פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים קניתי מעבד כזה ובחנות הבטיחו סטפינג E6 אבל אחרי שהרכבתי ראיתי שזה רק E4איזה עדיף ? כדאי לחזור לחנות ?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אתה מדבר על סוקט AM2?חוץ מזה...במידה ועדיף E6...יש לך הוכחה שהם הבטיחו לך? רשום לך בחשובנית E6? אם לא יהיה לך מאוד מאוד קשה להוכיח שקיבלת משהו לא נכון
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים קודם כל טוב מאוד...ככה קשה לי להאמין שלא יחליפו לך אם תרצה... היתי מציע לראות איזה סטפינג השתמשו בו במעבדים כפולי הליבה שבOC ZONE...לראות מי מגיע למה..
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים תבדוק את השבוע הספציפי של המעבד שלך בגוגלאם תמצא תוצאות טובות תשאיר אותואם לא, תחליף
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה לא קשור לסטפינג?ואני גם רוצה לבדוק ת'מעבד שלי..איך אני יודע מה השבוע שלו?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים הסטפינג מורכב מאותיות ומספריםהם מציינים את סדרת הייצור ואת התאריך (ואת הדגם)למשל במעבד שלי הסטפינג הוא CACJE 0603 FPMWהוא מוטבע על המעבד וחיפוש קצר בגוגל יתן תוצאות אוברקלוק של המעבד ומה ניתן לצפות ממנו
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר הסטפינג מורכב מאותיות ומספריםהם מציינים את סדרת הייצור ואת התאריך (ואת הדגם)למשל במעבד שלי הסטפינג הוא CACJE 0603 FPMWהוא מוטבע על המעבד וחיפוש קצר בגוגל יתן תוצאות אוברקלוק של המעבד ומה ניתן לצפות ממנוכמובן שלא היה לי את השכל להעתיק את האותיות והמספרים לפני שהרכבתי את ההיט סינקמגיע איתו היט סינק מדהים עם צינורות נחושת אבל הרכבתי את הפריזר 64 שלי עכשיו איך אני בודק הכי טוב במאמץ את המעבד?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לבדוק אם המעבד עובד טוב במהירות שאליה אתה קובע אותו.זה מאמץ את המעבד עד ל-100% (בדרך כלל, אלא אם אתה קובע אחרת) ואז אתה יכול לדעם אם הוא עושה שגיאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.