פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר אחי, תודה על העזרה אבל עדיין אין שינוי.המצב דיי הפכפך- לרגע זה הsvchost על 40,000K ו-0 CPU (!).עריכה: רק פתחתי ת'פה, וזה עלה ל80,000K ו50 CPU.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים ניסית את כל מה שכתוב באתר של בזק בינ"ל?בקשר ל netsh והשינויים בפיירוול?הבעיה היא עדיין שהתהליך מתרסק ונותן שגיאה או שפשוט הוא תופס הרבה מקום ?אם עדיין לא יסתדר לך, גם אחרי התקנת האנטיוירוס שהציעו למעלה נסה להתקשר לתמיכה הטכנית של הספק שלך.ב YNET כתוב שהספקים כבר מכירים את הוירוס ויודעים איך להתמודד איתו.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים בגדול, אתה צריך למחוק את הקובץ...תשכח מהקטע של הזכרון/עומס על מעבד....עד שאתה לא מעיף את הוירוס הזה מהמחשב זה יהיה ככה..אני ממליץ בחום על פירמוט...!
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים לפי דעתי זה בעיה בהגדרות חיבור שלך לאינטרנט !קודם כל באיזה מודם אתה משתמש ? usb או רגיל ?איזה כ.רשת ? אונבורד או חיצוני ?שנית כל מה רשום לך במאפיינים של הכ.רשת בלשונית TCP / IP ?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר אני משתמש בראוטר אלחוטי שמחובר במודם יואסביעריכה: המודם הוא לכרטיס רשת, אני מחובר בכרטיס רשת אל-חוטי.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אתה יכול גם להתקין את Process Explorer מבית sysinternals תוכנה גאונית, מאנשים גאונים (2 גאונים החברה האלה...) יש שם (כמו שיש לך בפקודה ב CMD שנתנו לך למעלה) תצוגה של כל מה ש SVCHOST מפעיל איתו אבל עם הרבה מאוד מידע על הת'רדים של כל פרוסס, פרוססים מקושרים אליו, קבצים פתוחים, DLLים שהוא מפעיל מאוד מפורט עם כמה תוכנות ניטור מערכת של sysinternals , אני כבר שנים בלי פירוול ובלי אנטי וירוס, (או adware למיניהם) וכלום לא נכנס, הכי טוב שיש... ואם כבר נכנס משהו, (מה לעשות, קורה לפעמים) אני מעיף אותו כירורגית, לפי איתור והשמדה ממוקדים
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר תכנס ל Start>Run>Cmd ושם תרשום tasklist /svc ותעתיק את הפלט לפה. זה אומר לך משהו ??
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים בשביל להעתיק מ CMD -קליק ימני MARKתסמן עם העכבר את כל מה שרשוםתלחץ אנטרזהו, העתקת את כל מה שסימנתעכשיו תדביק את זה פה, ביישור לשמאל בבקשה, או בתוך תגית קוד.(ושוב, כמו שכתבתי לך קודם, יש תחליף מצויין מצויין בצורת GUI לדבר הזה)
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר בשביל להעתיק מ CMD - קליק ימני MARK תסמן עם העכבר את כל מה שרשום תלחץ אנטר זהו, העתקת את כל מה שסימנת עכשיו תדביק את זה פה, ביישור לשמאל בבקשה, או בתוך תגית קוד. (ושוב, כמו שכתבתי לך קודם, יש תחליף מצויין מצויין בצורת GUI לדבר הזה) הנה, הבאתי פרינטסקרין: זה אומר לך משהו ??
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים הבחור ביקש שתעתיק את המלל , לא שתיתן לו תצלום .הוא גם נתן הוראות די מפורטות ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.