פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שלום,יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו).העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום.איך אני יכול לבצע זאת???
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים Norton Ghostמה קשור ? לא הבנת את השאלה שלו, הוא משאיר את הכוננים של מערכת ההפעלה במחשבים, הוא מעביר את הכוננים האחריםלפותח הת'רד :יש בכלל תוכנות מותקנות בכוננים שאתה מעביר, או רק מידע (כמו שירים תמונות סרטים וקבצי התקנה לא פרוסים, למשל ?) ?אם כן, פשוט תעביר את הדיסקים כמו שאתה רוצה לעשות, וזהואם יש תוכנות מותקנות, זה כבר תלוי בתוכנה והאם יש לה גרורות במערכת ההפעלה בתיקיות מערכת, זה די מסובך, ואני חושב שאתה פשוט צריך להתקין את אותן תוכנות מחדש...
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים דווקא אתה לא הבנת את הכוונה של השאלההוא רוצה להשאיר את המידע באותם מחשבים רק להחליף פיזית את הדיסקים ולכן הוא לא יכול פשוט להחליף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.