עבור לתוכן

MaXLine III vs DiamondMax 10

Featured Replies

פורסם

אוקי הבנתי שהארדיסק בנפח 250GB בחיבור SATA2 עם 16MB באפר עדיף לקנות של MaXtor ולא את הדגם המתחרה של Western Digital

עכשיו נתקלחתי ב2 דגמים של MaXtor.. איזה מהם טוב יותר ולמה? ראיתי שהאחריות שמגיעה עם הML3 היא 5 שנים.. לעומת הDM10 שמגיע רק עם 3 שנים סטנדרטיות.. ההפרש במחיר בניהם קטן מאוד.. (משהו כמו 10 שקלים..) אז על מי מהם אתם ממליצים?

פורסם

MAXLINE is designed to work 24/7, its for servers use mainly, and its got a beter warranty

there SHOULD be a price differnce between these tow, its or ur getting the maxline very cheap, or ur getting the D10 very expensive

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/250gb_roundup/

בסקירה הזאת ה diamondmax זכה במקום ראשון

אישית אין לי מושג מה ההבדל בינו לבין הדגם השני של מקסטור (הוא לא בסקירה)

נסה למצוא ביקורות, להשוות נתונים טכניים, תאריך התחלת שיווק (איזה סדרה יותר חדשה) וכו'

אני קניתי בעצמי 2 diamondmax עלה לי כל אחד קצת פחות מ 600.

אבל אם השני עם אותו מפרט טכני, ותאריך שיווק זהה או חדש ל DMAX, אז אני מציע שתלך עליו (F)

מן הסתם, אם יש אחריות מורחבת והוא מיועד לעבודה מאומצת (תשווה בביקורות שונות - טמפרטורות ורעש תוך כדי עבודה)

פורסם
  • מחבר

לא.. ההבדל הוא 10 שקלים... (בדיוק ליתר דיוק.. תראה בזאפ)

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&DB187326=187333&DB141824=147430

אוקי אז הבנתי שהML3 טוב יותר.. אבל גם פה נתקלתי בכמה דגמים.. לפי מה שקראתי ההבדל הוא בחיבורים:

7V250F0

7V250R0

7V250S0

הF עולה 520 בחיבור SATA2, הR עולה 537 בחיבור IDE והS עולה 548 בחיבור SATA

כולם מגיעים עם 5 שנים אחריות (בפלונטר) זה הגיוני שזה ההבדל היחיד? כי אז אין ספק שהF עדיף.. (לפחות בשביל מחשב חדש עם לוח שתומך SATA2)

פורסם

כמו שהסבירו מעלי, הML3 מיועד לעבודה ממושכת ויש עליו יותר אחריות

ממה שבדקתי פעם, הנתונים של הMAXLINEIII והDIAMONDMAX10 די זההים, ואני משער שכך גם הביצועים

בתור אחד שקנה את ה7V250F0 , הביצועים שלו מעולים :xyxthumbs: 8)

אם אתה מחפש כונן בSATA, כדאי לקחת את דגם ה7V250F0 כי הוא תומך גם בSATA הרגיל וגם בSATA2

לגבי ה7V250R0, לא ראיתי או שמעתי עליו ברשת :s05:

פורסם
  • מחבר

אין כמוך אחי.. תודה רבה! שכנעת אותי.. :) תודה רבה גם לחבר'ה למעלה! :) מקווה שבחרתי נכון.. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים