עבור לתוכן

כמה שאלות על מארז הP-180 וכמה ספקים

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני מתכנן לקנות את הP-180 אך למען האמת אין לי ממש מושג אחד עליו..אז לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם הוא באמת מאלומיניום (ראיתי חלק שאומרים שהוא מיוצר ש3 שכבות של חומרים) עם מה הוא אמור להגיע (בקופסא עם בנדל או ערום בלי כלום כאילו הגיע מפחח :P) והאם בשביל מארז בינוני הוא מכיל מקום סביר.

וכמובן שאלת השאלות...במחיר שלו אפשר להשיג מארז יותר טוב?.

וספקים...בעיה קצת לצערי כי הליברטי 500 כמעט בלתי ניתן להשגה למרות שאפשר להזמין אבל זה כבר מוסיף לסיפור.

אז כמה שאלות - יש ספק 500 וואט שבערך זהה במחיר (680-700) ויכול להוות כתחליף או אפילו יותר טוב? (המליצו לי על אנטק הם באמת טובים?)

תודה רבה לכל העונים :)

פורסם

3 שכבות של חומרים שהשתיים החיצוניות הן אלומיניום

זה לצורך בידוד רעש

הוא מגיע עם כל מיני דברים, בעיקר ברגים ומסילות שונות ומשונות

בשביל מארז מצוין הוא נחשב מצוין ואחד הטובים

במחיר שלו בחנויות מתוקנות (+- 950-1050 שקל) אפשר להשיג בעיקרון Stacker 810, היתרונות של האחרון זה בעיקר איוורור משמעותית יותר טוב, מודולריות, גודל ואופציות

היתרונות של ה-P180 זה בידוד טרמי ובידוד רעש

במחיר שלו בחנויות אחרות (1100-1200 שקל) כדאי להוסיף עוד קצת ולקחת את ה-Stacker 830 (אך ורק מחנות מתוקנת, כי החנויות השכונתיות לא מחזיקות את המארז הזה אפילו במחירון) שעדיף עליו בכל פרמטר

איזה מפרט מדובר?

פורסם
  • מחבר

מדובר במערכת שתכלול קונרו E6600, PSB DLX, DDR2 2 G 800 והשאר עוד לא סגור כמו הספק והמארז לדוגמא.

לקחתי ממש קשה את העובדה שאני הולך להוציא כזה סכום של כסף על מארז אז ככל שהמחיר עולה אני עוד יותר מתמרמר :P

אז שווה להשקיע את הקצת הזה על הסטקר? האיוורור ב810 באמת עד כדי כך משמעותי? ונראה לי שה830 בטוח זה קצת יותר מקצת חח.

על כמה קצת מדובר ומה אלו חנויות מתוקנות :)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בשניהם יש מקום לחמישה מאווררי 120

ההבדלים באוורור ביניהם לא משמעותיים

פורסם

לדעתי עדיף לך את ה-P180 על ה- STACKER810. כמו שליאור אמר ה-STACKER מאוורר טוב יותר, אבל ה-P180 מארז ממש ממש שקט, וגם הקירור שלו מצוין, אז אני אומר- קח אותו.

אולם אם אתה יכול להשקיע כסף בשביל ה-STACKER830 אז קח אותו, הקירור שלו מטורף!!! אבל אני לא חושב שהוא יהיה שקט כמו ה-P180, הוא לא אטום כמוהו.

מה העובי שלו?

רק תזכור, אם אתה מתכנן קירור מים, אז כבר כך את ה-P180 :xyxthumbs:

פורסם

ב-Stacker יש אופציה ל-Cross Flow Fan ועוד 3 מאווררי 120 מ"מ (בכלובים שמיועדים לכוננים קשיחים

אין סיבה ש-Enermax Liberty 400W לא יספיק לך

פורסם

מזאת אומרת Cross Flow Fan?

ובוא נשאל את- gooz : במחשב אתה רוצה לשים כונן אחד של דיסקים וכונן אחד של דיסקטים ואתה רוצה לוותר על המגירה שאתה יכול לשים במארז? כי אם לא והוא רוצה לשים עוד כונן או להשאיר את המגירה אז הוא יוכל לשים רק 2 מאווררים בחזית.

פורסם

תעשה סיור קצר באתר של CoolerMaster ותראה את האביזרים האופציונליים ל-Stacker

פורסם

אההה,

אבל הדבר הזה עולה 200 שקל שזה המון ( ככה זה עולה בנועה לפחות ).

יש לו אפשר לאוורר כ- 25cfm, 32cfm ו-46cfm, שזה ממש קצת ולא שווה בכלל את ה-200 שקל האלה!!!

