פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אפשר להאשים ברצח. היתה הכנה והיה ביצוע. האמצעי שהוא בחר גורם בסבירות גבוה לתוצאות שנגרמו.מה הקשר? בשביל להרשיע מישהו ברצח אתה חייב להוכיח מעבר לכל ספק סביר שהוא א) התכוון להרוג את הקרבן ב) אכן הרג אותובמקרה הזה, אין הוכחות חד משמעיות שיתמכו באף אחת מהטענות הללו.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר עכשיו קראתי את הבג"ץ ורשום שם שהמשטרה רצתה לעצור אותו על זה שהמספר היה מוסתר בכל הבג"ץ לא מופיעה מילה אחת על מהירות מופרזתמישהו באמת חושב שבגלל מספר מוסתר מגיע לבן-אדם למות?http://www.fullgaz.co.il/archive/sep-06/news/images/tomer-naim.doc
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שוב סיפור חלם על המשטרה המהוללת שלנו... למה אני עדיין לא מופתע ?בטח הוא ראה את זה באיזה סרט ואם זה עבד שם ואיש הפעלולים יצא חי בסוף אז גם כאן זה יעבוד
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מישהו באמת חושב שבגלל מספר מוסתר מגיע לבן-אדם למות?כן.הבן אדם הזה הוא רוצח.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר איך בדיוק אתה יכול להוכיח שהבן-אדם רוצח רק כי אי אפשר לראות את המספר שלו?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מה זה משנה אם הוא רוצח או לא הבן אדם הסתיר תמיספר +נסע מהר לפי דעתי גם אם השוטר היה יורה בו זה היה בסדר גמור מה אתה רוצה שכל עברין עכשיו יקנה אופנוע יסתיר תמיספר ויברח ככה כל הזמן מהמישטרה?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר הוא נסע במהירות חוקית!בכל הפסק דין של בג"ץ לא כתוב מילה אחת על מהירות מופרזתנכון הוא נסע מהר אבל אם זה עדיין מהירות חוקית למה להרוג אותו?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אני לא מאמין שאתם מצדיקים את השוטר המפגר הזה ומה שאני מאחל לו זה מוות לו ולמשפחתומה הוא חשב לעצמו שהוא זרק על רוכב אופנוע דיקט?!הבן אדם נסע במהירות חוקית (100) בכביש מהיר אז המספר היה מוסתר אפשר לחשוב! יש דרכים הרבה יותר טובות לעצור אופנוע.צריך להכניס אותו לכלא.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים ARE YOU REALLY THAT STUPID ?הוא לא קיפל את מספר הרישוי כי זה נראה לו "יותר מגניב", הוא קיפל אותו כי הוא נוסע במהירויות הרבה הרבה ה-ר-ב-ה יותר גבוהות מהמותר.הוא רוצח, נקודה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תאמין לי שאני יודע טוב מאוד למה הוא קיפל את המספר שלו אבל כל עוד לא הוכח שהוא נסע במהירות גבוהה אין להניח כך.וגם אם הוא נסע 398 קמ"ש אין שום סיבה לרצוח אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.