עבור לתוכן

הופתעתי לטובה מהמסך ?CMV 221D 22'' LCD 5ms ולכן קניתי אותו!

Featured Replies

פורסם

מצטרף לשאלה

• תגובות 79
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף לשאלה

;D
פורסם
  • מחבר

ואין תגובה :nixweiss: אני בכל מקרה כנראה אקנה אותו, עכשיו נשאר לי "להיפטר" מהמסך LG1970HR המצויין :kopfpatsch:

פורסם

מצטער אני לא משחק איתו. אני מתעסק בגרפיקה בעבודתי.

הוא בסדר גמור. גם בסרטים שראיתי הוא היה חד ולא מרח.

בעיקרון - אין הבדל בולט לעין בינו לבין שאר מסכי ה-22.

פורסם
  • מחבר

מצטער אני לא משחק איתו. אני מתעסק בגרפיקה בעבודתי.

הוא בסדר גמור. גם בסרטים שראיתי הוא היה חד ולא מרח.

בעיקרון - אין הבדל בולט לעין בינו לבין שאר מסכי ה-22.

תוכל להגיד מאיפה קנית (למרות שאין הרבה אופציות) והאם אתה ממליץ עליו? אני שוקל לקנות אחד וכרגע יש לי LG1970HR, האם ההבדל משמעותי מבחינת הגודל? והאם תוכל לפרט מעט לגבי הפלוסים והמינוסים שלו?

תודה.

פורסם

אהלן,

מישהו קנה בסוף את המסך מ-KSP? אם אני זוכר נכון, השמועות על השירות שלהם "לא משהו"... יש בכלל אלטרנטיבה?

המחיר באתר 2350 ש"ח. כמה יקחו בחנות? אם אני הולך לחנות, אני אוכל לדעתכם לבקש שיפתחו לי מסך ויחברו לי למחשב כלשהו כדי שאחפש פיקסלים שרופים (לפני שאשלם)?

אם מישהו קנה, והשימוש שלו דומה לשלי (לא מעט טקסט, קצת משחקים וקצת סרטים) יהיה ממש נחמד אם יכתוב איזו חוות דעת קצת מפורטת. לפי המעט ביקורות שראיתי באינטרנט (למשל: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16824252006). הוא נשמע די טוב, מצד שני, פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200115.0) דווקא לא החמיאו לו כל כך...

תודה רבה רבה,

דני

פורסם
  • מחבר

אני הזמנתי אחד ואני אמור לקבל אותו שבוע הבא, לפי מה שאני ראיתי המסך מראה ביצועים טובים מאוד, וגם לפי מה שקראתי באינטרנט הוא לא איזה מסך "זבל" כמו שנוצר לו הרושם, DELL קנו מ CMV את אותו המסך ל "22 שלהם והם כמובן "ישפצרו" אותו אבל בבסיס זה אותו מסך וזה רק מראה את האיכות של המסך, עזוב אותך מה כותבים אנשים אחרים או מה אמר דוד של מישהו למישהו, לך תראה את המסך ואת הביצועים שלו, נראה לך תקנה לא נראה לך אל תקנה, וכמובן שאתה יכול לדרוש מ KSP להפעיל את המסך בחנות ביום הקנייה ואם יש פיקסל שרוף אחד תדרוש מסך אחר ! עכשיו אני מחפש קונה ל LG1970HR אם אני לא אפסיד עליו יותר מידי, הכי הרבה אחותי תקבל מתנה נחמדה לראש השנה.

שנה טובה. :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל, תודה רבה ושנה מצויינת!

הזמנת אותו במשלוח? אתה לא חושש מפיקסלים שרופים? אולי אני קצת פרנואיד וזה כבר לא כל כך קורה הרבה בימנו, אבל אני מכיר לפחות בן אדם אחד שקיבל מסך עם פיקסל שרוף וגם לי נדפק פיקסל במחשב הנייד הקודם.

נראה לי די מבאס לקבל מסך חדש עם פיקסל שחור באמצע למשל...

יום טוב,

דני

פורסם
  • מחבר

לא מומלץ לקנות מסך במשלוחה למה אחרי זה "מי בא בלובה?" אין אחריות ואין נעליים! מוצרי חשמל מומלץ לקנות בארץ מחנות שנותנת אחריות כמה שיותר, אני הזמנתי מ KSP ואמור להגיע להם משלוחה של מסכי CMV "22 שבוע הבא ואני אפתח אפעיל ואבדוק אותו ביום הקנייה ולאחר מכן יש 3 שנים אחריות, נקווה שלא נזדקק להם.

:xyxthumbs:

פורסם

כשתקבל אותו, תוכל לתת איזה סקירה קצרה?

ואם אפשר גם קצת תמונות....

פורסם

חשבתי לקנות אחד אבל,

הרזולוציה שלו טיפה מוזרה ולא קיבלתי תשובה איך זה יפעל עם xbox360 ו PS3

יש למישהו מושג, אם זה יפעל טוב או שאני אקבל תמונה מעוכה, וגם בסרטי HDTV ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקנות אחד אבל,

הרזולוציה שלו טיפה מוזרה ולא קיבלתי תשובה איך זה יפעל עם xbox360 ו PS3

יש למישהו מושג, אם זה יפעל טוב או שאני אקבל תמונה מעוכה, וגם בסרטי HDTV ?

מה מוזר? זה מסך רחב ולכן הרזולוציה היא 1680x1050 כמו המסך של NEC דגם 20WGX2 שהוא "20.1 גם לו אותה רזולוציה 1680x1050 והמחיר שלו החל מ 3370 ש"ח כש CMV "22 עולה רק 2350 ! אין לי מושג איך הוא יפעל עם XBOX או PS3 ולגבי סרטים זה תלוי בסרט, אם הוא מותאם למסך רחב אז תראה אותו רחב ואם לא אז תראה אותו כמו מסך 3:4 רגיל רק שיהיה לך שני פסים שחורים בצד.

פורסם

לא בטוח לגבי זה, יש כל מני רזולוציות ברחבים, יש כאלו שיותר מותאמים ל 360 וכל זה

צריך לברר את זה!!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם קיבלת כבר את המסך, נשמח לשמוע תגובות...

פורסם
  • מחבר

אם קיבלת כבר את המסך, נשמח לשמוע תגובות...

לצערי עדיין לא קיבלתי את המסך, אני מבטיח ברגע שאני אקבל אותו אני אפרסם תגובות ותמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים