עבור לתוכן

לבעלי WOW, מתלבט אם לקנות או לא

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב במיוחד למשחקים לפני כמה חודשים, ועכשיו לא משחק בכלל ולא מוצא שימוש למחשב מרבית הזמן :-\.

אני מחפש משחק יפה, להעביר את הזמן בכיף אחרי העבודה כשאני לא יוצא לאנשהו, וחשבתי על WOW כהכי מתאים לתפקיד.

אני רק צריך אימות מבעלי המשחק, הוא שווה קניה? יש עדיין המון שחקנים בשרתים, או שכבר ישן מדי ועוד מעט יהיה ריק?

עומד להזמין ב-160 מ-http://www.sendit.com

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תשכח שאתה צריך לשלם בנוסף תשלום חודשי

פורסם

אם יהיה לך זמן לשחק בו המשחק יהיה לך מעולה.

השרתים פשוט מלאים באנשים (יש שרתים שכל כך מפוצצים באנשים שצריך לחכות בתור כדי להיכנס לשרת).

המשחק אבל דורש הרבה מאוד זמן (בעיקר ב Level 60), ששם יהיו פעמים שתצטרך לשחק 4-6 שעות ברציפות.

פורסם

המשחק אכן דורש (ויקח) הרבה מאוד זמן.קח את זה בחשבון.

פורסם

תשמע....כשאתה ב LVL 60 יש מה שנקרא RAID,זה אומר שאתה ועוד 20 ולפעמים 40אנשים שבאותה הגילדה (חבורה) יוצאים צינוק (DUNGEN) לפעמים שעתיים ולפעמים 6 שעות רצוף! זה המון זמן ואתה לא יכול פשוט לעזוב באמצע כי אנשים בונים עלייך שתבצע את התפקיד שלך בקבוצה.

אני משחק מאז שהמשחק יצא ואני אומר לך שיש מלא אנשים שפוט הפסיקו לשחר כי המשחק דורש ה-מ-ו-ן זמן! וולא השקעה של הרבה מאוד זמן הכיף המשחק יורד כי אין לך לעשות ב-LVL 60 חוץ מ-RAIDS.

לגבי המשחק הוא מאוד מאוד כיף וממכר כמו שכבר כתבתי מקודם! אף פעם לא היה משחק כזה אז אין לי למה להשוות.

אני אשמח לענות לך על עוד לבטים ושאלות ;)

Chavig

פורסם
  • מחבר

להקדיש 4 שעות למשחק כל יום, נשמע לי קיצוני מדי, אני בכל זאת רוצה שיהיו לי חיים :-\.

חשבתי להקדיש למשחק משהו כמו שעה-שעתיים, ולפעמים לשבת כמה שעות רצופות בימים החופשיים מהעבודה.

פורסם

אם יש לך זמן לשבת לשחק בו על בסיס יומיומי זה שווה לכול נפש אבל תזהר זה ממכר

פורסם
  • מחבר

שמעתי שזה ממכר, זאת הסיבה שאני מוכן להקדיש למשחק רק שעתיים יומיומיים, וגם זה יותר מדי.

אני רוצה משחק שיעביר לי את השעתיים האלה, שבהם אין לי מה לעשות, ולא אחד שיגזול לי את כל היציאות והבילויים.

פורסם

אם אתה מחפש משחק להעביר את הזמן,אני לא הייתי ממליץ על זה.

פורסם

Warcraft 3: Reign of chaos וההרחבה שלו Warcraft 3: The frozen throne יתנו לך לשחק ברשת חצי שעה - שעתיים (המשחקים יחסית קצרים).

משחק נהדר, אבל רק אם אתה חובב אסטרטגיה.

פורסם
  • מחבר

אני שונא אסטרטגיה.

רציתי WOW כי שמעתי שהוא משחק תפקידים, בערך..

פורסם

עד lvl 60 תוכל לשחק שעתיים ביום.

אבל גם שתהיה lvl 60 אתה לא תהיה חייב לשחק 6 שעות כל יום, אבל פעם-פעמיים בשבוע אתה תצטרך (תלוי ב- guild שלך)

פורסם

משחק מדהים, הנה הודעה שהשארתי בגיימר אולי תהיה מעוניין:

"כידוע לחלקכם, את הדוורף פריסט הישן שלי מכרתי ב1700 שקל בEBAY, בכסף שמכרתי אותו קניתי בEBAY כל מיני דברים ביניהם עוד עותק של WOW, את העותק הזה מכרתי גם בEBAY לאחר זמן מה ב1000 שקל אחרי שפיתחתי אורק ווריאור, ובחלק מהכסף מהעותק הזה קניתי... עוד עותק של WOW, אבל לא היה לי אפילו זמן לפתוח אותו בגלל הצבא, וגם כנראה שלא יהיה לי עד שאני ישתחרר.. שזה עוד שנה וחצי, אז מי שרוצה לקנות את העותק הזה במחיר שהוא עלה לי, 180 שקל, שיצור איתי קשר באימייל (אני עונה בדרך כלל תוך שעה לאימייל כשאני לא בצבא.. אני ברגילה עד ראשון הבא)

regielya@gmail.com

חדש, עם 40 יום חינם (10 + חודש)"

בגלל שאתה מHWZONE תקבל אותו ב170 :lol:

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין, אני אשלח לך הודעה לפרטי מאוחר יותר, כרגע צריך לצאת :)

פורסם

Red Shark, רק אם אפשר לשאול באיזו רמה היו הדמויות שלך?

איזה Tier וכו... :) אולי גם אני אמכור יום אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים