו HALF TIER 3 היום

האורק היה איזה 5 אפיקס רנדומליים, עם RAPTOR MOUNT וכל השאר כחולים

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התשובות, בסוף אני קונה את המשחק מ-underdog.

רד שארק, בהצלחה עם המכירה :), אני פשוט מעדיף לקנות ישירות מהחנות בסופו של דבר.

דרך אגב, זה מטורף שהצלחת למכור ב-1700 שקל :o, כמה זמן לקח לך לעבוד על הדמות הזאת?

פורסם

אם אתה מתכוון לשמור על העבודה, הזמן והחיים שלך אני לא מציע לך להתקרב ל-WOW.

פורסם

שניהם כמובן לבל 60,

הDWARF היה חצי TIER 1 אבל זה היה לפני שנה בדיוק ואז זה נחשב לכמו HALF TIER 3 היום

האורק היה איזה 5 אפיקס רנדומליים, עם RAPTOR MOUNT וכל השאר כחולים

נחמד :)

מענין בכמה אני אוכל למכור את ה- Mage שלי שבנתיים יש לי Epic Mount מ- Alterac Vally ועוד 2 חלקים מה- Arcanist (Tier2( ועוד כמה אפיקים רנדומלים.

פורסם

WOW יאכל לך את כל הזמן הפנוי והנשמה

אני מכיר אישית אנשים שלא יכולים יותר לדבר על שום דבר אחר חוץ מ WOW וכבר אין להם חברים שלא משחקים WOW פשוט כי "אין על מה לדבר איתם"

אני כבר נגמלתי למרות שעדיין נורא בא לי אבל למזלי כבר מכרתי את העותק שלי...

פורסם
  • מחבר

אני יכול לשים לעצמי גבולות.

שעתיים ליום, ולפעמים בכלל לא לשחק. כשאני אראה שאני לא יכול להחזיק מעמד, כמו שאתם מתארים, אני ישר מוכר את המשחק.

ממש אין לי את הרצון לחזור ולהיות מכור למשחקים, כמו לפני כמה שנים. הייתי יושב בערך 26 שעות ברציפות :behead:

פורסם

לא, אתה לא יכול להציב גבולות.

המשחק יציב לך גבולות לפני שאתה תבין את זה בכלל, זה יותר גרוע מאנשים שמשחקים כבר 5 שנים ב-CS.

יש לי שני חברים שמאז שהם משחקים בזה הם מבריזים בכל זמן אפשרי כדי לחזור הביתה ולחרוש על WOW.

פורסם

זה הכל תלוי באישיות שלך.

האמת היא שאני בכלל לא "מת" על WoW זה משחק נחמד אבל לא יותר מזה, אני לא מוצא את עצמי מבריז מבצפר כדי לשחק בזה.

דווקא כשאני מגיע הביתה אני עושה בערך 1000 דברים אחרים במחשב לפני שאני נוגע ב- WoW.

אבל מצד שני אני מכיר אנשים שכמו שDomiel אמר, משחקים בכל רגע פנוי שיש להם.

פורסם

בתור אחד שמשחק מאז שהמשחק יצא אני אומר לך :ז-ה ס-מ-י-ם !

ממכר בטירוף :screwy:

פורסם

wow זה כמו MU?

פורסם

פחות או יותר על אותו עיקרון אם אתה מסתכל על זה בצורה מסוימת, אבל במצאיות זה שונה מאוד. קודם כל WoW זה תלת מימדי ורואים את זה פחות או יותר מהזווית של הדמות, חות מזה זה מאוד מפותח ומפורט, ויש שם מלא דברים לעשות בניגוד ל- MU.

פורסם

לא, אתה לא יכול להציב גבולות.

המשחק יציב לך גבולות לפני שאתה תבין את זה בכלל, זה יותר גרוע מאנשים שמשחקים כבר 5 שנים ב-CS.

יש לי שני חברים שמאז שהם משחקים בזה הם מבריזים בכל זמן אפשרי כדי לחזור הביתה ולחרוש על WOW.

אני משחק כבר 5 שנים CS

OMG

מכור לגמרי- אין על המשחק הזה....

טוב זה עדיף על WOW ברמות שאתה יכול לחתוך מהמשחק מתי שאתה רוצה (אלא אם אתה באמצע טורניר).

אם אתה רוצה אני מוכר את האקונט שלי בסורס ..

עדיף לדעתי לשחק את זה על משחק שלוקח לך את הנשמה....

פורסם

במילה אחת שטויות במיץ! אני שיחקתי ב-CS איזה 4 שנים והיום אין בכלל שרתים טובים בארץ בלי צ'יטרים...אתה נכנס לשרת ואתה רואה מישהו שרץ פי 1000 מהר ממך וכאלו שטויות,כל הכיף המשחק פשוט נעלם ממזמן. (הודות לישראלים צ'יטרים!)

וחוצמזה איך אתה יכול להשוות את שני המשחקים האלו?

פורסם
  • מחבר

עותק אחרון מהחנות underdog הוזמן לפני כמה דקות, ואני מקווה שהמצב לא יהפוך למה שתיארתם.

:)

פורסם

run while you still can! :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים