פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים שלום לכולםאני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי מארז וספק כחתעזרו לי לבחור, תקציב: מקסימום 1.000 ש"ח לכל חלק---------------------------------------------------------------------------------------------ההתלבטות בין 4 דגמים של המארזים. איזה מבין הדגמים האלה אתם ממליצים ? אם יש דגם אחר שאתם ממליצים ולא צינתי מטה אז אשמח לדעת עליו. Compucase 6A19 Compucase 6A21 Compucase 6920 Compucase 6C29 Gigabyte Aurora GZ-FSCA1----------------------------------------------------------------------------------------------מה לגבי הספק הזה ?Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500Wאם יש דגם אחר עליו אתם ממליצים אז אשמח לדעת עליו.----------------------------------------------------------------------------------------------זהו המפרט של מחשב חדש שבניתי:מעבד: INTEL, Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13 GHZ 4 LGA775 FSB 1066 2MB Cache L2קירור למעבד:THERMALTAKE Big Typhoon לוח אם:GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965כרטיס מסך:LEADTEK, nVIDIA GeForce, Win Fast PX 7600GS TDH PCI-E, 256 MB, 128 Bit, DVI-I, TV OUT, DDR2, SLI זכרון:SAMSUNG, Dual Channel, DDR 2, 667 MHZ, 2048 MB (1024MB x 2) CL:3 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL WD3200KS, Sata 2, 7200 RPM, 16 Buffer, 320 GBצורב DVD:LG GSA H10A, DVD +/- RW x 16, 8GB כונן DVD:LGתודה לעונים
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר משחקים כמעט ולא משחק או בכלל לאגם OC לא אצטרך, אני לא כל כך יודע מה זה, אולי זה כדאי בכלל, לא יודע
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים את ה-Aurora קשה להשיג בארץאפשר לחכות קצת ולקחת את ה-Aurora 570 החדשFSP 300W / 350W THN יהיו מעל ומעבר למערכת הנ"ל
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר כמה יעלה ה-Aurora 570 החדש ? ומתי הוא יגיע? הדגם הזה יותר טוב מקודמו ושל המדגמים של compucase שציינתי ?הספק שציינתי לא טוב ? אם זה יותר מדי אז אולי לקחת את הליברטי W400 ?כי אמרו לי שהדגמים של LIBERTY הם דגמים איכותיים מאוד. זה נכון ?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מאוד דומה לקודםאמור להגיע עוד החודש, המחיר לא ידוע אבל אמור (חכמינו אמרו שאמור זה שם של דג) להיות באיזור המחיר של הקודם פלוסעדיף כמובן על ה-Compucaseיםלגבי הספק, הוא OverKill רציני, כנ"ל גם ה-Liberty 400Wהם מאוד איכותיים, ולמעשה הכי טובים בתקציב שלהם, אבל הרבה מעבר למה שתצטרך
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר לגבי ספק הבנתי אותך ! רציתי לקחת ליברטי 500W הצעת לי על משהו הרבה יותר פשוט וזול ואני בשביל ההרגשה הטובה אלך על אמצע: אםאני אקח את ה-LIBERTY 400W . זה יעבוד טוב עם המפרט שלי ? לא יזיק ?לגבי המארז: תגיד אם לא לחכות לחדש איזה מבין מה שצינתי היית ממליץ ? אולי יש לך איזה מסוים שעליו היית ממליץ ?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים הליברטי 400W בהחלט לא יזיקלגבי מארז, ברמת המחיר של ה-Aurora 570 (כמו של ה-Aurora) אין להם מתחרים (מאוד דומה האמת ל-Liberty 400W)
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר OKאז לגבי הספק: אני אלך על LIBERTY 400Wלגבי המארז: אני אמתין ל 570 החדש ואם לא יסתדר איתו (למשל הוא לא מגיע לארץ וכד') אז אלך על AURORA הקודםתאשר פליז אם שתי ההחלטות לגבי שני המוצרים הם נכונים
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אם תמצא Aurora ישן אתה יכול גם ללכת עליוזה לא שיש שינויים מהותייםאתה פשוט לא תמצא כי כמעט ואין
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר אם תמצא Aurora ישן אתה יכול גם ללכת עליוזה לא שיש שינויים מהותייםאתה פשוט לא תמצא כי כמעט ואיןאני אמתין ל-AURORA החדש אבל אם בזמן הקרוב הוא לא יגיע לארץ ואת ה-AURORA הישן אני גם לא אמצא אז מה אתהחושב אם אני אלך על COMPUCASE 6A19 ?מה אתה אומר על המארז הזה?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ה 6a19 הוא מארז טוב אבל הוא והאורורה בכלל בקסאלה אחרת (ובמחיר אחר) בקשר לספק אז הליברטי 400 הוא ספק משהו בן ז*** אבל אתה לא צריך אותו הוא סתם יעלה לך הרבה (כמעט כפול מהספקים שאתה באמת צריך) אני ממליץ לך לקחת ספק אחר יותר זול כי המחשב שלך לא צריך ספק כל כך חזקד"אהספק של אפ אס פי שהמליצו לך עליו הוא מעולה ויש גם ספקים של הק שגם הם טובים למחשב שלך
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר ה 6a19 הוא מארז טוב אבל הוא והאורורה בכלל בקסאלה אחרת (ובמחיר אחר) בקשר לספק אז הליברטי 400 הוא ספק משהו בן ז*** אבל אתה לא צריך אותו הוא סתם יעלה לך הרבה (כמעט כפול מהספקים שאתה באמת צריך) אני ממליץ לך לקחת ספק אחר יותר זול כי המחשב שלך לא צריך ספק כל כך חזקד"אהספק של אפ אס פי שהמליצו לך עליו הוא מעולה ויש גם ספקים של הק שגם הם טובים למחשב שלך1. בקסאלה אחרת - מה זאת אומרת ?2. ה-אפ אס פי אני לא כל כך מכיר אבל את הק אני מכיר. על איזה דגם של HEC ספיציפי אתה ממליץ ? שיהיה איכותי אולי אפילו 500W מה תה אומר ?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים בסקאלה אחרת ז"א שהמארזים ברמות שונות לחלוטיןה-6919 של Compucase יותר קרוב אליו, אבל עדיין נחות מה-Aurora.לגבי הספק, ה-FSPים עדיפים על ה-Hecים
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר בסקאלה אחרת ז"א שהמארזים ברמות שונות לחלוטיןה-6919 של Compucase יותר קרוב אליו, אבל עדיין נחות מה-Aurora.לגבי הספק, ה-FSPים עדיפים על ה-Hecיםלגבי המארז ברור לי, אני אלך על AURORAלא מצאתי את FSP , אתה יכול לתת לי קישור לדגם מומלץ של FSP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.