פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תוצאה = תא ראשון מינוס תא שני.זה הדבר הכי בסיסי באקסל.במקום להסביר לך שעה תחפש בגוגל.http://www2.eitan.ac.il/excel/course/formulas/frmls01f.aspתסתכל בדוגמה השניה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר חחח אם יש משהו שאני לא מבין בו זה אקסלאם זה כל כך לא בעיה מה הסרט פשוט לרשום לי את הקוד? (code)=
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אם אני לא טועה, הקוד זהה בדיוק. אבל מה שאתה צריך לעשות זה לשנות במאפיינים של התא את התצוגה לשעה, וזהו.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר צודק גבר זה עובדעשיתי נוסחה פשוטה של תא + תאאבל נתקלתי בבעיה חדשההתאים בנויים ככה:start hour end hour15:30 01:30בגלל שהend hour הוא כביכול ביום חדש אז זה מוסיף 24 שעות לחישובאיך אני מגדיר לו שיעשה חשבון נכון?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים כדי למצוא כמה זמן עבדת אתה לא צריך לעשות תא+תא.אתה צריך לעשות זמן סיום פחות זמן התחלה, ככה תמצא כמה זמן היה באמצע - זה הזמן שעבדת.כמו בדוגמה הראשונה שלך: 5-3=2 ולא 5+3=8.ברגע שאתה עובד לפי השיטה השנייה של זמן סיום מינוס זמן התחלה, אתה צריך להוסיף את הפונקציה ABS על הביטוי:=abs(end-start)
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר הזמן התחלה שלי הוא 15:00הזמן סיום שלי הוא 01:00השתמשתי בפונקצית ה-ABS ועשיתי END TIME - START TIME..קיבלתי תוצאה לא קשורה של -0.6מה אני צריך לעשות בשביל לקבל את הסיפרה 10 עם השעות שיש לי?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר להמיר את התוצאות בחזרה לתצוגת זמן.זה לא הולך, צירפתי סקרין שוט, אולי זה יעזור למישהו להבין...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים http://support.microsoft.com/kb/214094/#למעלה בתוכן העניינים תלחץ עלHow to Work with Time FormulasVVVHow to Calculate Elapsed Timeאני בטוח שזה יסביר לך הכלזה היה התוצאה הראשונה בחיפוש הגוגלי הזה :calculate time difference excel
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר חחח צדיק בסדום, תודה רבה אחי זה עובד! חיפשתי מלא בגוגל אבל כנראה שלא הייתי מדוייק בפרמטרים כי לא מצאתי הרבה... תודה רבה לכל העוזרים!
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים זה 10 תחשב שניה לבד.. מ- 15:00 בצהריים עד 1 בלילה (או להפך, מ- 1 בלילה עד 15:00 בצהריים, זה עדיין 10 שעות) נראה לי שפשוט התבלבלת עם AM ו PM.. כי זה באמת יוצא 14 שעות מ 1 בצהריים עד 3 בלילה. הוא התבלבל בחישוב שבתמונה, הוא החסיר זמן התחלה מזמן סיום, במקום להפך, ולכן זה נתן תוצאה של 14 במקום 10. ככה עוקפים לפי המאמר, חישוב הבדל בשעות שיש בינהם חצות : If midnight falls between your start time and end time, you must account for the 24-hour time difference. You can do this by adding the number 1, which represents one 24-hour period. . (אגב, לא חייבים ערך מוחלט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.