פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אופנוען נסע במהירות מופרזת ועם מספר מוסתר זה לא הופך אותו בדיוק קדוש (אפילו רחוק מזה) אבל גם לא רוצח סדרתי נמלטעקב העובדה שאסור למשטרה לרדוף אחרי אופנוען (כי זה מסכן את החיים שלו ושל השוטרים) הם חיכו לו בהמשך ומפקד תחנת המשטרה זרק עליו דיקט בשביל לעצור אותוהאופנוען איבד שליטה נהרג במקום והאופנוע המשיך לנסוע והרג שוטרתhttp://news.walla.co.il/?w=/0/783842המפקד הודה בזה אבל טען שהוא לא פגע בוכמה שאני יודע בן-אדם נורמאלי שרואה דיקט עף לעברו מנסה לברוח מזה וכשהוא נוסע במהירות גבוהה לא משנה אם זה על מכונית או אופנוע הוא בהחלט יכול לאבד שליטהכל זה סיפור לא חדש אבל הנה ההתפתחות האחרונה:לא רק שמח"ש סגרו את התיק בג"ץ החליט שמח"ש היו בסדרמה אתם חושבים על העניין?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מדינה של מומטמים!!!מי זורק דיקט על רוכב אופנווע במהירות 100 קמ"ש מה הוא חשב לעצמו שזה מה שיעצור אותו
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר איך בדיוק זה גרימת מוות ברשלנות?הבן-אדם זרק עליו דיקט בכוונה מלאה לעצור אותואם הוא כזה אידיוט שהוא לא קולט מה זה יגרום לרוכב אופנוע אז הוא בהחלט לא צריך להיות מפקד של תחנת משטרהנ.ב. גם אם מגיע לו מי נתן לשוטר את הזכות להרוג אנשים ככה?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אין לך שום הוכחה שהוא התכוון להרוג אותו (כוונה להרוג + ביצוע = רצח), הוא ניסה לעצור אותו. מה גם שהטיפש הזה נהרג מפגיעה בעמוד, לא מהפגיעה של הדיקט.ולא, לשוטרת זה לא מגיע.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים זו אחת מהשתלשלויות האירועים הכי פחות סבירות ששמעתי. אם זה מה שקרה בסופו של דבר אי אפשר לדעת מה יכל לקרות אם הוא לא היה עוצר אותו, אולי הוא היה נכנס לצומת וגורם לסטיה של מכונית עם חמישה שכולם היו נהרגים וגם הוא?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אם השוטר היה חכם הוא היה מבין מה יכולה לגרום הזריקה של הדיקט על רוכב האופנוע במהירות שהוא נוסע!!וזה לא משנה אם הוא עשה את זה בכוונה או לא הוא אשם בזה כי לא עושים דברים כאלה כדי לעצור אנשים!!
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר הרוכב לא פגע בעמוד עם האופנוע הוא עף מהאופנוע עובדה שהאופנוע לא נכנס בעמוד אלא המשיך ונכנס בשוטרתודרך אגב כבר בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהרוכב ממש לא קדוש ואני חושב שאם הוא היה בחיים הוא היה צריך לשבת בכלא אבל השוטר גם
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204432.0 שוב ושוב, המשטרה מצליחה להוכיח מחדש כמה שהיא מפגרת : זה כאילו שהיא מנסה לשבור שיאי טמטום, ואלה שיאים אישיים.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שיגיד תודה שזה לוח עץ... בארצות אחרות זה היה יכול להיות צרור של נשק אוטומטי...
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים חחחחחחחחחח איזה מקרה חזזזזק לא קורה כזה כל יום....ולדעתי מגיעה לאופנוען ולשוטרת זה כבר ברור שלא...
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים קודם כל זה לא רצח, מקסימום גרימת מוות ברשלנות.שנית - מגיע לו.אפשר להאשים ברצח. היתה הכנה והיה ביצוע. האמצעי שהוא בחר גורם בסבירות גבוה לתוצאות שנגרמו.בנוסף, אדם סביר (שלא לדבר על שוטר סביר), היה יודע שמזריקה של דיקט לכיוון נסיעה של אופנוע הנהג יכול לאבד שליטה ולהיהרג.יש טיפה בעיה של קש"ס, פגע, לא פגע.בהליך אזרחי של העיזבון תעלה השאלה של אשם תורם של האופנוען. בלי קשר עכשיו, יש פס"ד שבו מישהו איבד שליטה בגלל פנצ'ר בנסיעה מעל המותר והרשיעו את הנהג ברשלנות כי היה צריך לצפות אפשרות של אבדן שליטה על רכב כתוצאה מפנצ'ר במהירות מעל המותר, אז להרשיע שוטר במקרה כזה על גרם מוות נראה לי קל על גיחוך.לא קראתי את הבג"ץ, אם מישהו יכול לתת לי שמות או מספר הליך אני אעיף מבט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.