ושלא לדבר על זה שב-25cfm יש לו 22dba שזה המון יחסית לעוצמה החלשה, וב-32cfm יש לו 30dba שזה כבר ממש מרעיש ושוב זה המון יחסית לעוצמה, וב- 46cfm יש לו 38dba שכמו בקודמים זה גם המון יחסית לעוצמה, כך שזה לא שווה כספית ובביצועים.

עכשיו, למען האמת אני לא הבנתי כלכך איפה ואיך שמים את זה, אתה יכול להסביר לי על זה, או יותר טוב לתת לי תמונות, כי אולי הפרט הזה יהפוך הכול.

פורסם

אני לא מכיר את Stacker אבל אם אתה מעוניין בשקט אז רק p180 ממש אבל ממש לא עושה רעש....אם המסך מכובה ממש אי אפשר לדעת אם המחשב דלוק או לא....פשוט מארז נהדר...ושלא תבין לא נכון אולי הקירור פחות טוב מהStacker אבל עדיין מדובר פה בקירור מעולה!

אז המלצה שלי היא הp180 למרות שהStacker נשמע לי גם טוב.

פורסם

אההה,

אבל הדבר הזה עולה 200 שקל שזה המון ( ככה זה עולה בנועה לפחות ).

יש לו אפשר לאוורר כ- 25cfm, 32cfm ו-46cfm, שזה ממש קצת ולא שווה בכלל את ה-200 שקל האלה!!!

ושלא לדבר על זה שב-25cfm יש לו 22dba שזה המון יחסית לעוצמה החלשה, וב-32cfm יש לו 30dba שזה כבר ממש מרעיש ושוב זה המון יחסית לעוצמה, וב- 46cfm יש לו 38dba שכמו בקודמים זה גם המון יחסית לעוצמה, כך שזה לא שווה כספית ובביצועים.

עכשיו, למען האמת אני לא הבנתי כלכך איפה ואיך שמים את זה, אתה יכול להסביר לי על זה, או יותר טוב לתת לי תמונות, כי אולי הפרט הזה יהפוך הכול.

הוא עולה הרבה בגלל שהוא מאוורר מיוחד מאוד

הוא למעשה יושב ליד הלוח אם, וזורק אוויר לאורך הלוח אם

מאוד אפקטיבי

פורסם

אם אתה אומר שהוא אפקטיבי, אז אני מניח שאתה צודק, הענין שהוא די רועש מעל ל-25cfm, ושוב הוא מאוד יקר, ולפי מה שאני רואה פותח הת'רד לא מתלהב כלכך בלבזבז כלכך הרבה כסף על מארז.

ואם הוא כן מסכים לקנות את הstacker810 ועוד את הדבר הזה, אז כבר עדיף לו להוסיף את הכסף הזה בשביל ה- 830, לא ( אני יוד שאפשר לקנות את זה גם ל-830, אבל זה פחות חשוב לענינינו עכשיו )?

נ.ב

יש לך תמונה שבה רואים את ה- Cross Flow Fan מורכב במארז?

פורסם

זה מגש הלוח אם הנשלף עם ה-Cross Flow Fan:

installed_air-direction.jpg

אגב הוא שואב אוויר היישר מבחוץ (דרך חורים שיש בפאנל הימני)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אנשים אבל עכשיו אני עוד יותר מהורהר חחח

אני כבר לא יודע מה לעשות :silly:

בעיקרון זאת פעם ראשונה שאני קונה מארז ברמה ומשקיע ואני רוצה החזר צודק לכסף המושקע...ראיתי בפורומים פה שהרבה משבחים את הP180 ולכן הגעתי למסקנה שזה פיתרון טוב במחיר אומנם מופרז למארז אך איפשהו נשמע סביר.

אבל עכשיו הסטקר הזה משנה את כל התמונה אם אתם אומרים שהוא הרבה יותר טוב.

אז אם אפשר קצת עזרה לפני שאני קונה (אני ממש תיכננתי כבר לקנות מחר) להשאר עם הP180 או שממש שווה לבדוק את הסטקר810 ?

התיסכול כרגע הוא בין P180 לסטקר 810...ה830 מדובר בעוד 300-400 שקל תוספת שאני לא אוכל לעמוד בה.

בכל מקרה שניהם זהים במחיר הP180 וה810 עכשיו רק מה באמת עדיף...ה810 די מכוער (זה גם טיפה חשוב מה :P) אבל אם הקירור ממש יותר טוב כנראה זה שווה את זה.

אז מה אתם אומרים?

תודות רבות אנשים! :)

פורסם

האמת?

אם כבר לקחת משהו מעל Gigabyte Aurora 570 זה את ה-P180B - שחור (כן, גם לי חשוב איך שהמארז נראה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים