עבור לתוכן

דרושים הצעות לתחליף הולם ל- 6800gt שהתקלקל במיסגרת האחריות

Featured Replies

פורסם

hay guys

יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא .

היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר

מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך)

האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ?

או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt?

תודה מראש על כל הצעה ורעיון

הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

פורסם

FOr the X1800XT, ur not paying anything?

if not then its seems like a good deal to me

פורסם
  • מחבר

FOr the X1800XT, ur not paying anything?

if not then its seems like a good deal to me

לא מוסיף שקל ( בהנחה שהבנתי נכון ושהפקידה לא עשתה טעות ).

דעות נוספות ?

פורסם

שווה לך להחליף בעד ה 1800XT :xyxthumbs:

פורסם

שווה לקלקל את הכרטיס :D

תיקח אותו ותגיד תודה :)

איפה קנית אותו?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי אותו מתנה

ועכשיו אני גם מבין למה .............

פורסם

טוב כל זה לא משנה כי הX1800XT הוא כמה רמות מעל ה6800GT.. קצת קשה לי להאמין שנותנים לך להחליף לכזה כרטיס :P

פורסם

כך וברח

פורסם
  • מחבר

כך וברח

האמת אני די מתלבט ,ואני בטוח שגם אתם תתלבטו אחרי שתקראו את ה-thread הקודם שפרסמתי( ושננעל בלי שום סיבה הגיונית על ידי מנהל הפורום -אוריפ)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204939.msg1795882#msg1795882

אולי, אם זה יתאפשר לי , עדיף לקחת זיכוי ולממש אותו כאשר בנובמבר (בסך הכל עוד חודש וחצי , דחילק ) יצא gforce-8 תומך directX10 בחומרה .

גם אם יתברר שה-g8 יקר בטירוף ואני אצטרך להתפשר בסופו של דבר על x1900xt או 7900gt ,אני מעריך על סמך ניסיון העבר שמחירי ספינות הדגל של הדור הקודם מבית ati,nvidia יגיעו לריצפה ויהיה ניתן לרכוש אותם תמורת נזיד עדשים (יעני בגרושים -למי שלא הבין)

פורסם

אם יתברר שה-g8 יקר בטירוף

זה ברור שסידרה 8 ושאר הכרטיסים החדשים יהיו במחירים אסטרונומיים ולא יהיה שווה לקנות אותם,ובכלל לא שווה לקנות דור א' של כרטיסי מסך חדשים צריך לחכות לכרטיסים חדשים שיבואו אח"כ.

פורסם

שכמובן יתנו ביצועים טובים במחיר שפוי...

פורסם

כך וברח

;D

פורסם

שכמובן יתנו ביצועים טובים במחיר שפוי...

תגדיר מחיר שפוי

פורסם

( ושננעל בלי שום סיבה הגיונית על ידי מנהל הפורום -אוריפ)

אם אתה לא תשנה גישה ומהר-

אתה לא תהיה כאן. חד וחלק.

אני אסביר לך במילים פשוטות- יש כאן מודרים שתפקידם לשמור על סדר (כמובן מלבד קידום התוכן), לכן אם מודר מצא לנכון לנעול את הדיון כנראה שהייתה סיבה מוצדקת.

לכן, כל עוד אתה מדבר כאיש לא מתורבת בעליל (וכן, אני מדבר גם על הה"פ ששלחת- חצוף!) אתה תמצא את עצמך מחוץ לפורום.

פורסם

Raul,

אז בעצם אתה אומר שהמודרים הם בעצם אלים שיודעים תמיד הרבה יותר טוב מהמשתמשים?

לגבי הדיון שננעל, אני קראתי את הFAQ עוד הרבה לפני שקראתי את הדיון, ולי אישית הדיון חידש, ובלי קשר אם הדיון מחדש או לא מחדש, בעצם אתה אומר שכל אשכול כאן שיפתח, שלא יחדש באיזושהי צורה ינעל? אז יש לך המון עבודה בנעילת 95 אחוז מהאשכולות בפורום ::)

הוא פתח דיון שלא הפריע לאף אחד, ובא מנהל ונועל אותו באמצע החיים, ופשוט סותם לאנשים את הפיות-הרי זה מה שנעילה עושה, מונעת מאנשים להביע את דעתם.

קרה לא פעם אחת שמודרים ניצלו את כוחם לרעה\לא בצורה נכונה, גם בפורום הזה וכמעט בכל פורום אחר שקיים, אז ההצהרה "אם מודר מצא לנכון לנעול את הדיון כנראה שהייתה סיבה מוצדקת" היא מאד מאד שנויה במחלוקת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים