עבור לתוכן

מבקש המלצה לגבי מארז וספק כח

Featured Replies

פורסם

החל מה-FSP 300W THN ועד ל-FSP 400W THN ו-FSP 400W GLN

כולם יתאימו

פורסם
  • מחבר

החל מה-FSP 300W THN ועד ל-FSP 400W THN ו-FSP 400W GLN

כולם יתאימו

איך אני אמצא את זה ? מה זה THN ו- GLN ? ומה זה FSP בכלל ?

פורסם

רק ל"נועה מחשבים" יש את הספקים האלה.

פורסם

וכל חנות שעובדת איתם

THN זאת סדרה

GLN זאת סדרה אחרת (יותר טובה)

פורסם

1. בקסאלה אחרת - מה זאת אומרת ?

2. ה-אפ אס פי אני לא כל כך מכיר אבל את הק אני מכיר.

על איזה דגם של HEC ספיציפי אתה ממליץ ? שיהיה איכותי אולי אפילו 500W מה תה אומר ?

אין לך צורך בספק 500W, אלה והיותר טובים מיועדים למערכות גיימינג בתחום ה-High-End ברובם, אתה ממש לא צריך, אולי אתה רגיל לראות מספרים כאלה בגלל שראית הרבה ספקים גנרים עם כל מיני מספרים מפוצצים כמו 500W ו-600W, הספקים האלה הם בגדול עלובים ביותר ואינם מציעים חצי ממה שרשום עליהם, וגם החצי שהם מציעים (במקרה הטוב) אינו יציב ונוטה לגרום בעיות.

ספק איכותי של 300W (וגם סדרת ה-THN שפחות טובה מ-GLN, ועוד לא דיברנו על ליברטי) יותר טוב בעשרות מונים מכל ספק 600W זול שתראה.

המערכת שאתה מרכיב לא מיועדת לגיימינג וממה שאמרת אפילו לא לאוברקלוק קל, ולכן ספק 350WTHN יספיק (יש לי אחד כזה) ויישאר מספיק כח לשדרוגים עתידיים, ואם אתה רוצה יותר שקט ועוד יותר יעילות, קח אחד מסדרת ה-GLN, הליברטי גם מציעים מודולריות (אפשר לנתק ולחבר כבלים לספק לפי הצורך) אבל הם הרבה יותר יקרים, ואתה צריך לשקול אם זו תוספת שאתה באמת צריך.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

אין לך צורך בספק 500W, אלה והיותר טובים מיועדים למערכות גיימינג בתחום ה-High-End ברובם, אתה ממש לא צריך, אולי אתה רגיל לראות מספרים כאלה בגלל שראית הרבה ספקים גנרים עם כל מיני מספרים מפוצצים כמו 500W ו-600W, הספקים האלה הם בגדול עלובים ביותר ואינם מציעים חצי ממה שרשום עליהם, וגם החצי שהם מציעים (במקרה הטוב) אינו יציב ונוטה לגרום בעיות.

ספק איכותי של 300W (וגם סדרת ה-THN שפחות טובה מ-GLN, ועוד לא דיברנו על ליברטי) יותר טוב בעשרות מונים מכל ספק 600W זול שתראה.

המערכת שאתה מרכיב לא מיועדת לגיימינג וממה שאמרת אפילו לא לאוברקלוק קל, ולכן ספק 350WTHN יספיק (יש לי אחד כזה) ויישאר מספיק כח לשדרוגים עתידיים, ואם אתה רוצה יותר שקט ועוד יותר יעילות, קח אחד מסדרת ה-GLN, הליברטי גם מציעים מודולריות (אפשר לנתק ולחבר כבלים לספק לפי הצורך) אבל הם הרבה יותר יקרים, ואתה צריך לשקול אם זו תוספת שאתה באמת צריך.

מקווה שעזרתי.

תודה לך על התגובה המפורטת, עזרת מאוד

הכל ברור לי , רק רציתי לשאול שאלה:

איזה ספק יותר איכותי Enermax Liberty ELT 400 Watt או ספק אחר מסדרת ה-GLN ?

או ש LIBERTY משתייך ל מסרת ה-GLN ?

"הליברטי גם מציעים מודולריות" ומה זה אומר בשפה פשוטה ?

פורסם

לשאלתך ה LIBERTY יותר איכותי ונחשב לאחד מן הטובים ביותר שקיימים (אני מדבר על כך הסדרה שלו ולא רק הדגם הנ"ל).

לגבי נושא המודולריות הכוונה לכך שבניגוד להרבה ספקים ג'נרים וכן ספקים יותר איכותים ולא ג'נרים אשר מגיעים עם כל הכבלים כמקשה אחת מחוברים בתוך הספק עצמו כאן אתה מקבל ספק שהכבלים לא מחוברים ואתה פשוט מחבר חיצונית לו את הכבלים שאתה צריך מה שמשאפשר לך חסיכה בכבלים מיותרים ובכך לאפשר סדר טוב יותר במארז וכמובן זרימת אוויר טובה יותר (ברגע שאין לך כבלים מיותרים של הספק אשר סתם חוסמים ולא נעשה בהם שימוש) אני מניח שישנם אולי עוד יתרונות אבל אלו חלק מן ההיתרונות העיקריים נראה לי.

בכל מקרה זה אחלה ספק ובינו ל FSP אם אתה לא מוגבל תקציבית ההיתי ממליץ לך בשקט ללכת עליו.

פורסם

או ש LIBERTY משתייך ל מסרת ה-GLN ?

הליברטי מיוצר ע"י Enermax, אחת מיצרניות הספקים הידועות והמובילות.

ה-GLN מיוצרים ע"י FSP וזו סדרה איכותית, אך פחות מסדרת אפסילון שהם מייצרים (יש ביקורת באתר על ספקי האפסילון של FSP)

אין ממש קשר ביניהם, רק שהליברטי מודולרי והוא גם מגיע בצבע שחור, אם זה משנה לך.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על ENERMAX Liberty 400W . סופית.

תסכימו איתי שאני לא אצטער על ההחלטה.

תודה לכולכם

פורסם

:xyxthumbs:

אחלה ספק. אני לקחתי את ה-500W ולא מצטער לרגע! למרות שהוא עלה לי כמעט 700 שקל :screwy:

פורסם
  • מחבר

100%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים