עבור לתוכן

V3x VS. K610i

Featured Replies

פורסם

אה, חשבתי שהוא תומך בסוג הזה..

לא נורא..

• תגובות 56
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה להעביר לפוקט? פה זה בדיוק הפורום הדרוש והוא נפתח בדיוק בשביל זה!

זה המידע על ה V3x:

http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php

וזה המידע על ה K610

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k610-1431.php

כמו שאתה רואה, ל V3X יש 64M זיכרון מובנה, ולסוני יש רק 16M.

אבל זה לא אמור להיות שיקול לבחירה כי תמיד אפשר להרחיב את הזיכרון.

כמו שאתה רואה, ה K610 טוב יותר, אבל אם העיצוב של ה V3X נראה לך טוב יותר אז קח אותו, כי הוא גם פלאפון דיי טוב.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1120&idPhone1=1431

להגיד שהK610 עדיף זו שטות. מבחינת פונקציות, הטלפונים שווים לחלוטין. הK610 מכשיר נהדר, למרות שאני הייתי מעדיף את ה-X - הוא מרגיש טלפון מנהלים, ואני מאוד אוהב את המערכת של מוטורולה, בניגוד לסוני שמאוד לא נוחה לי (הכפתורים מאוד מזכירים את המוטורולה בתקופתה הרעה, עם הOK, NO ו-CLR..)

פורסם

כיוון שבעתיד הקרוב גם אני מתכוון לקנות פלאפון יחסית לא יקר, ורוב התגובות בפורום הזה תומכות ב-V3X, אני נוטה לקחת אותו, אך מדאיג אותי עניין הסוללה, כי עכשיו יש לי מוטורולה (מודל ישן, לא זוכר איזה, עם מסך 3 צבעים) ונאלצתי להחליף סוללה פעמיים בשנה וחצי, כיוון שתוך זמן קצר היא מתחילה להיגמר ביום אחד (אפילו שאני מדבר מקסימום 10 דקות ביום).

פורסם

כיוון שבעתיד הקרוב גם אני מתכוון לקנות פלאפון יחסית לא יקר, ורוב התגובות בפורום הזה תומכות ב-V3X, אני נוטה לקחת אותו, אך מדאיג אותי עניין הסוללה, כי עכשיו יש לי מוטורולה (מודל ישן, לא זוכר איזה, עם מסך 3 צבעים) ונאלצתי להחליף סוללה פעמיים בשנה וחצי, כיוון שתוך זמן קצר היא מתחילה להיגמר ביום אחד (אפילו שאני מדבר מקסימום 10 דקות ביום).

חוץ מהגודל הV3X עדיף גם מסך יותר טוב וגם מצלמה ויתר טובה וכד'..

--

בקשר לסוללה אני משחק בשיעורים איתו בממוצע כשעתיים-שעתיים וחצי (שעות 60 דקות, לא שעות לימוד)ונשארים לי 2/3 מהסוללה, היו כמה ימים שלא היה לי זמן אליו אז הוא רק היה דלוק כמה ימים+כמה שיחות קצרות ועדיין היה פס אחד.

לדעתי אם אתה לא מדבר הרבה היא תחזיק לך מספיק זמן.

פורסם
  • מחבר

הבטריה מספיקה לי..זה בסדר...

הבעיה היחידה היא שחלק אומרים מוטורולה וחלק אומרים סוני אז לא עשיתי בזה שום דבר..

פורסם

מה הבעיה ללכת לאורנג', לשחק איתם ולהחליט מה אתה רוצה?

פורסם

אני הייתי הולך על הV3X למרות שהנוקיה יותר טוב!

כי המוטורולה יותר כיפי, קטן חמוד,נוח ובסך הכל עוד כמה חודשיים די ימעש לך מכל ה"צופרים" של הפלאפון ומה שיעניין אותך זה שהוא יהיה כיפי ונוח!

וכמו שאמרו מעלי תלך לוארנג' אולי שתראה אותם ותשחק איתם קצת תתלהב ממשהו.....

בכ"ל מזל"ט

פורסם

אני הייתי הולך על הV3X למרות שהנוקיה יותר טוב!

כי המוטורולה יותר כיפי, קטן חמוד,נוח ובסך הכל עוד כמה חודשיים די ימעש לך מכל ה"צופרים" של הפלאפון ומה שיעניין אותך זה שהוא יהיה כיפי ונוח!

וכמו שאמרו מעלי תלך לוארנג' אולי שתראה אותם ותשחק איתם קצת תתלהב ממשהו.....

בכ"ל מזל"ט

על איזה נוקיה אתה מדבר? O_o

פורסם

אוך התבלבלתי התככונתי לסוני א' :kopfpatsch:

פורסם

חילוקי הדעות שוות בין שני הפלאפונים, אני חושב שאתה (אליאב) תבחר בעצמך את פלאפון שלך, כי את כל המידע אתה כבר יודע ועכשיו אתה רק צריך לבחור.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני באמת ילך לאורנג' וירגיש את המכשירים היד ויראה עם מה יותר נוח לי..

אני רוצה להודות לכולם על העזרה! (HWzone RULZ!)

ל-3DGod,

תודה לך שאתה כותב את שמי האמיתי (אליאב) ולא כותב איך שכולם כותבים(אליהב) :xyxthumbs:

פורסם

איזה דיסלקט כותב אליהב :P

בכל אופן, אליאב (;)), הפיתרון הוא הכי טוב.

אגב, הגודל של ה-V3X הופך להיות קצת מציק בשלב מסוים, קח את זה בחשבון. מתרגלים, אבל תהיה תקופה שזה יציק לך.

פורסם

למה שיציק?

אתה מכניס אותו לכיס פתוח? O_o

פורסם
  • מחבר

תאמת שהגודל לא מציק לי כל כך..

בכל מקרה עדיף את הגודל של המוטורולה מאשר של האריקסון.. ;)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שזה קצת מאוחר מידי...אבל ניחא...

קיצר יש לי את הפלאפון הזה כבר די הרבה זמן (מאמצע המלחמה בערך)

ויש לו פול בעיות

הרמקול שלו בשירים ממש חלש יחסית לכל שאר הפלאפונים...זה נושא ממש מציק

יש לו פול פאקים בתוכנה...כמו אחרי שאתה משחק הרבה המסך נכבה ואז צריך לפתוח ולזכור את הפומית אלף פעם עד שהוא חוזר לפעול

הסוללה שלו באמת מתה תוך זמן קצר...אבל אחרי איזה חודשיים היא התחילה להספיק יותר...עכשיו אני מעביר שמירות של 4 שעות ויורד בקושי קו (ואני מוריד שירים או גולש ומאזין למוזיקה)...

אני די מבסוט מהפלאפון הזה ממש נח עם אחלה פונקציות....אבל הבעיה של הרמקול החלש זאת בעיה ממש קריטית...שמעתי שיש איזה משהו שיכול להגביר את זה אבל לא מצאתי מזה...

ועוד משהו האיכות של המצלמה ממש איכותית...אבל בלילה אי אפשר לראות בה כלום (גם במצב לילה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים